Vi har fået nye vinduer fra PRIMO VINDUER, og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi fik en rigtig god vejledning af konsulenten Søren Ole. Monteringen blev udført af Valsgård Tømrerfirma,... See more
See what reviewers are saying
Fik for 2 år siden monteret plastik/alu for så vidt fine sager Bortset fra hængsler på dør, efter ca 1 år begyndte de at skalle dvs aluen som de er lavet af begyndte at boble op så malingen de er ma... See more
Super service fra Primo Vinduer. Konsulent har vejledt og gjort,at vi har fået vinduer og skydedør,som passer til huset. Vi har valgt plast/alu i sort med lidt glans i. Vedrørende montering b... See more
Har igen købt Vinduer og døre fra Primovinduer. Købte Plast/Alu til hele huset, for 12 år siden og de fungerer stadig perfekt. Nu har jeg købt deres nye Træ/alu vinduer og døre til renovering af mit... See more
Company replied
Written by the company
Vinduer og døre i dansk kvalitet og design gennem 40 år. Vi producerer vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast.
Gl. Møllevej 5, 6660, Lintrup, Denmark
- info@primovinduer.dk
- www.primovinduer.dk
30 års funktionstest.
Efterårsrengøring af alle husets vinduer og døre.
Efter en gang autoshampo og autopolish kan det endnu engang konstateres, at alle efter 30 års funktionstid ser ud og fungerer som NYE!
Ud over sæbe, polish og oliespray er der ikke ofret 1 krone på vinduerne.
Mine bedste anbefalinger!
Absolut godt tilfreds med vores nye vinduer og døre.
Alle aftaler, og leveringstid er blevet overholdt. Udseende og kvalitet er i top. Oplevede tillige super
service fra sælger(Ivan).
Vi har flere gange købt vinduer hos…
Vi har flere gange købt vinduer hos Primo Vinduer A/S. Vinduerne har særdeles god holdbarhed - både som staldvinduer og vinduer til beboelse. Altid god service - lige fra måltagning til levering. Fin kundeservice når det gælder reservedele - selv ved små ordrer.
Fantastisk kundeservice!
Helt igennem fantastisk kundeservice og rigtig god handel.
Jeg havde afgivet bestilling, men opdagede jeg havde målt en cm. forkert, skyndte mig at ringe til Primo.
Ingen problem at fejlrette ordren.
Fik et uge nr. på hvornår vinduet blev leveret og det kom til at passe.
Vinduet er helt igennem veludført og lige præcis den samme farve som min dør der er købt for ca. 20 år siden.
Ken kun anbefale Primo vinduer, gid alle internet handler forløb så tilfredsstillende.
Super kvalitet og god sagsbehandling
Super kvalitet og god sagsbehandling, vi blev informeret godt om forlænget leveringstid. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Super service. Sælger (Ivan) var ude og måle op, og gav et bud på hvilke vinduer der ville passe til vores hus. Han fortalte at der var forlænget leveringstid, så det var vi forberedte på.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Købte 2 buede plastvinduer igennem tømrerfirma. Lang leveringstid som ikke blev overholdt ved levering var samle kvaliteten dårlig. Nogle steder kunne men få en lillefinger igennem. Blev monteret i december 2021 og vinduerne var så utætte at de måtte tætnes med toiletpapir det tog mere end 4 mdr. For at få fejlen rettet. Tømreren gjorde et godt stykke arbejde for at holde primovinduer i ilden, hvis det var en privat der havde købt vinduerne var det ikke endt godt. Kan absulut ikke anbefale dette firma hold jer væk.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Har da aldrig været så utilfreds med et produkt som dette. Og så er der endda dansk.
Har 3 vinduer hvor tætningslisterne ikke er tæt. Det trækker ind.
Der er rustpletter i alle bundstykker af vinduerne.
Håndtaget på min yderdør var så stram, at det var meget svært, at trykke håndtaget ned.
Jeg gjorde opmærksom på disse ting med det samme men måtte venter i 4 mdr, efter mange henvendelser for at få nogen til at kigge på det.
Rustpletterne var i første omgang noget vi selv havde lavet. Vi havde stået med en vinkelsliber og skåren i jern ved hvert vindue.
Jeg spurgte så hvorfor man ikke kunne se noget på glasset.
Det kunne de ikke svare på.
De erkendte, at det er metalspåner, som måtte være luftbåren,der er slået igennem, men det kom ikke fra dem.
En fabrik der laver træ/aluvinduer. De har selvfølgelig ikke luftbåen metalspåner i luften. Det kan man jo sige sig selv.
At det trækker ind. Ja, det må vi leve med fik jeg af vide.
En udluftningventil er ikke 100 % tæt.
Ja, men som jeg sagde. Det er jo ikke den der er utæt. Det er listen.
Man kan høre det hyler, når det rigtig blæser.
Men nej. Han havde tjekket og det var det ikke.
