re-love.dk Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt afgjort besøget værd. Jeg vil anbefale enhver kvinde, uanset alder, at give Re-love et besøg, hvis man er i Middelfart området. Skulle du en sjældent gang være så uheldig, at du ikke ender... See more

4.6

3-star
2-star
1-star

Virkelig en lækker butik

Virkelig en lækker butik, hvor man kan være sikker på kvaliteten af det, man køber. Der er også virkelig god service ifm salg, og det er fedt i den sammenhæng, at der er både fysisk butik og webshop. Derudover er der en god og hyggelig stemning i butikken, hver gang man er der.

February 16, 2026

Fantastisk butik og udvalg

Fantastisk butik❤️ Elsker at stoppe i ReLove i Middelfart og finde de fineste genbrugsting; tøj, tasker og andre accessories. Altid god service og smil på læben. Det er shopping med god samvittighed og virkelig et besøg værd!

February 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Re-Love er det skønneste flotteste…

Re-Love er det skønneste flotteste sted/butik i Middelfart. Her kan du indlevere dit eget brugte mærkevare tøj og samtidig finde noget nyt til din garderobe. Der er så meget at vælge imellem lige fra sko - bukser - skjorter - tasker mm. Du bliver mødt af et fantastisk personale som er gode til at vejlede.

January 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker at komme i Re-love

Jeg elsker at komme i Re-love. Det er en utrolig smuk forretning, med en fantastisk atmosfære.
En unik genbrugsbutik som adskiller sig fra almindelig genbrugsbutikker på alle parametre. Her finder man både nogle super lækre produkter og til virkelig rimelige priser. Jeg går aldrig tomhændet derfra for butikken bugner med fristelser :-)
Du får den bedste service og Mette er bare helt fantastik. Hun brænder virkelig for sin forretning har en dejlig energi.
Jeg har selv lavet indleveringer til butikken og må sige at det er et dejligt nemt koncept, hvis man ikke orker at pleje en kommissinsstand. De gør hele arbejdet for dig og salgprocenten af de varer jeg har indleveret er høj :-) What is not to like!

March 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fed secondhand butik og webshop

Mange rigtig gode mærker til en ret god pris. Jeg kan godt lide at de virkelig tjekker alt de sætter til salg så man er sikker på at det ikke er slidt, har pletter eller er gået i stykker. Og så er butikken virkelig et besøg værd. Meget flot, med søde og hjælpsomme personaler.
Jeg har også selv solgt rigtig meget hos dem. Min go to butik👍😁

October 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Helt afgjort besøget værd!

Skulle du en sjældent gang være så uheldig, at du ikke ender med at hive et stykke tøj (eller flere) med hjem, så har det bestemt stadig været oplevelsen værd - placeringen er kanon, butikkens indre er farverig og munter, de ansatte er yderst imødekommende og hjælpsomme og sidst lever butikken bare op til en standart, man ikke oplever hos andre secondhand butikker - i min optik.

Derfor: 5 ud af 5!!

September 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Sikke en skøn og bæredygtig butik

Sikke en skøn og bæredygtig butik. Der er altid nye varer, til alle typer af kvinder. Servicen er i TOP og man bliver altid mødt med smil og hjælpsomhed. Min yndlings tøjbutik på Fyn! Et must-see sted hvis man er så heldig at være i Middelfart. Køber man på nettet får man oplevelsen af at der er fuldstændig styr på alt! Jeg giver re-love 5 velfortjente stjerner!

January 30, 2022

Super dejlig butik

Super dejlig butik, med dygtige serviceminded personale, der altid er smilende og imødekommende. Min ynglingsbutik..altid en fornøjelse at komme i butikken. Dejlig indretning, afslappet atmosfære.

October 20, 2021

Is this your company?