1. Restaurant

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Ærgerlig turistfælde

Turistfælde. Revelsben måske ikke særlig italiensk. Besynderlig betjening på halvt engelsk/italiensk. Kaffen var kold. Da vi skulle betale ville han have 10% oveni. “Det gør man her i Danmark” (han troede vi var turister fra Tyskland). Vi måtte forklare ham at drikkepenge får man ikke ud af det blå i dk. Kun hvis man har fortjent det. Og så pludselig skulle vi jo ikke betale de der ekstra 10%. Meget meget dårlig stil.

June 18, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk lille sted.

Fantastisk lille sted.
Alt er gennemført.
Vi fik 6 fantastiske retter hvor 5 gik rent en.
Den sidste ret var dog ikke vores smag men det skal ikke gøre nået ved oplevelse af en italiensk mad oplevelse på højt niveau.
Vi kommer med sikkerhed igen

May 28, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Autentisk og lækkert

Super lille Italiener. Alt hjemmelavet med det italienske køkkens sans for enkelhed og lækre råvarer. Fik nok mit livs bedste burrata. Lækker pasta og gode oste.

May 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vidunderlig og unik lille Italiensk Restaurant

En så skøn lille restaurant, perfekt placeret på Sankt Annæ Plads. Vi fik frokost og retterne var unikke og smukt anrettede og så smagte de himmelsk. Aldrig fået så lækker Caprese. Dejlig vin og servicen var bare i top. Vi kommer helt sikkert tilbage.

September 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

En helt fantastisk restaurant oplevelse…

En helt fantastisk restaurant oplevelse - lige fra start til slut!!! Utrolig lækker mad med mange forskellige smage og interessante nye måder at servere gamle kendinge på;-). Vinen var virkelig veltilpasset til alle retter og stemningen på stedet var helt i top. En meget personlig betjening med en betænksom tjener, der meget diskret og høfligt sørgede for at hele selskabet fik en fantastisk aften, hvor vi bare kunne nyde hinandens selskab!
En helhedsoplevelse, hvor prisen helt bestemt var rimelig! Jeg kommer igen snart…

July 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ikke meget pli, over Plin

Vi havde forventet noget i nærheden af Michelin kvalitet ud fra beskrivelsen på Early Bird, men serveringerne var små og uinteressante. Langt fra, hvad vi kender fra Italien. Vi savnede kreativitet og aha-oplevelser og fik i stedet simpel og "brun mad" uden noget som helst grønt pånær den første miniret, en salat. Bestiller en vinmenu og modtager kun to af tre glas vin. Lokalet ligner en pop-up store. Midlertidigt og ufærdigt. Musikken kommer fra en mobil og lyder forfærdeligt. Personalet gør hvad de kan for at redde vores aften, så derfor kun næst dårligste evaluering. Mere grønt, tak. Fisken er overtilberedt. Råvarerne passer simpelt hen ikke sammen. Vi kan anbefale at tænke mere på det visuelle indtryk med mere grønt forenet med nytænkte fortolkninger af kokkekunsten. Vi vil overraskes med det gode håndværk og passion!

June 12, 2021

Take a closer look