Det er bare utroligt, når jeg sætte tape på, ja så trækker det ikke ind mere.
Jeg har optaget en video, hvor man kan de hvordan flammen fra lighteren står og blaffer når det blæser.
Man køber nye energi vinduer og så er de utætte, som man bare skal leve.
Men jeg skal nok få spredt budskabet på alle de platforme jeg overhovedet kan komme til så andre ikke kommer i samme situation.
Primo Vinduer igen og igen
Kan kun sige godt om vores oplevelser med Primo Vinduer. Vi har handlet en del hos Primo og det har altid været "Prima"!
Servicen og rådgivningen har altid været i top gennem årene.
Super dygtig rådgivning 🤗 og fuld…
Super dygtig rådgivning 🤗 og fuld tilfreds med vinduerne 👍
Super dårlig service fra Primo Vinduer – Uden døre i 4½ måned
Jeg bestilte vinduer fra Primo Vinduer med en tømmer som mellemmand – Meget smart at skyde en mellemmand ind (til at tage skraldet) når kvaliteten er så dårlig som tilfældet er. Vinduerne blev levet 15. december 2021 og sat i den 16. december 2021. Tømreren hev tre mand som egentlig var gået på juleferie på job – Superservice fra ham. Desværre var der store problemer med kvaliteten af dørene, 2 ud af 4 kunne faktisk ikke åbnes og lukkes. Desuden manglede der nøgler, 2 af cylinderne var med knop i stedet for nøgle, som de var bestilt med.
Det viser sig, at selve dørpladerne var for store i de to døre, dette blev konstateret 3 måneder efter dørene var sat i, den 17. marts 2022 hvor servicemanden fra Primo Vinduer endelig kom. Selve servicerapporten var oprettet den 20. december 2021!
Der bliver bestilt nye dørplader som blev sat i den 5. maj 2022. Samtidig blev de forkerte cylinder skiftet og de nøgler der var aftalt blev leveret. Herefter kunne tømreren få ordnet det sidste fugning og få sat lister op.
Jeg ville gerne have en kompensation for de ulemper jeg har haft med 2 manglende døre i 4½ måned fra Primo Vinduer. Og tager derfor fat i tømreren som faktisk er enig – Han skriver til Primo Vinduer som IKKE mener der er noget at sætte en finger på! Deres direktør, Kristen Andersen, mener det er helt okay det tager 4½ måned at få ordnet de to døre der ikke kunne åbnes/lukkes. Han mener desuden det er tømreren som skal give en kompensation/rabat hvis der skal gives en sådan. Ren juridisk har han jo ret. Man har været så smart at skyde tømreren ind til at tage alt skraldet – Så hvis du sidder derude som håndværker og påtænker at blive underentreprenør til Primo Vinduer, så tænker jeg du skal tænke dig rigtigt godt om. Men magen til arrogance og mangel på konduite fra Primo Vinduer skal man lede længe efter.
Alle forsinkelser ligger ved Primo Vinduer – 3 måneder for at få konstateret hvor fejlene er, og så sparker man den videre til den lille tømrer når jeg gerne vil have en kompensation for de ulemper de 2 manglende døre har påført mig.
Kanon vinduer og døre
Tusinde tak Primovinduer for en rigtig god oplevelse
har fået leveret en dør samt vinduer. Må sige det er mega god kvalitet samt flot håndværk;)
Super fed oplevelse. Rigtig god service
Mvh Kunden som kommer tilbage
Holder jer langt væk fra dette firma
Holder jer langt væk fra dette firma. Har flere gange via mail, for mere end 1 måned siden, vedr reservedele til mine vinduer, intet svar. Har endda skrevet flere gange.
Ringede så til dem hele 2 gange, hvor de lover at se på det.
Stadig intet sket.????
Så igen, de er ikke seriøse.
Spild ikke jeres tid og pengene hos dette firma.!!!!!
Virkelig dårlig service ved Primo Vinduer
Vi bestilte gennem Bygma en Primo-dør. Den blev leveret som aftalt, men derefter har vi absolut intet pænt at sige om Primo Vinduers behandling af deres kunder. Vi opdagede straks, at der var en fejl ved en af fugerne, hvilket vi kontaktede Primo Vinduer. Vi blev bedt om skrive en mail, hvortil der kom et standart-svar med, at vi blev kontaktet inden for 5-6 dage. Efter en måned havde vi stadig intet hørt, og vi ringede en del gange til Primo. Deres 'løsning' var, at vi selv kunne lave den, men at garantien så bortfaldt. Dette var vi naturligvis ikke interesserede i. Efter endnu flere telefonopkald, fik de endelig en håndværker ud for at se på døren. Han sagde straks, at den skulle laves, men at han først skulle have en gummifuge hjem. Her knap halvanden måned senere har vi endnu ikke hørt fra hverken Primo eller håndværkeren. Efter opkald i dag modtog vi så en mail med besked om, at de gerne ville 'have en mail med problemstillingen'. Så nu er vi tilbage ved start. Virkelig dårlig service. Vil bestemt ikke anbefale nogle at bestille ved Primo Vinduer!
