Dårlig service, levering udskudt og med transportskade, urimelig ventetid til kundeservice (33 min.) OG røret blev lagt på uden der blev sagt noget...venter endnu Tilmed den samme besked i over 14 dag... See more
Power Photo
See what reviewers are saying
Elendig kunde service har sat og ventet 45 min og intet svar sku ha haft vores ovn i fredags og blev så udsat til idag så vi bestilte elektriker til efter 17 så vi var sikre på oven ville være her da... See more
Det væreste kunde service og meget uhøflig medarbejder som hedder ozcan! Vi har klaget over ham men det fik vi intet ud af udover en email som ikke kunne brugs til noget! Vi har handlet meget i power... See more
Ikke til at stole på. Mit barnebarn bestilte en Mac Book i Horsens til en åbenbart gunstig pris og modtog en ordrebekræftelse herpå. På vej til butikken næst morgen modtog hun en SMS om at varen var... See more
Information provided by various external sources
Vores idegrundlag er at tilbyde fotoprodukter til Danmarks bedste pris. Hvilket vi har formået siden vi åbnede vores webshop i 2002. Vi har løbende fornyet os, for at følge udviklingen indenfor en branche, hvor der sker noget nyt hver dag. Vi vil være blandt de første med produktnyheder, vi vil have den billigste pris, alt imens vi stadigt vil yde vores kunder en god service.
Maren Turis Gade 3a, 9000, Aalborg, Denmark
- info@powerphoto.dk
- www.powerphoto.dk
People also looked at
Hvordan corona kan man være 7 dage om
Hvordan corona kan man være 7 dage om at pakke et simpelt thermometer fra Glostrup og så yderligere bruge dage på at modtage det.......
Tjekker på nettet hvor varen er til…
Tjekker på nettet hvor varen er til stede.
Det er så Herlev. Varen står til at være på lager. Kan endda bestilles og afhentes om 2 timer. Vælger at køre til butikken.
Får her at vide at de sandelig ikke har varen, og oplyst at det ofte sker at deres hjemmeside ikke lige er opdateret da der kan være problemer med deres computer system. Ikke de store beklagelser eller sympati fra den unge sælger
Spild af tid.
😠Mads Rye
7 bank dag, før jeg får mine penge tilbage, for noget jeg har betalt!
Jeg har altid handlet i power i Holbæk!
Men må sige at det var sidste gang det skete.
Jeg bestiller en mobil overnettet som jeg skal ud og hente i butikken. Da jeg har gemmenført betalingen. Tak for dit køb. “Tænker nemt”
Igår kørte jeg så derud for at hente den, men jeg havde intet fået. Jeg bliver mødt af en super sød ung knægt. Jeg fortæller hvordan sagen hegner sammen. Han ringer ind på hovedekontoret.
De siger de ikke har fået nogle ordre.
Han fortæller mig, jeg kan bare købe den her i butikken af ham. Og at han lover de ikke trækker penge. Da der ingen ordre er.
Jeg siger jeg vil har den samme pris da jeg bestille den hvor der var tilbud. Da han kommer tilbage, er han rigtig flabet over for mig!
Jeg tænker “han havde en dårlig dag, det kan alle” jeg forlader butikken med mobil.
Da jeg vågner her til morgen står min konto i minus, for hov - de havde alligevel trukket penge. Som jeg så nu har betalt for 2 gange. Jeg ringer selv til kundeService, snakker med en ungpige som fortæller mig der må hver sket en fejl. Fair nok, jeg spørg, kan du gøre så de penge bliver straks overført. Hun svare “NEJ”
Jamen altså jeg ringer da bare til min bank og fortæller min konto skal står i minus i 7 dage for så langtid tag det at overføre dem tilbage.
Jeg vil sige, det IKKE okay, når i lover mig det ikke sker og jeg bliver mødt med Negativitet i butikken. Så bliver jeg tosset! 😡
Bestilte en iPhone 6S
Bestilte en iPhone 6S - ordren blev annuleret !
Ingen begrundelse.... MEGA ringe kundeservice.
Helt i top!
Helt i top!
Hjemmesiden ser lidt sketchy ud, men jeg fandt hvad jeg skulle til en god pris og med hurtig levering.

Reply from Power Photo
En virkelig god service
En virkelig god service! Efter et kommenteret opslag på Facebook, kontaktede PowerPhoto mig og lavede et virkelig godt tilbud. Efterfølgende hjalp de med at finde ekstra udstyr som passede til. Betaling og levering med GLS gik smertefrit. Indeholdet var i fin stand og pakket ind i plast og skum.
God pris og hurtig levering
God pris, levering dagen efter og flot emballeret.
Positiv oplevelse!!
Powerphoto.dk amatørfirma
Powerphoto. dk der kan man virkelig snakke om et amatør firma. Selve købet gik som sådan ok men så kom problemerne. Lang leveringstid ! der pakker man så pakken op og der ligger et plastik stativ som de havde solgt som et stativ til den kræsne amatør fotograf. Så prøver man at kontakte dem for at returner varen ringer tit og indtaler beskeder men ingen svar. Sender så en mail for at få retur Adr. Men får så ligepludselig svar med det samme. Der er gået en dag over de 14 dages returret så varen kan ikke sendes retur. Bliver så små sur og forklarer at jeg ikke kunne få fat på dem så det er årsagen. Men ingen kære mor det er en dag for sent!!!!!! Sådan er reglerne siger de så. At man ikke kan komme i kontakt med dem er så mit ansvar. Mega dårlig stil.
