Postmomentje Reviews 18

3.7

Company details

1. Gift Shop

Written by the company

Postmomentje is een online cadeaushop die is ontstaan vanuit één simpel idee: een klein gebaar kan een groot verschil maken. Met onze zorgvuldig samengestelde verzendpakketten kun je iemand verrassen, bedanken, feliciteren, sterkte wensen of simpelweg laten weten dat je aan diegene denkt. Ons assortiment bestaat uit diverse cadeaupakketten die met liefde zijn samengesteld. Denk aan pakketten met verse thee voor een ontspannend moment, sieraden die een blijvende herinnering vormen, of geurpakketten die iemand een warm gevoel geven. Elk pakket wordt met zorg verpakt en verstuurd, zodat de ontvanger een echt Postmomentje beleeft: een verrassend en persoonlijk moment dat even alles stilzet. Wij geloven in kwaliteit, originaliteit en aandacht. Daarom werken we samen met betrouwbare leveranciers en kiezen we voor producten die lang meegaan, mooi zijn om te geven en nog mooier om te krijgen. Of je nu een klein gebaar wilt maken of een groter geschenk zoekt, ons doel is om jou te helpen het perfecte pakket te vinden dat past bij de gelegenheid én bij de persoon die je wilt verrassen. Bij Postmomentje staan eenvoud, service en oprechte aandacht centraal. We willen dat het geven van een cadeau net zo leuk is als het ontvangen ervan. Daarom maken we het proces makkelijk, persoonlijk en zorgeloos. Een Postmomentje is meer dan een pakket per post. Het is een warm gebaar, verpakt met aandacht en verzonden met een glimlach.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

PostNL link kwam snel pakketje helaas…

PostNL link kwam snel pakketje helaas niet. ( pakket werd bijna 5 werkdagen na aanmaken link pas ontvangen door PostNL zelf) 4 e-mails gestuurd en via social media ( waar ze dan wel continue post aanmaken) geprobeerd contact te krijgen maar geen reacties. Pas na een week na uiteindelijke levering kwam er een mailtje waarin ze PostNL de schuld gaven en 0 empathie na de klant toonde. Zal hier niet bestellen. Pakket van 30 euro excl verzendkosten.. spullen zijn van goedkoop materiaal alixpress

April 19, 2026

Bijgewerkte review, nu positief

Mijn bestelling is na 4 dagen nog niet geleverd. Sterker nog: er staat geen bezorgtijd meer ingepland.
Ik heb een tweetal klachten en nog een mail met foto bij postmomentje ingediend en daarop ontvang ik enkel een standaard bevestiging.

Het pakje is voor een jarige, maar die datum is al verstreken en nog geen garantie dat het brievenbuspakje ooit bezorgd gaat worden.

De communicatie is slecht, want ik krijg geen contact en dus geen oplossing.

Mocht dit alsnog zsm hersteld worden, dan zal ik dit ook zeker in een review vermelden.

Zoals beloofd kom ik weer op de lijn. Het pakje is bezorgd en postmomentje heeft me via de mail excuus aangeboden voor de slechte bereikbaarheid. De uitleg was dat er een storing was, waar ik begrip voor heb. Ook hebben ze aangegeven normaal binnen 48 uur te reageren. Dat merk ik nu ook door de mail met uitleg.
Ik zal dus meer sterren geven. En hoop van harte dat de bereikbaarheid goed blijft gaan.

Iedereen blij!!

April 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen service, onbereikbaar

Direct na het ontvangen van het bevestigingsnummer via het contactformulier een bericht gestuurd. Automatisch bericht terug ontvangen met de informatie dat er spoedig contact zou worden opgenomen. Volgende ochtend nog niks. Vervolgens weer een mail verstuurd, direct naar de klantenservice. Hetzelfde automatisch reply bericht ontvangen, maar nog steeds geen contact.

April 14, 2026

Verjaardag…

Een leuk pakketje gehad voor mijn verjaardag van mijn vriendin.
Echt een verwen pakketje met thee en wat lekkers.
En leuke lepeltjes

March 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Geweldig

Ik vond het heel leuk omdit te krijgen. Super mooi pakketje met goede kwaliteit.

January 2, 2026

Heerlijke verwenkadootjes

Alhoewel ik t kadootje voor mezelf besteld had vond ik het toch een aangename verrassing! Heerlijke zeepjes, raspje erbij, zakje thee. Echt een kadootje om vrolijk van te worden.

December 17, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look