LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... See more
Company replied
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... See more
Company replied
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... See more
Company replied
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... See more
Company replied
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Quickheat-Floor
Snelle levering, product goed verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing. En nu hebben we geen koude voeten meer TOP.

Reply from Quickheat-Floor
Ik heb al meerdere producten van ze en bijna nooit problemen. Pas voor het eerst een technisch probleem en ze kwamen gelijk zelf met een heel klantvriendelijke oplossing. Aanrader.

Reply from Quickheat-Floor
Vlotte levering van de bestelling. Dat Speedheat goede producten levert was ons al bekend.

Reply from Quickheat-Floor
Goede voorlichting en afspraken worden nagekomen.

Reply from Quickheat-Floor
Goede uitleg over het product. Snelle levering. Rugbuddy tapijt verwarming werkt erg effectief. Behaaglijk binnenklimaat, warme voetjes, thermostaat kan enkele graden lager. Erg tevreden!

Reply from Quickheat-Floor
Prima product, goed verpakt en na bestelling de volgende dag ontvangen.
1 opmerking, de inschakelbediening zit vlak bij het stopcontact dit is niet altijd handig,het zou beter dicht bij het tapijt moeten zitten of ca 50,60 cm er van af.
R.de Zwart.

Reply from Quickheat-Floor
Betrokken bedrijf. Gaat zorgvuldig te werk. Ook al is het gekochte product geretourneerd in mijn geval dan is de afhandeling correct en in detail.

Voor de de tweede keer Quickheat Floor besteld
Na de eerste bestelling in het jaar 2022. Nu een andere maat besteld. En top behandeld na tel vragen.
Levering ook top. Wij zeggen het door

Reply from Quickheat-Floor
Service verbeteren. Heb anderhalf jaar geleden gebeld naar u voor nieuwe thermostaat voor vloerverwarming in de badkamer. Helaas wilde geen van u dealers deze komen plaatsen, als smoes te druk. Heb u daarna gemaild en u gaf aan dat u hier niets aan kon doen, dus zoek het lekker zelf effe uit. In mijn optiek sloopt u dan zelf samen met u dealers uw service en uw merknaam.

Reply from Quickheat-Floor
Nadat we de mat 2 dagen na de bestelling in huis hadden, hebben we deze gisteravond geprobeerd. Werkt volgens mijn echtgenote prima.

Reply from Quickheat-Floor
Krijg voor de 2e keer een melding om ze te beoordelen terwijl mijn initiële mail nog steeds niet beantwoord is... Dan lijkt mij deze beoordeling de enige juiste.

Reply from Quickheat-Floor
Alles was netjes op tijd geleverd en precies wat we hadden besteld.

Reply from Quickheat-Floor
Met slechts 80 kw verbruik Electra is dit een heerlijk matje voor in de caravan tijdens de koude dagen.

Reply from Quickheat-Floor
Learn more about other kinds of reviews.