Plastikkirurgisk Klinik Glostrup Reviews 28

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hvor er det sørgeligt at det er tilladt for een person, der vil Mary Knudsen til livs, at vedkommende forsøger også her at skabe mistillid til en kirurg, der har lavet mirakler fra for så mange . Mira... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var hos dem i dag og få fjernet et modermærke, og sikke en positiv og dejlig oplevelse. Så flinke og søde mennesker, god tid og beroligende. Jeg var helt glad da Jeg gik derfra, da jeg førhen... See more

Company details

1. Plastic Surgery Clinic

Information provided by various external sources

Erfarne speciallæger i plastikkirurgi tilbyder kosmetisk kirurgi/-behandlinger samt operationer i sygesikringsregi. Handicapvenlig adgang og forhold

3.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Da de hed Glostrup privat hospital i…

Da de hed Glostrup privat hospital i 2012, fik jeg brystforstørrende operation af Mary, men der gik desværre betændelse i det højre bryst og var der inde til tjek, men hun tog det desværre ikke alvorligt og jeg havde hamrende mega ondt, men til sidst måtte jeg til egen læge og få meget stærk antibiotika af navnet decillin som slog maven fuldstændig i smadder , fordi de desværre ikke tog mig alvorligt derinde 😔

January 1, 2025

Reply from Plastikkirurgisk Klinik Glostrup

Vi er kede af at læse, at du har haft en ubehagelig oplevelse i forbindelse med din operation tilbage i 2012. Anmeldelsen vedrører en behandling udført under det daværende Glostrup Privathospital, som var en anden virksomhed end den nuværende klinik.
Infektion er en kendt, men heldigvis sjælden komplikation ved kirurgi, og det skal naturligvis altid håndteres seriøst og professionelt. Vi kan af hensyn til tavshedspligt og den lange tidshorisont ikke kommentere konkrete forløb her, men vi tager alle patienthenvendelser alvorligt.
Sekretær

Modermærker fjernet af Mary

Modermærker fjernet af Mary. Jeg har sjældent mødt en så empatisk læge, som hun er, og hun forklarede og gav sig god tid. Jeg følte mig fuldstændig i trygge hænder. Tak for det.

June 17, 2025

Reply from Plastikkirurgisk Klinik Glostrup

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Mary. Tryghed, grundig information og tid til den enkelte patient er noget, vi prioriterer højt – så det er dejligt at vide, at du følte dig i gode hænder.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste plastikkirurg jeg har mødt

Jeg er dybt imponeret over Mary Knudsen. Jeg har været hos flere plastikkirurger men ingen har været som hende. Hun er fagligt dygtig og samtidig varm og menneskelig. Man føler sig i de tryggeste hænder. Resultatet blev endnu bedre end jeg havde håbet. Også en stor tak til den søde sygeplejerske og den venlige sekretær som begge skaber en rar og professionel stemning. Det hele var en fantastisk oplevelse fra start til slut.

May 21, 2025

Reply from Plastikkirurgisk Klinik Glostrup

Tusind tak for din meget fine og grundige anmeldelse.
Det glæder os oprigtigt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Mary, og at du både har følt dig tryg og er tilfreds med resultatet. Faglighed, ordentlig information og en menneskelig tilgang er noget, vi vægter højt i hele forløbet.
Også tak for de pæne ord til vores sygeplejerske og sekretær – vi ved, hvor stor betydning den samlede oplevelse har, fra første kontakt til afslutning af forløbet.

Kompetent og dygtig

Fik æren af, at blive behandlet af selveste Mary Knudsen. Helt fra start følte jeg mig i trygge og kyndige hænder af både Mary og sygeplejersken Pia. Der var god tid og god information. Absolut en behagelig oplevelse.

December 11, 2024

Reply from Plastikkirurgisk Klinik Glostrup

Tak for din anmeldelse – også selvom den ligger noget tid tilbage.
Det glæder os at høre, at du oplevede et trygt og velinformeret forløb, og at både Mary og Pia bidrog til en god oplevelse. Tid, grundig information og en rolig ramme omkring behandlingen er noget, vi fortsat lægger stor vægt på.

Rated 5 out of 5 stars

Fik opereret min fod for en vorte…

Fik opereret min fod for en vorte lignende genstand af Mary. Hun er den mest omsorgsfulde og søde kirurg jeg har oplevet. Mit ar er blevet så super flot, nærmest usynligt. Virkelig dygtig og jeg kan kun anbefale Mary og hendes søde og rare kollega på det varmeste.

January 26, 2024

Reply from Plastikkirurgisk Klinik Glostrup

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde et godt forløb, og at du er tilfreds med resultatet. Vi lægger vægt på både en omsorgsfuld tilgang og et pænt kirurgisk resultat – også ved mindre indgreb.

Der er løbet en del vand i åen siden da, men vores fokus er fortsat det samme: grundighed, ordentlig information og trygge rammer omkring behandlingen.

Tak for anbefalingen og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk klinik

Fantastisk klinik.
Jeg har været der 2 gange og alt hvad jeg har at sige er GODT.

Jeg er blevet behandlet af 2 forskellige kirurger, hvoraf en af dem var selveste Mary og begge har været enormt professionelle og rare.