Glem alt om vedligeholdelsesfri vinduer…
Glem alt om vedligeholdelsesfri vinduer og døre.
Tætningslister bliver hårde som plastik og knækker af i flager, ruderne punkterer en efter en, der trænger vand ind i bunden af døre, sprosser går løse OSV OSV.
Det er simpelthen elendig kvalitet fra ende til anden.
Vi har fået en ny dør fra Primo Vinduer…
Vi har fået en ny dør fra Primo Vinduer i vores sommerhus. Da den var indstalleret opdagede vi at døren var skæv. De har tilsyneladende ingen udgående kvalitetskontrol og firmaet fraskrevsig alt ansvar. Efter langt tovtrækkeri og store bogstaver fra vore tømrer invilligede de i at hente døren og levere den tilbage i samme uge. Det var sidste onsdag. Vi har ikke fået døren tilbage endnu og firmaet reagerer ikke på henvendelser så vi kan ikke bruge huset. Kan derfor kun advare mod Primo Vinduer, det er absolut ikke anbefalelsesværdigt.
Én uge senere end aftalt kom døren tilbage, stadig skæv så nu er det hele startet forfra. Firmaet svarer ikke på henvendelser og når de endelig gør og lover at ringe tilbage sker der ikke noget. Nu håber vi at tømmerhandlen i Outrup kan lægge pres på så vi får en dør der er tæt.

Reply from PRIMO VINDUER A/S
Hold jer langt væk !!!
Tilbage i 2019 modtog vi vores nye elementer af vinduer og døre. Alt var godt. Vi glædede os til at få elementerne installeret i vores kommende hjem. Men glæden var kortvarig …
Efter kort tid opdager vi, at der er mange væsentlige mangler på vores nye døre og vinduer, fra Primo ja, faktisk er der i skrivende stund noteret 115 fejl!
Det er alt lige fra:
utætheder, vandindtrængning i døreparti,
skævt skårede sprosser
sprosser, der rykker sig løse og falder af.
karme, der krummer pga. pres fra sprosser, der sidder for hårdt i spænd. Ridser på alle elementer hvor sprosser er presset ind.
Døre og vinduer der krummer i temperatursvingningerne fra solen. Så de ikke kan lukke/åbne og heller ikke justeres til almindelig funktion.
Primo’s service mand Kristian Frøsig Og sigfred har været og afhjælpe fejl og mangler mellem 9-11 gange uden held.
Processen har været i 14 måneder, købet er ophævet og sagen ender i retten.
Til alle jer der ude, hold jer L A N G T
V Æ K !
Vi stolede på Bygma som sagde at Primo var “Rolls Royce” til at lave døre og vinduer til vores kommende hjem, men med alle de fejl og mangler, i skrivende stund 115 Store fejl på
På ca 30 elementer, så vil vi nødig se nr. 2.
Jeg kommer aldrig til at købe Primo…
Jeg kommer aldrig til at købe Primo igen, jeg har for ca. 2 år siden købt en ny dør til mit værksted. Jeg bestilte den på en boligmesse og så længe de kan se et salg kan alt lade sig gøre, men når du har betalt for produktet kan du glemme ALT om hjælp, ikke så meget som en guide hjælper de med. Jeg har kæmpet i alt den tid og døren lukker ikke tæt, men der er ingen hjælp at hente. Så skal du selv opsætte noget, så køb ikke her, du får ingen hjælp.
I 2016 købte jeg et skydedørsparti med…
I 2016 købte jeg et skydedørsparti med 3lags glas, efter 4 år opdaget vi små pletter i mellem
Glasset i den del der kan åbnes.
Efter 5 år var de blevet til 3 til 4 cm. Støre, men ikke nok med dette i det faste parti var der kommet runde ringe lige som fra sugekopper, og i de ene side en grå regnbue farvet bred stribe
Gående fra mitten af glasset og helt op og hele bredden også i mellem glasset.
Jeg kontaktet Primo vinduer de fortalte at jeg skulle ta billeder af det og sende dem til dem.
Det var ikke lige til at tage billeder af glasset da der kom genskær på billederne.
Det lykkes til sidst og sendte dem, de skrev at de vil sende dem til der hvor de får glasset fra.
De skrev nogen tid efter at glasproducenten ikke vil rette fejlen da der kun var 1 års garanti.
Okay tænkte jeg der står i min faktura at de giver 10 ars udvidet garanti.
Hvis det er den måde de behandler deres kunder på, så anbefaler jeg ikke primo vinduer
Til nogen.
Jeg har set andre vinduesfirmaer der giver 10 års garanti.
Mvh. Henning Skødt