PUST RejserReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Første gang med PUST rejser men bestemt ikke sidste. Utrolig veltilrettelagt rejse. Fantastiske oplevelser med en Christina , dansk/italiensk guide med fuldstændig uutømmelig viden om Venedig. F... See more

Rated 5 out of 5 stars

En særdeles veltilrettelagt nytårsrejse til Venedig med Pust rejser. En tilpas blanding af guidede ture med fokus på Venedigs kunst og historie fortalt af en meget vidende lokal dansktalende guide... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kernepunktet i turen var besøget i Albisola, hvor vi besøgte Asger Jorns hus, der nu er museum samt de to pottemager/ keramikværksteder i byen, hvor han har lavet sin keramik. Alle tre steder var e... See more

Rated 4 out of 5 stars

For mig var det ikke hensigtsmæssigt at bo i Pigna, når de andre deltagere var indkvarteret i Castelvittorio. Savnede den sporadiske sociale omgang, og muligheden for lige at smutte hjem og hvile si... See more

Company details

1. Travel & Vacation

Information provided by various external sources

Pust rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold. Alle rejsemål går til Ligurien i Norditalien. Det er et område hvor gastronomien er i topklasse, naturen betagende og vejret mildt og solrigt. Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og man får en helt særlig og unik ferieoplevelse.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

En fantastisk uge med Opera

En fantastisk uge med Opera.
Afholdt i meget meget smukke omgivelser, med gode, kompetente og humørfyldte dirigenter (for repetitøren var også dirigent), rigtig god mad. Og upåklagelig organisation med en meget nærværende rejsearrangør, der også havde sørget for rigtig gode solister.
Tag trygt til Castelvittorio med PUST - få en god oplevelse!

July 20, 2017

Korsang i en middelalderby

Pust Rejser kan noget så gammeldags som at drage omsorg for sine kunder. Mine forventninger var høje, og de blev mere end indfriet. Denne korrejse til Ligurien gav et helt nyt perspektiv på Italien (selv om jeg har besøgt landet mindst 10 gange tidligere). Respekt!

July 19, 2017

Det bliver ikke bedre

Pust Rejser er et lille eksklusivt rejsebureau, der ned til mindste detalje sørger for at gæsterne/kursisterne får en sublim oplevelse. Hyggeligt og superprofessionelt.

July 19, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en god oplevelse

Jeg har haft en god oplevelse. Arrangementerne, vi var med til i løbet af den uge rejsen varede, passede perfekt til vor gruppe. Selv kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere vandring og sang, Huset jeg boede i var spændende og mit værelse helt ok. Jeg har boet i mange forskellige byer, men Castelvittorio var en speciel oplevelse, den glemmer man aldrig. . Bjergvandreturen var god, og vor guide var en af de bedste, jeg har oplevet. Alle måltiderne var til flere kokkehuer, jeg ville have været tilfreds, hvis det havde været knap så overvældende.

July 13, 2017
Rated 5 out of 5 stars

En velkommen pause med PUST Rejser - prøv det!

Med PUST Rejser fik vi en helt utrolig indføring i livet i den lille landsby Castel Vittorio i Norditalien, klistret til bjergsiden midt i den naturskønne Nervia dal, og med kirketårnet knejsende over den historiske bykerne, hvor gaderne er smalle og knudrede, og hvor piazzaen er samlingspunktet for den lokale befolknings timelange samtaler. Fredelig og rolig, indkvartering i skønne boliger med hundreder af år på bagen, familiedrevne restauranter med lokale retter af høj kvalitet, den lille købmand og vandrestier til de nærliggende byer og bjerge.
Læg dertil muligheder for at lære om olivenolie, pizza- og foccaciadej, deltage i udflugter til blandt andet Nice og San Remo, og tage på tur med en guide til en af de mange bjergtoppe med et utroligt planteliv - så giver det sig selv at det har været en uforglemmelig oplevelse.
Tak til Pia Scharling for at have vist os denne plet på landkortet - så langt fra det daglige jag, Facebook, terror og alle verdens fortrædeligheder som man vist kan komme!

July 11, 2017

En spændende tur

En spændende tur, hvor vi fik vandret og besøgt de omkringliggende byer, fik smagt typisk italiensk mad .
Meget veltilrettelagt, hvor vi alle14 deltagere fik vores individuelle ønsker opfyldt.

July 6, 2017

Lige kommet hjem fra Italin

Lige kommet hjem fra Italin, fra en serdeles godt tilrettelagt tur, skønne vandreture I det fantastiske landskab. ikke at forglemme den gode mad
og vin. Kan roligt anbefales til andre. Stor tak til Pust rejser.

July 6, 2017

Malekursus i Castelvittorio med Pust Rejser juni 2017

Det har været en enestående skøn oplevelse at deltage i Pust Rejsers malekursus i den italienske middelalderby Castelvittorio. Undervisningen foregik i en nedlagt kirke. Overalt var vi omgivet at skønhed, motiverne stod i kø. Læreren var kunstneren Camilla Blachmann, som var god til at fornemme de forskellige niveauer. Kurset var kombineret med mange kulturelle oplevelser med besøg til historiske steder, cykelture langs Middelhavet og ligurisk madlavningskursus. Det kan varmt anbefales når det igen er på programmet 10-16. september 2017.

June 13, 2017

Yogarejse for livsnydere

Yogarejse for livsnydere - superdejlig tur med vægt på begge dele. Alt var bare tip top - Indkvarteringen, måltiderne og området. Castel Vittorio er den hyggeligste, lillebitte by omkranset af bjerge. Her var dejligt roligt og fredeligt. Vi var i de bedste hænder med Mabel Kernn, der førte os godt og sikkert ind i yogaen. En skøn måde at starte hver dag på og blive klar til dagens oplevelser. Pia var en generøs og engageret vært, der sørgede for, at vi fik det maksimale ud af vores ferie. Madkursus, familiebesøg i bjergene, vandretur og markedsshoppedag - der manglede ikke noget.
Og så var det også bare hyggeligt og skidesjovt :-)

June 11, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale at rejse med PUST-rejser.

Sikke en dejlig tur jeg netop har været på. Omgivelserne, maden og alle de fantastiske sanselige indtryk har været enormt berigende. Jeg kan næppe forestille mig at blive introduceret for malekunsten et bedre og mere inspirerende sted! Tak Camilla Blachmann fordi du på en helt fantastisk og meget kompetent måde fik en malernovice som mig til at turde og tak Pia Scharling PUST rejser for at have arrangeret nogle skønne dage. Jeg kan på det varmeste anbefale at rejse med PUST-rejser.

June 10, 2017

Take a closer look