Personalet er venlige og har et smittende godt humør. Stedet er rent og ordenligt.
Man bliver behandlet godt og går derfra tilfreds og uden tvivl og spørgsmål.

Tusinde tak til jer!

June 27, 2024

Reply from Plastikkirurgisk Klinik Glostrup

Tak for din meget positive anmeldelse.
Selvom der er gået noget tid siden dine besøg, sætter vi stor pris på, at du deler din oplevelse. Det glæder os at høre, at du har følt dig godt behandlet af begge kirurger og oplevet en professionel og venlig stemning i klinikken.
Vi lægger fortsat vægt på faglighed, ordentlighed og en god atmosfære – og det er rart at vide, at det også var din oplevelse.
Tak for de pæne ord.

Rated 1 out of 5 stars

Fejl på øjne efter operation.

Jeg betalte penge for øjnelåg operationen før jeg skulle møde op på klinikken til operation. Den dag jeg skulle møde på klinikken, blev jeg ringet op af klinikken og fik af vide de var gået konkurs, så mine penge var tabt, og jeg
ville kun kunne få operationen hvis min læge ville lave en henvisning til klinikken. Min læge var rystet fordi de så stadig lavet operationer på klinikken når de var gået konkurs. Min læge var sød at hjælpe mig og lave en henvisning så jeg kunne få operationen, som jeg er meget ked af i dag. Det var Ikke en rar oplevelse. Under operationen faldt instrumenterne på gulvet, blev samle op og brugt på mig.
I dag lever jeg med 2 forskellige øjne størrelser og ude i siderne af øjnene har jeg et øje der gå nedad og et øje der gå op af, og det ene øjnelåg er meget mørkerødt Meget grimt at se på og at skulle leve med. Tør ikke gå til Mary knuden igen.

June 2, 2024

Kære Jessica Beck,
Det fremgår af din henvendelse, at du blev opereret for 11 ½ år siden (2012).
Vi beklager, at det ikke var en rar oplevelse for dig.
Vi gør altid meget for at følge op på patienter, hvad angår resultatet af operationen. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis patienterne tager imod de tilbud vi har. Dette har du ikke ønsket, og derfor har vi beklageligvis ikke haft mulighed for at følge op på dit forløb.

Mary Knudsen

Rated 5 out of 5 stars

Super søde og professionelle mennesker.

Så flinke og søde mennesker, god tid og beroligende.
Jeg var helt glad da Jeg gik derfra, da jeg førhen hos andre speciallæger, har prøvet lidt af hvert i den negative karakter.
Så de får min største anbefaling. :)

February 28, 2024

Varmeste anbefaling

Kan varmt anbefale denne klinik.
Blev taget godt imod. Mary har tid til at lytte, meget omsorgsfuld og med mig som patient i fokus. Min nervøsitet forsvandt hurtigt, og blev godt informeret under hele indgrebet.
Meget kompetent og dygtig.

August 16, 2023

Mine varmeste anbefalinger

Jeg fik fjernet 2 skønhedspletter på ansigtet og en talgknude på næsen Virkelig professionel behandling og tilgang til patienten.
Mary er ikke bare en dygtig læge,men samtidig også en rar og behagelig person.
Kan give mine varmeste anbefalinger.

April 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tidligere været behandlet af…

Jeg har tidligere været behandlet af Mary med godt resultat. Jeg havde et ar, efter en skulder operation som kløede og var hævet op. Og det fik jeg behandlet hos Mary, og idag ser det flot ud. Jeg ville egentlig gerne hører Glostrup kirurgi, om de har en fornemmelse af hvornår de åbner igen. Og vil så hører om, hvis de stadigvæk er lukket, om i kan anbefale nogen som i ved laver et godt stykke arbejde. Jeg har en henvisning fra min læge, så det skal være en der tager imod sådan nogen patienter. Jeg har nogle ar i mine hænder, efter springfingre operationer, som er stramme og gør ondt når en flaske eller anden hård ting rammer arrene.

March 31, 2022

Virkelig dårlig service!

Går og venter i 12 uger på en simpel operation (fjernelse af en skønhedsplet) 12 timer inden min aftale får jeg en SMS om at klinikken er lukket pga sygdom og jeg skal kontakte en ny behandler. VIRKELIG dårlig service og nu skal jeg vente 12-15 nye uger hos en anden!

March 11, 2022

Kære Kim
Tak for feedback.
Vi forstår din frustration.
Vi blev ramt af sygdom med kort varsel, og klinikken har lukket midlertidigt. Vi har måttet aflyse alle patienter.
Desværre er der en vis ventetid på behandling hos os som hos andre klinikker.
Vi håber du kommer til hurtigt hos anden klinik, kontakt os gerne hvis nødvendigt og vi kan aftale ny tid når vi åbner igen.
Sekretær
mail: info@plastikkirurgi-glostrup.dk

Virkelig et rart sted

Mary og hendes team er super profesionelle, rigtig søde og rolige (hvis man er lidt nervøs er det rart) Helt sikkert et sted jeg kan anbefale.

September 14, 2021

Fik i 2011 en brystreduktion af Mary

Fik i 2011 en brystreduktion af Mary. Det er det bedste jeg nogensinde har fået gjort. Ikke mere ondt i skulder og ryg. Nu 9 år efter er resultatet stadig utroligt pænt. Jeg er superglad.

February 16, 2020

Take a closer look