See what reviewers are saying
Vi opnåede desværre aldrig at få pudset vores vinduer. Vi bad 23. marts om en engangspudsning af 22 ruder (da vi er nytilflyttere og derfor ikke ønskede fast abonnement i første omgang). Eft... See more
Company replied
Jeg har fået pudset vinduer to gange om året af Polermestrene i en længere årrække og var i mange år tilfreds. De sidste to år har jeg haft tre dårlige vinduespudsninger, hvor resultat var... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Billig og god vinduespolering. Polermestrene udfører vinduespudsning for private i hele den østlige del af sjælland. Vinduespudseren kommer hver måned i dit område.
Denmark
- www.polermestrene.dk
Altid superprofessionelt arbejde!
Altid superprofessionelt arbejde!
Flot vinduespudsning, kommer altid som aftalt, ordentlighed og en god tone. Min største anbefaling.
Fint i mange år, men dårlig kvalitet de seneste 2 år
De sidste to år har jeg haft tre dårlige vinduespudsninger, hvor resultat var dårligt med ny “pudse”metode, som tog få minutter at komme hele vejen rundt om huset (Oversprøjtning af vinduer - og husmur - med vand tilsat noget). Efterlod skjolder og løbere.
Polermestrene vil måske prøve at undskylde det med mine vinduers beskaffenhed, men faktum er, at i mange år var det fint arbejde på de selvsamme vinduer hele vejen igennem.
De sidste to år desværre dårligt pudsearbejde af flere forskellige udsendte pudsere.
Vil anbefale fokus de gamle vinduespudserdyder.
Prisen efter sidste pudsning skulle også stige med 24% i
ét hug, og det var nok der, ballet sluttede for mit vedkommende.
Som sagt tilfreds med tidligere tiders pudsning, men ikke de seneste par år.

Reply from Polermestrene Aps
Har altid været meget tilfredse med…
Har altid været meget tilfredse med Polermestrene. Har gennem flere år haft aftale om pudsning hver anden måned, og der har ikke været nogen “slinger i valsen”. Har anbefalet til andre, som også er meget tilfredse.
For lille opgave
Firmaset kunne desværre ikke udføre så lille en opgave.
(to Velux skråvinduer)
Men så ved vi da hvem der ikke skal vaske de andre lejemål.

Professionel
Bo er kommet hos os i mange år, og han laver altid et rigtig pænt stykke arbejde. Han holder altid vores aftaler.
Firmaet kan helt klart anbefales.

Reply from Polermestrene Aps
Overholder ikke aftalte tider og…
Overholder ikke aftalte tider og medarbejder er stresset af for mange kundeopgaver.

Reply from Polermestrene Aps
Sikke en ligegyldighed for andre
Overboen havde besøg af vindues polerer fra det her firma.
Ved brug af stige skal vinduerne udenfor pudses.
Det gøres med sjask af sæbevand, så mine vinduer nu har striber.
På vej ned spørger jeg, om han så lige retter op på sin fejl.
Det vil han ikke.
Dårligt håndværk og ligegyldighed for andre.
Det kan på ingen måder anbefales.
- - - -
Jeg kan bekræfte, at han har været her.
Ærgerligt, at han ikke lige brugte 2 minutter på det i går.
Men tak for, at det blev rettet op i dag.
Det rykker jer fra 1 til 3 stjerner.

Reply from Polermestrene Aps
I burde tage en snak med en af dem
I burde tage en snak med en af dem, der kører rundt for jer. En af jeres håndværkere kørte lige ud foran mig fra en sidevej med ubetinget vigepligt, da jeg kom kørende, så jeg blev nødt til at bremse hårdt op. Han havde udemærket set mig komme. Jeg brugte hornet da jeg blev forskrækket, og fik kun en sur mand og kast med hånden tilbage, som om det var min skyld.
Jeg er så pisse træt af, at nogen synes det er okay at sætte andres liv i fare, og selvom der heldigvis ikke skete noget, var det utrolig uansvarlig kørsel. Jeg blev så vred at jeg vendte om og kørte efter ham og fik nummerpladen, som var enten cj85285 eller cj85282. Er ikke helt sikker.
Til dig, der kørte bilen: tag dig nu sammen, du er en voksen mand og du har ansvar for dine medmennesker. Det er ikke i orden.

