Professionails By Nikki Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb nu al 2 online cursussen gevolgd bij Nikki. De filmpjes die je moet kijken waren duidelijk en zeker leerzaam! Toen ik mijn foto’s had opgestuurd heeft Nikki echt de tijd genomen om mij feedbac... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb inmiddels al 2 cursussen gedaan bij nikki. Ze is professioneel, geeft me onwijs veel tips en het allerbeste advies. Kan haar altijd appen met vragen. Ik bestel met regelmaat en het is altijd s... See more

Company details

1. Nail Salon
  2. Beauty Products Wholesaler
  3. Cosmetics Wholesaler

Written by the company

Professionails By Nikki staat voor professionaliteit, service en kwaliteit. Dit is terug te zien in de webshop, en in de nagelsalon. Ik ga door tot alles perfect is, en jij 100% tevreden bent. Ik denk altijd mee met de klant. Heb jij vragen over welke producten in de webshop jij het beste kunt aanschaffen en wat je daar allemaal voor nodig hebt? Stuur mij een berichtje en ik kijk met jou mee en geef jou advies op basis van jouw wensen. Ik probeer altijd net een stapje extra te zetten om mijn klanten van het allerbeste te voorzien.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijne snelle service!

Erg fijne website en fijne webshop! Vaak leuke acties en vind het erg fijn dat producten zo snel geleverd worden.
Reageert ook snel op whatsapp indien er vragen zijn. Ga hier zeker vaker bestellen!

February 23, 2024

Hi S.!

Bedankt voor je leuke review!

geen goede kwaliteit

Ik gebruik normaal altijd TGB en nooit problemen gehad, wilde een keer wat anders proberen. De kleuren zijn mooi, maar helaas is de kwaliteit erg ondermaats. Er komt direct lucht onder te zitten en kan ook minder hebben. Meerdere klanten terug gehad die niet tevreden waren, waar ze dit wel altijd waren met TGB. Helaas was dit voor mij een miskoop.

January 15, 2024

Reply from Professionails By Nikki

Hi! Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je BIAB niet blijft zitten. De enige reden dat BIAB meteen zou loslaten is omdat de voorbereiding van de natuurlijke nagel niet goed is uitgevoerd, of de natuurlijke nagel is niet geschikt voor BIAB, of de BIAB is niet goed geplaatst. Stuur mij anders even een berichtje met wat foto’s en je stappen voordat je de BIAB aanbrengt. Dan kijk ik met je mee wat er mis gaat.

Rated 5 out of 5 stars

Goeie kwaliteit en fijne producten

Goeie kwaliteit en fijne producten! Ik heb de webshop via social media gevonden en ben er heel enthousiast over! Veel producten en verschillende kleuren. Ook wat vragen gesteld over de producten en ik krijg goede tips en je kan merken dat Nikki er verstand van heeft! Al met al zeer tevreden en ik ga zeker nog een keer bestellen :)

February 24, 2024

Hi Lies!

Bedankt voor je lieve review. Heel veel plezier met je nieuwe producten!

Verliefd op de Webshop!

Mijn favoriete shop voor alle nagelbenodigdheden! Hele fijne producten van zeer goede kwaliteit! Ook de service is heel goed, snel op de post, en je kunt altijd terecht met je vragen. Zoals de naam al zegt gewoon; 'professionails'♡ Echt een Aanrader!

February 22, 2024

Dankjewel lieve Mariska!

Fijne en professionele service

Het is enorm fijn om hier te bestellen. Helaas was door een probleem bij de post, mijn pakketje veel te laat en beschadigd aangekomen. Ik had tijdens het wachten op mijn pakket al contact, en werd super fijn geholpen. Na ontvangst van mijn beschadigd pakket heb ik foto's doorgestuurd en zijn alle beschadigde artikelen opnieuw toegezonden. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad dit zeker aan mij mede nagel collega's!

February 2, 2024

Hi Joëlle!

Bedankt voor je review! Super fijn dat we het probleem voor je hebben kunnen oplossen! Veel plezier van je nieuwe producten.

Rated 2 out of 5 stars

Niet tevreden over kwaliteit en service

Mooie biab kleuren, alleen ben ik niet tevreden over de kwaliteit (laat snel los en breekt af. Ook kreeg ik mijn potje beschadigd binnen. Ik heb contact opgenomen maar dit zou blijkbaar komen door de post. Dit was niet het geval want op de verpakking zat absoluut geen beschadiging

January 14, 2024

Hi!

Bedankt voor je review. Niet iedere nagel is geschikt voor BIAB omdat het een flexibel product is. Wanneer het afbreekt of loslaat komt dit óf door verkeerde prep/applicatie of de natuurlijke nagel is te flexibel voor BIAB. Je mag me altijd een berichtje sturen om met je mee te kijken wat er fout gaat.

Wat betreft de beschadiging, dit was een mini vlekje op het label. Het product was gewoon bruikbaar en bijna geen beschadiging te noemen. Je bent altijd vrij om binnen 14 dagen je bestelling te retourneren indien niet naar wens.

De beste

De beste gepigmenterde gellakjess😍😍😍 super fijn om mee te werken!! De biab is ook super fijn om mee te werken! Blijf zo door gaan ♥️

December 20, 2023

Hi Cailynn,

Bedankt voor je review! Wat super fijn dat de producten je zo goed bevallen!! Heel veel plezier ervan.

Rated 5 out of 5 stars

ProfessionailsByNikki is een echte aanrader

Nikki is een hele lieve, gezellige, professionele nagelstyliste die weet waar ze over praat! Ze zorgt ervoor dat je met mooie en verzorgde nagels de deur uit gaat. Ze zal altijd haar uiterste best doen om jou op je gemak te laten voelen en de nagels te creëren die je wil. De salon is schoon, netjes en overzichtelijk. De webshop is ook makkelijk, overzichtelijk en beschikt over een goede kwaliteit nagelartikelen. Kortom de klantenservice is top, de producten zijn top en de nagels zijn top! Een echte aanrader!

March 10, 2023

Top salon en webshop!

Ik kom regelmatig naar Nikki voor mijn nagels. Ze werkt netjes en schoon. Ze luistert naar wat de klant wil. Alles is mogelijk en ze denkt met je mee. Zij werkt met passie aan je nagels.
Daarnaast heeft ze prachtige nagellak en glitters te koop, maar in haar webshop zijn nog veel meer leuke spulletjes te koop voor een goede prijs. Levering is snel en haar pakketjes zijn gewoon kadootjes om te openen. Er wordt veel aandacht aan besteed.
Ik ben vaste klant!

March 8, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look