fik fremstillet ny taglugetop til min 40 år gamle båd. god og venlig service - aftale om pris og levering overholdt punktligt. ikke billigt, men arbejdet perfekt udført - og lugen blev monteret... See more
See what reviewers are saying
Har virkelig fået en perfekt behandling hos Plexifix. Nye salon luge til en LM27 med alt som jeg skulle bruge til udskiftning var klar på 2 uger, selvom varen ikke var på lager. Ligeså fik jeg en pe... See more
Company details
Information provided by various external sources
Plexifixs har 15 års professionel erfaring med at udskifte gamle- og udvikle nye Dæksluger, Nedgangsluger, Skydeluger, Bådruder, Båd Luger og Vindspejle i akryl / plexiglas, til marinaindustrien.
Super service. Fik god hjælp og vejledning til nye vinduer til Maxi 95. Kan helt klart anbefale Plexifix.
Godt samarbejde om en vanskelig opgave…
Godt samarbejde om en vanskelig opgave (luge med specielle mål og vinkler) med godt resultat.
Super fin service og meget behjælpelig
Super fin service og meget behjælpelig
Perfekt tilpasset 2 delt nedgangs luge…
Perfekt tilpasset 2 delt nedgangs luge til vores båd i røgfarvet akryl.. God pris hurtig levering… Tilfreds kunde her.
Jeg kan kun skrive godt om Plexifix
Jeg kan kun skrive godt om Plexifix (Jesper). Han har overholdt de aftaler vi har haft, og leveret varen til UG, intet at klage over.
når jeg ser andre anmeldelser, er jeg lidt overrasket og kan slet ikke nikke genkende til deres oplevelser.
MVH Heinz Browa X402
Ubehagelig mand (Jesper)
Ubehagelig mand (Jesper), der "styrer" denne virksomhed. Ingen kompetencer eller nogen form for kundeservice.
Fik udskiftet to vinduer på min Ryeds …
Fik udskiftet to vinduer på min Ryeds 560 HT uden problemer.
Rimelig pris og proffesionel arbejde .
Lidt svær at komme i telefon kontakt med derfor 4 stjerner .
En utrolig fin behandling
Har haft besøg af Jesper Petersen fra Plexifix. Har problemer med en båd og en vindskærm. Fik uovertruffen service og kompetent vejledning. Og Jesper ville ikke have betaling.
Tusind tak herfra
Preben Bjerregaard
Totalt oseriös
Totalt oseriös, skickar felaktiga produkter trots att han säger sig ha mallar för ändamålet och har dessutom fått ritning. Vägrar sedan ersättning
sideruder i akryl til min Maxi…
jeg købe sideruder i akryl til min Maxi 87
ruderne passer som de originale. Et år efter står de stadig som nye.
Har købt ruder igen til Maxi 95 - hele vejen igennem har jeg fået en super god service, samt vejledning til montering.
Arrogant og uprofessionel!!!
Servicen kan man ikke klage over, for den findes ikke! Jesper (ejer af plexifix) skulle lave 2 nye vinduer til min båd. Vinduerene kom i som aftalt, men fugerne var dog værste gang klams jeg har set og foilen der sidder på vinduerene for at beskytte glasset, blev ikke taget af, hvilket betyder at fugen sidder uden på foilen nu, som skal rives af. Jeg ringede pænt til Jesper for at bede ham om at lave det om. Han er fuldstændig kold og sagde jeg kunne bare få nogle andre til at lave det som var bedre til det. Han er arrogant og på ingen måder ydmyg eller serviceorienteret over for sine kunder. Rydde op efter sig kunne han heller ikke finde ud af. BRUG ALDRIG PLEXIFIX!!!!!
hurtig ,effektiv og et godt resultat på min Albin 25.
Jeg har fået installeret to ruder / luger i min Albin 25 . Jeg var virkelig på den da en gæst havde sparket hul i den forrest af dem . Hurtig svar og hurtig levering samt tip top montering af Jesper . Vi havde en go ´og sjov dialog samtidig . Super go`service !
Har virkelig fået en perfekt behandling…
Har virkelig fået en perfekt behandling hos Plexifix.
Nye salon luge til en LM27 med alt som jeg skulle bruge til udskiftning var klar på 2 uger, selvom varen ikke var på lager. Ligeså fik jeg en perfekt information om måden jeg skulle montere den nye salon luge på da jeg afhentede vare hos Plexifix.
Stor ros til Plexifix samt de varmeste anbefalinger til andre som skal have lavet luge eller andet.
Fremragende kvalitet, service - rimelig pris
Jeg var i forvejen blevet anbefalet Plexifix af flere sejlere jeg kender. Opgaverne: Min båd en Luffe 40 havde een utæt forluge, en hvidgnistret mellemluge og to slidte skydeluger til nedgangskappen. Kørte ned til Køge og fik lavet det hele mens jeg ventede på en og samme formiddag. Udpræget behagelig mand og fik flere rigtigt gode fiduser og råd til vedligehold og reparationer mens jeg var der. Jeg kigger på mine luger og kapper og er rigtigt glad over resultatet. Prisen var absolut rimelig, resultatet meget tilfredstillende alt passer og båden fremtræder som helt ny. Det hele blev lavet hurtigt og ordentligt med lækre detaljer bedre end det jeg kom med. Jeg vil gerne varmt anbefale plexifix her efter mit første brug af firmaet. mvh Lars
Jeg har igen brugt Plexifix til at…
Jeg har igen brugt Plexifix til at udføre special ideer til min båd, denne gang nye flotte nedgangsluger samt et vindue i skottet hvor der har siddet en plotter. Super service og god instruktion til montage. Det er min 5. båd hvor jeg har fået super produkter leveret af Plexifix. Jeg kan kun anbefale.
Fantastisk service
Fantastisk service - behagelig mand - godt produkt og god vejledning :)
Flot arbejde
Flot arbejde - super service. All passer perfekt. Kan anbefales.
Jeg er glad
Jeg er glad. God, hurtig og professionel service. Flot arbejde. De nye vinduer i min SUNWIND 26 ser super godt ud og bliver beundret af mine sejlervenner
Efter gode erfaringer fra min forrige…
Efter gode erfaringer fra min forrige båd, bad jeg igen om en løsning fra Jesper og Plexifix. Endnu engang en flot håndværksmæssig løsning med hurtig ekspeditionstid og til aftalt tid og pris. Fra mælkehvid frostet glas man ikke kan se ud af (std. fra Hanse), til en meget flottere og harmonisk røgfarvet løsning der passer til resten af båden.
Jeg købte tonede ruder til min lm 27 og…
Jeg købte tonede ruder til min lm 27 og nye lister til fair pris, efter at have tjekket andre også, en af ruderne var der et lille mærke på, den blev byttede uden problemer, kan kun anbefale plexifix.
Hilsen Brian Jensen