forfærdelig oplevelse. Hold jer væk
Bad om tilbud via nettet og gjorde opmærksom på at vi havde tre lags glas i underetagen. De vælger selv at komme ud og give et tilbud som jeg accepterer. Så sender de en regning på 50 kr for tilbudet. Da vi kontakter dem for vi ad vide at det er en fejl. Hmm. Vinduespuderne skriver at han kan komme mellem den 10-12/5. Først den 14/5 skriver han at først kan komme den 17/5. Han går i gang og finder ud af at der trelags ruder i underetagen. Hmmm. Han vil kun pudse videre såfremt jeg accepterer at det bliver 600kr yderligere. Ok. Det gør jeg så. Efter et kort stykke tid vælter han et spejl som smadrer og efter yderligere 5 min smadrer han en rude i terrassedøren. Vælger derfor at fortælle ham at ikke skal pudse mere. Han kan godt se at det ikke er godt og vælger ikke kræve betaling for den halvdel af underetagen han har pudset. Efterfølgende vil polermestrene ikke erkende deres erstatningsansvar, da de mener at vores spejl og terrassedør smadrer pga gennemtræk. Super mærkelig oplevelse og fuldstændig respektløst. Ærgerligt jeg ikke tjekkede trustpilot inden da.
Se svaret nedenfor som er forventet. Trist.

Reply from Polermestrene Aps
Gav en pris og bekræftede den inden de…
Gav en pris og bekræftede den inden de gik i gang da vinduespudseren kom. Sendte derefter en regning på det dobbelte. Kan absolut ikke anbefales!
Måske man skulle ringe inden man satte igang med en dobbelt op på regningen?

Mærkeligt firma
Havde en lidt spøjs telefonisk samtale med en Christian som kom og pudsede mine vinduer den 25. marts 2021 og det gjorde han vældig fint. Jeg betalte med mobilepay til hans nummer, men har aldrig set en regning. Så er det lidt svært at få fradrag. Vi aftaler, at jeg skal have pudset hvert kvartal, men jeg har aldrig set dem siden. Mærkelig behandling af en ny kunde synes jeg :(

Reply from Polermestrene Aps
Altid god service og det har vi fået…
Altid god service og det har vi fået gennem mange år nu😀

Ny loyal kunde
Jeg var meget tilfredse med Polermesteren. Frederik kom til tiden, var meget venlig og forklarede hvordan han arbejder og resultatet taler for sig selv! Polermesteren har vundet en loyal kunde.

Aimeeen altså
Aimeeen altså. Gid man kunne give 10 stjerner til Christian fra dette firma for indsatsen i dag med mine nyindsatte, meget beskidte med klister og andet ...vinduer og døre og vindfang tilligemed. Det var en knofedt opgave, men det blev løst meget meget fint og jeg er vildt imponeret og meget tilfreds. Sikke en imødekommenhed og servicemindedhed. Jeg kontaktede firmaet i går onsdag og havde brug for at få løst denne opgave i dag. Og det kunne de klare. Mange mange tak for velvilje og resultat. Venligst Jette Hansen, Langesvej, Køge
5 stjerner til “vores” vinduespudser.
Vi er meget glade for “vores” vinduespudser i Nødebo - afleverer altid et super flot stykke arbejde, selvom der kan udfordringer med både spindelvæv og insekter 🙄 Jesper er altid smilende og i godt humør.

Reply from Polermestrene Aps
Jeg blev lovet vinduespudsning i…
Jeg blev lovet vinduespudsning i slutningen af august. Den sidste dag i måneden kontakter jeg selv polermestrene da jeg intet har hørt og får at vide at det først kan lade sig gøre ugen efter grundet en skade hos vinduespudseren.
Vi har barnedåb i weekenden og jeg ville gerne have vidst dette tids nok til at kunne finde en ny vinduespudser. I min mail til polermestrene havde jeg skrevet af det hastede da jeg bestilte pudsningen. Dårlig kundeservice at man ikke oplyser tids nok om forsinkelser. Jeg finder i hvert fald en anden vinduespudser der vægter kundeservice højere.

Reply from Polermestrene Aps
Første aftale blev ikke overholdt
Første aftale blev ikke overholdt, selvom de havde lovet at komme i uge 27, i stedet fik jeg en sms fra vinduespudseren om søndagen i uge 27 om at han ville komme om tirsdagen i uge 28. Det er bare ikke ok, når man laver en aftale om uge 27 og ikke får en varsel i god tid!
Da vinduespudseren endelig kom talte han i telefon, og var mere interesseret i samtalen med vennen end at lytte til mine bemærkninger. Det hele gik meget stærkt, og da jeg påpegede at der flere steder var striber og manglefuld pudsning slog han det bare hen, og sagde at det ikke kunne blive bedre.
En god kundeservice havde da været lige at gennemgå vinduerne inden man springer videre til den næste. Jeg måtte derefter selv ud og pudse striber væk og tørre de våde og beskidte vinduesrammer af. Ikke ok!

Super flot arbejde
Super flot arbejde. Overholder altid aftalerne. Når man er i telefonisk kontakt med dem er det meget professionelt. Kan anbefales til både private og virksomheder.
De bedste anbefalinger til Polermestene …
De bedste anbefalinger til Polermestene herfra. Gode priser, dygtigere pudsere og fleksible ifht. tider, som er en afgørende faktor når man har 8-16 job og bor i lejlighedskomplekses med dørtelefon.