Purestyleliving Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte nogle glasskåle om søndagen. Modtog en bekræftelse mandag og modtog min pakke onsdag! Intet var gået i stykker, ville godt kunne finde på at købe derfra igen!

Rated 5 out of 5 stars

havde bestilt noget plexiglas " nomess" kontorudstyr (julegave) fra "Purestyleliving" i Aars, d. 26-11-2010, d. 29-11-2010, afleverede postvæsenet pakken på min adresse, i god stand i forsvarlig... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en Happy Lights lyskæde i sommers men allerede efter et par dage virkede 4 af pærerne ikke. Jeg skrev til firmaet den 26. august men fik intet svar. Rykkede gentagne gange og fik til sidst lovni... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har for første gang handlet ved PureStyleLiving og jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen. Jeg var hele byen (Aalborg) rundt for at finde en varer, hvor det så viste sig at den havde PureSty... See more

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Online webshop med boliginteriør og design fra Rice, House Doctor, Ferm Living, Susanne Schjerning, Bungalow, Nomess, HAY, Medusa, Aspegren, Pip studio og mange flere. Vi har gratis fragt ved køb over 700 kr. Super service - vi hjælper alt det vi kan. Hurtig levering - ordrer sendes om muligt samme dag.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god handel

Fandt knager fra House Doctor til den billigste pris, hos pure style living. Og et par dage efter de var bestilt, ankom de, med en dejlig slikpind i pakken :). Kan kun anbefales.

October 4, 2010

Super og hurtig betjening

Jeg købte bøtter og bestik fra Rice.

Varerne blev afsendt allerede dagen efter jeg havde foretaget bestillingen.

Pakken var rigtig fin med rabat kuponner og et stykke slik - der var taget hånd om varen :-)

Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

den hurtige levering og de små overraskelser i pakken gav smil på læben.

September 29, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter og hurtig levering

Jeg har netop købt en Susanne Scherning dug hos Purestyleliving. Jeg havde min varer dagen efter jeg havde bestilt den og der var hurtig resons på de spørgsmål jeg havde stillet i forbindelse med købet af dugen.

September 28, 2010

Super lækre varer

Har efterhånden købt flere forskellige ting fra Purestylelivning - bla en del af de fine dåser fra Derrier la Porte, figurer fra Aspegren og Susanne Sjerning produkter.
Jeg modtog varerne få dage efter bestilling - og de lever fuldt op til mine forventninger.
God service og god kvalitet :)

September 10, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Kanon service - de holder, hvad de lover!

Var lidt sent ude med køb af en fødselsdagsgave, men med stor hjælp fra Purestyleliving, fik jeg fat i den perfekte gave og leveret den indpakket direkte til modtagerens dør. Tak for det! Har handlet med dem før, og har altid oplevet god service og levering til tiden. Så purestyleliving kan klart anbefales.

July 6, 2010

Take a closer look