Ik heb nu al 2 online cursussen gevolgd bij Nikki. De filmpjes die je moet kijken waren duidelijk en zeker leerzaam! Toen ik mijn foto’s had opgestuurd heeft Nikki echt de tijd genomen om mij feedbac... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Ik heb inmiddels al 2 cursussen gedaan bij nikki. Ze is professioneel, geeft me onwijs veel tips en het allerbeste advies. Kan haar altijd appen met vragen. Ik bestel met regelmaat en het is altijd s... See more
Company details
Written by the company
Professionails By Nikki staat voor professionaliteit, service en kwaliteit. Dit is terug te zien in de webshop, en in de nagelsalon. Ik ga door tot alles perfect is, en jij 100% tevreden bent. Ik denk altijd mee met de klant. Heb jij vragen over welke producten in de webshop jij het beste kunt aanschaffen en wat je daar allemaal voor nodig hebt? Stuur mij een berichtje en ik kijk met jou mee en geef jou advies op basis van jouw wensen. Ik probeer altijd net een stapje extra te zetten om mijn klanten van het allerbeste te voorzien.
Contact info
Leidsedreef 123, 2352BA, Leiderdorp , Netherlands
- (06) 26 77 64 26
- Info@professionailsbynikki.nl
- www.professionailsbynikki.nl
Fijne snelle service!
Erg fijne website en fijne webshop! Vaak leuke acties en vind het erg fijn dat producten zo snel geleverd worden.
Reageert ook snel op whatsapp indien er vragen zijn. Ga hier zeker vaker bestellen!

geen goede kwaliteit
Ik gebruik normaal altijd TGB en nooit problemen gehad, wilde een keer wat anders proberen. De kleuren zijn mooi, maar helaas is de kwaliteit erg ondermaats. Er komt direct lucht onder te zitten en kan ook minder hebben. Meerdere klanten terug gehad die niet tevreden waren, waar ze dit wel altijd waren met TGB. Helaas was dit voor mij een miskoop.

Reply from Professionails By Nikki
Goeie kwaliteit en fijne producten
Goeie kwaliteit en fijne producten! Ik heb de webshop via social media gevonden en ben er heel enthousiast over! Veel producten en verschillende kleuren. Ook wat vragen gesteld over de producten en ik krijg goede tips en je kan merken dat Nikki er verstand van heeft! Al met al zeer tevreden en ik ga zeker nog een keer bestellen :)

Reply from Professionails By Nikki
Altijd de beste liefste service !
Altijd de beste liefste service !

Verliefd op de Webshop!
Mijn favoriete shop voor alle nagelbenodigdheden! Hele fijne producten van zeer goede kwaliteit! Ook de service is heel goed, snel op de post, en je kunt altijd terecht met je vragen. Zoals de naam al zegt gewoon; 'professionails'♡ Echt een Aanrader!

Fijne en professionele service
Het is enorm fijn om hier te bestellen. Helaas was door een probleem bij de post, mijn pakketje veel te laat en beschadigd aangekomen. Ik had tijdens het wachten op mijn pakket al contact, en werd super fijn geholpen. Na ontvangst van mijn beschadigd pakket heb ik foto's doorgestuurd en zijn alle beschadigde artikelen opnieuw toegezonden. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad dit zeker aan mij mede nagel collega's!

Reply from Professionails By Nikki
Niet tevreden over kwaliteit en service
Mooie biab kleuren, alleen ben ik niet tevreden over de kwaliteit (laat snel los en breekt af. Ook kreeg ik mijn potje beschadigd binnen. Ik heb contact opgenomen maar dit zou blijkbaar komen door de post. Dit was niet het geval want op de verpakking zat absoluut geen beschadiging

De beste
De beste gepigmenterde gellakjess😍😍😍 super fijn om mee te werken!! De biab is ook super fijn om mee te werken! Blijf zo door gaan ♥️

Reply from Professionails By Nikki
ProfessionailsByNikki is een echte aanrader
Nikki is een hele lieve, gezellige, professionele nagelstyliste die weet waar ze over praat! Ze zorgt ervoor dat je met mooie en verzorgde nagels de deur uit gaat. Ze zal altijd haar uiterste best doen om jou op je gemak te laten voelen en de nagels te creëren die je wil. De salon is schoon, netjes en overzichtelijk. De webshop is ook makkelijk, overzichtelijk en beschikt over een goede kwaliteit nagelartikelen. Kortom de klantenservice is top, de producten zijn top en de nagels zijn top! Een echte aanrader!
Top salon en webshop!
Ik kom regelmatig naar Nikki voor mijn nagels. Ze werkt netjes en schoon. Ze luistert naar wat de klant wil. Alles is mogelijk en ze denkt met je mee. Zij werkt met passie aan je nagels.
Daarnaast heeft ze prachtige nagellak en glitters te koop, maar in haar webshop zijn nog veel meer leuke spulletjes te koop voor een goede prijs. Levering is snel en haar pakketjes zijn gewoon kadootjes om te openen. Er wordt veel aandacht aan besteed.
Ik ben vaste klant!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.