T&T forspørgelse
Har lige snakket med PowerPhoto.dk fordi jeg undret mig over jeg ikke kunne se noget på T&T, manden der tog telefonen var venlig og kunne fortælle mig at GLS ikke havde hentet varen endnu... så pt. er det eneste sted der kan laves forbedringer er på samarbejdet mellem PowerPhoto og GLS.
Jeg vil naturligvis opdatere dette hvis det viser sig at varen på nogle måde er brugt, defekt eller hvad der end måtte være galt.
Fantastisk service og svarede hurtig på…
Fantastisk service og svarede hurtig på spørgsmål vedr. Ordre og modtaget dagen efter hvor der oveni købet var en antidug klud fra sony🤩🤩
Elendig Kundeservice!!!!
Elendig Kundeservice!!!!
i stedet for at svare på reelle spørgsmål fra kunden bliver de pigesur, det er så dybt uprofessionelt at man vælger at drive en forretning på denne måde. og ikke nok med deres elendige kundeservice så er de også dyre ind de fleste andre foto shops. vil fraråde en hver at købe noget hos dem
Ibrugtaget vare solgt som ny.
Bestilte et kamera online.
Da jeg modtager kamaraet, er original Plompen fra Sony på produktet brudt, og erstattet af en seddel hvor på der står:
"kære kunde original plombering på dette produkt er brudt for at sikre at alt tilbehør er med i kassen"
Da jeg ringer til forhandler, fortæller han mig at det gør de med alle produkter for at sikre sig at alle produkter er i pakken, og at de ikke har haft kamaraet ude. Dette er ikke acceptabelt da jeg nu ikke har nogen garanti for at kamaraet ikke har været i brug i butikken. Da jeg så pakker kamaraet ud, kan jeg se brugs mærker på bunden af kamaraet. Jeg ringer så igen til butikken og spørger ham hvordan det kan være at der er mærker i bunden (2 ridser og 2 små hakker fra noget der kunne være en bordkant). Han siger så igen at de ikke har haft det ude.. Tvivler meget stærkt på at Sony laver brugs mærker på deres vare! Det lugter langt væk af fusk. Da jeg spørger ham om jeg kan få byttet det til et andet siger han at det ikke er muligt da det er det eneste han har... Jeg vil råde folk til at holde sig langt væk fra denne butik!!
95% i orden
Jeg bestilte nogle fotoalbum, de var billigst ved PowerPhoto, og jeg havde handlet tidligere der en gang før og det fungere, der er styr på det og leveringen overholder hvad de lover.
Det eneste minus er men kasse det blev leveret i lugtede kraftig af fugt/kælder, men det var ikke trukket i albummerne, så det var kassen den skulle ud af huset med det samme for det var en ubehagelig dunst.
Perfekt!
Hurtig levering, pris langt under hvad lokalt foto handler, kunne sælge samme produkt til.
Fantastisk hurtig levering
Bestilte vare den ene dag og modtog varen dagen efter. Kunne ikke være mere tilfreds, samtidig var det også det billigste sted jeg kunne købe varen.
Fusker!
Overholder ikke gældende dansk lovgivning ved returnering af varer. Også fragten skal retur når man returnerer en ordre i sin helhed, men det har ham her stadig ikke fattet!
Når man prøver at gøre ham opmærksom på det, bliver man bare svinet til...!
Det er ABSOLUT sidste gang jeg endog overvejer at besøge det site.
Jeg kan IKKE anbefale andre at handle dér, hvis man vil beholde sine lovbefæstede rettigheder!
Total iorden photoshop
Kan kun varmt anbefales. Super priser og hurtig levering, ingen pjat og svarer hurtigt på forespørgsel...;-))))). Jeg er bare SÅ tilfreds.
Intet at sætte en finger på.!
Nemt at bestille sin vare - bestilte en søndag - bestilling blev behandlet mandag - og levering tirsdag..! Sådan! ;-)
Suveræn kvalitet og service
Når man på nettet finder kvalitets-fotoudstyr som er langt billigere end både såkaldte normalpriser (fra producenten) og hvad andre vil sælge det til, så kan man frygte at der er "ugler i mosen".
Den frygt var heldigvis ubegrundet. Varerne var fabriksnye, i original emballage og med dansk vejledning og 2 års garanti osv. Dertil kom hurtig levering; dvs. det ene produkt blev forsinket 14 dage, men skyldtes angivelig forhold som Power Photo ikke havde indflydelse på. Undervejs var der dog en god dialog og information om, hvad der skete. Denne forsinkelse burde trække 1 stjerne ned, men da forretningen var uden skyld og tværtom kompenserede med lidt ekstraudstyr, så får de den stjerne igen, så 5 stjerner ialt med tak for en god handel.
Hurtig eksepdition
Bestilte varen tirsdag kl. 14, og fik den med posten dagen efter. Der stod 2-5 dages levering, så jeg blev positivt overrasket.
Varen var indpakket meget ansvarligt i bubble wrap.
Alt i alt meget tilfreds.