Qbeauty Reviews 216

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wat een heerlijke behandelingen! Allerlei nieuwe dingen (voor mij althans) zoals een kleurenbehandeling, een staande zonnebank en een collageenbank. Bij de gezichtsbehandeling een heerlijke scru... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prettig beauty en spaoord.Gemakkelijk te bereiken,en mooi luxe en modern ingericht. Het gaf een luxe gevoel dat je de hele dag door mocht pakken van het buffet wat je maar wou! veel behandeli... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hele nette lieve meiden van qbeauty hebben onze dag volmaakt gemaakt. Zeker belangrijk is de kleinschaligheid , het geeft een hele sjieke uitstraling . We waren met zes mensen deze dag aanwezig dus... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte mondkapjes gekocht die absoluut…

Slechte mondkapjes gekocht die absoluut niet voldoen aan de richtlijnen/hoe ze verkocht worden. Sluit totaal niet aan op het gezicht, hoe strak je ze ook aan trekt, en heeft daarom geen enkele functie. Klantenservice is niet behulpzaam en negeert je vervolgens.

Edit: Jammer van de teleurstellende, niet-waarheidsgetrouwe reactie van dit bedrijf. Mondmaskers werken even goed niet als ze totaal niet aan sluiten op het gezicht. Ik ben me bewust van het verschil tussen medische en ‘normale’ mondkapjes, het probleem is dat deze qualitatief ontoereikend zijn. (Op jullie website verkopen jullie onder de term ‘mondkapjes’, dus deze misleidende poging tot verbeteren is sowieso jammer). Daar bij zijn zogenaamde ‘meerdere malen gemeld’ uitgebleven, ik ben na één kopieer-en-plakken antwoord dat niet aan sloot op mijn vraag genegeerd sinds 29 april, zonder een oplossing. De pinokkio-neus van QBeauty blijft dus groeien.

May 6, 2020
Qbeauty logo

Reply from Qbeauty

Zoals al meerdere malen gemeld u heeft geen mondkapje besteld maar een mondmasker.
Een mondkapje wordt in de zorg gebruikt en moet volledig afsluiten voor bescherming.
Een mondmasker geeft u geen bescherming maar uw omgeving, deze voorkomt dat sproei uit neus en mond niet de ander bereikt. Jammer dat u niet al deze informatie gelezen heeft op onze site.

Voor herhaling vatbaar!

Wat een heerlijke verwendag vandaag! Ik heb genoten van de gezichtsbehandeling, infraroodcabine, stoomcabine, collageenbank, massagestoel, de verzorging van de inwendige mens, de persoonlijke benadering...dus van alles! Jammer dat de lichttherapiebank stuk was gegaan - daar moet ik maar eens voor terugkomen...😊

December 8, 2017

Zeer klantonvriendelijk

Zeer klantvriendelijk! Gelukkig via de veilingsite mijn geld terug gekregen en compensatie omdat ik zeer onbeschoft ben behandeld.

July 25, 2017
Qbeauty logo

Reply from Qbeauty

Het risico van behandelen was te groot omdat u niet aan de vermelde voorwaarden voldeed.

Wij begrijpen uw teleurstelling, maar u moet ook ons begrijpen dat wij geen onnodige risico's met u willen lopen.

Rated 4 out of 5 stars

Heerlijk, ontspannen en gastvrij!

Wat een heerlijke dag heb ik hier gehad! Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Het centrum is erg mooi, de huiskamer voelt echt als een fijne plek en de andere ruimtes zien er goed verzorgd uit. Het eten was heerlijk, de behandeling was fijn en het personeel stond altijd voor je klaar. Nogmaals, het was een heerlijke dag, echt weer even opgeladen. Kan het iedereen aanraden!

November 15, 2013

Heerlijk

Lekkere rustige setting om heerlijk te ontspannen. Goede behandelingen!

October 26, 2013

Geweldig wellness centrum

De dames van Qbeauty zijn allemaal zeer service gericht en het ontbreekt je werkelijk aan niets. Het is kleinschalig voor max. 10 personen en juist daardoor krijg je het gevoel dat het persoonlijker is en dat is in deze anonieme maatschappij een heerlijk gevoel.

October 25, 2013

Geen 1 min punt

Het was een heerlijke dag. Super vriendelijk personeel vanaf dat je binnen komt tot dat je weg gaat. De sfeer is top en alles is goed schoon, de behandeling is lekker en relax. De hele dag door drankjes en lekkers. Kortom niets te klagen en ga zeker weer.

October 20, 2013

SUPER !!

Vrijdag ben ik naar q beauty geweest met mijn moeder ik heb heerlijk genoten !! Alles was top het personeel , alles was super schoon , drankjes hapjes , behandelingen , echt alles was geweldig heb heerlijk genoten !!

October 19, 2013

heerlijk!

Wanneer je aan komt rijden denk je, is het hier? maar zodra je binnenkomt dan lijkt het net of je je in een heerlijke rustige oase bevindt. Je merkt helemaal niets van wat er zich buiten bevind. Alles was mooi schoon en werd ook goed bijgehouden.
We werden echt in de watten gelegd en alles was even heerlijk.
De lunch was voortreffelijk en je mocht zoveel drankjes nemen als je wilde.
Wij komen zeker weten nog een keer terug.
Ook een pluim voor het personeel want iedereen was even lief en behulpzaam.

Bedankt nog voor de heerlijke dag
Lydia en Marilyn Amirkhan

September 2, 2013

Voor mij GEWELDIG

Ik houd zelf niet van massaal.Daarom vind ik zelf 10 maximaal genoeg Dat brengt heel veel rust met zich mee,en daar kom je voor.
Het personeel die daar werkt heel vriendelijk en behulpzaam.
Voor iedereen is er wel iets aangenaams vb. massagestoel,zonnebank ,gezichtbehandeling ,sauna enz .en voornamlijk rust
Wat heel belangrijk is dat het schoon is.
Ik heb me goed vermaakt.

genieten

ik heb bij jullie een heerlijke dag gehad alles op ons gemak en hele vriendelijke meisjes goed verzorgd voor herhaling vatbaar lekker rustig en een leuke argement voor die prijs ik zeg het voort groetjes hilly

Rated 5 out of 5 stars

het is heerlijk om hier te zijn

Mijn moeder en ik hebben een heerlijke dag gehad bij Q beauty. We hadden een all-in arrangement en dat is voor maximaal 10 personen en we waren met een groepje van 8 personen dus het was heerlijk rustig echt genieten. De service was ook perfect. Had je een vraag of je wilde gebruik maken van apparaten dan moest je op een knop drukken en dan kwam er iemand aan die je hielp, je hoefde niks zelf te doen. De lunch was ook heerlijk en goed verzorgd. 1 behandeling die bij het arrangement in zat was stuk en als alternatief kregen we een leuk tasje met monsters mee naar huis dus dat was heel netjes. Kortom het was een heerlijke relaxte dag.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look