En stjerne for meget. Var i en trafikulykke og fik hjernerystelse, havde mange smerte i rykken, hofyen og hovedet og alligvel kunne jeg side j vente værelset i flere timer… da jeg tager fat i sekr... See more
See what reviewers are saying
Tusind tak til Lægevagten i Region Syddanmark. Natten til Langfredag oplever patienten atter smerter over brystkassen og henover skulderbladene. I begge underarme gør det også ondt. S... See more
Forfærdeligt forløb til udredning. INGEN information om, hvad der sker, hvilke test, der laves samt resultater herfa - INGEN information! Koldt, køligt og urart at være i et forløb her. Undersøgel... See more
Lokal Psykiatri Brørup
Koldt, køligt og urart at være i et forløb her. Undersøgelser brugt til udredning er helt hen i vejret og slet ikke relevante. Psykologen ville ikke tale om det, der var mine udfordringer, men brugte i stedet over halvdelen af tiden på en IQ test, hvilket er HELT irrelevant.
Ingen hjælp at hente - gammeldags, stift og ubrugeligt! ØV!!
Jeg gav op og har stadig ikke fået hjælp.
Ville aldrig anbefale lokalpsykiatrien…
Ville aldrig anbefale lokalpsykiatrien Esbjerg til nogen som helst, dårlige behandlingsbetingelser, dårlige ledelse, en dårlig overlæge, en dårlig psykiatrisk behandler, fik medicin sat op fik yderligere mere medicin det var samtaler jeg ikke rigtig kunne bruge til noget, 12 gange med gruppeterapi som jeg hellere ikke rigtig kunne gøre brug af. Blev henvist til dem en gang mere og der vil de slet ikke hjælpe mig. Så jeg har ikke en god oplevelse hos dem.
Lovovertrædelsernes paradis
Lovovertrædelsernes paradis. Korruption i højsæde. Der slettes og ændres i lægejournal. Der udfærdiges dokumentfalsk i stor stil med eksisterende klinisk dokumentation. Der udfærdiges dokumentfalsk ved at udfærdige samme dokumentation over flere gange bare andre læger - hvor alle er enige om, ikke at finde skaderne - der alle kan ses på billedmateriale - som så forsvinder..... Den rene svine butik så regionen ikke skal betale erstatning for de mange mange års fejl, der fortsat får lov at ske. Hvortil region svarer: nu er det er forældet, imens de forholder sig til afslag der ikke er vedr. de nye skader - skaderne af skaderne.. - FØJ EN KLAM FORSAMLING AF MENNESKER, DER BESKRIVER SIG SELV SOM LÆGER.
Er pt indlagt på de særlige pladser i…
Er pt indlagt på de særlige pladser i esbjerg afd f de fortjener ikk kun 5 stjerner nej hvis man kunne give 100 gjorde jeg det. Altid behandles man med respekt der er altid tid til patienterne og personalet er super kompetente og ved lige hvad den enkelte har brug. Har kun godt at sige om esbjerg de særlige pladser afd f. Ingen ord kan rose dem nok
Blev kørt ind med ambulance til…
Blev kørt ind med ambulance til psykiatrien.
Ventede, på det svar jeg nok forventede. Der var intet de kunne gøre og jeg blev sendt hjem igen.
Har været indlagt med angst engang, hvor de valgte at tage min iq test. ( perfekt tidspunkt hva’)
Til samtalen i dag snakker han også om at den var lidt lav, hvad har det at gøre med min depression?
Han slutter samtalen af med at sige, men jeg har ikke mere tid, har en anden jeg skal se til.
Snakkede i 5 minutter.
Overhørte i telefonen i ambulancen, at der kun var en indlagt nu.
Det var ambulanceføreren der syntes det var en ide at jeg kom forbi psykiatrien, så jeg kunne snakke med nogen og få det bedere
Så jeg må bare vente de 3 år på min udredning af bipolar/ADHD
Indtil videre, endnu en øgning i medicin. Som har gjort symptomerne værre..
Jeg føler mig svigtet, alene og dum lige nu.
.. Tak fordi i tager så godt imod mig Odense psykiatri ..
I fortjener ikke en stjerne jeg er…
I fortjener ikke en stjerne jeg er retpsyk patient over lægen joan johansen ved jeg har det meget skidt hun sagde jeg kunne komme på venteliste på en plads i middelfart hun er så kold og jer er svigtet af retpsyk moddelfart jeg skal lave en farlig noget for at i blive indlagt for jeg er kommet på i venteliste for en plads i middelfart i det er jeres skyld hvis jeg hør farlig kriminalitet for at blive iindlagt iskal også vide at på 7 i middelfart er korrupte særlig overlægen på p 7 kim balsløw dem han ikke kan li sender han dem til sikringen jeg ved da en af mine venner blev anbragt der han var ikke farlig eller noget men når kim balsløw ikke kan li folk så havmer man dem der og personalet på p7 er også korrupte når jeg bliver indlagt der så siger kim hvordan de skal behandle mig og jeg er bange for jeg bliver sendt til sikringen fordi manden ikke kan li mig vil luge sige der er så mange ting der peger på kim balsløw som er korrupt og han burde ikke være læge men de beviser at jeg har er der ikke nogen der vil tro på de sikre beviser vi har mig kim balsløv
En stjerne er for meget
En stjerne er for meget. Spl lagde på der jeg snakkede med hende
Lokalpsyk i Middelfart👎
Lokalpsyk i Middelfart. Nadine(sygeplejerske) og Mette(læge) besluttede at afslutte mit forløb, fordi jeg bad om at blive overført til Odense Psyk. De skriver en epikrise, der afskærer mig fra yderligere terapi overhovedet.
Jeg opfordrer til forsigtighed angående frit sygehusvalg.
Respektløs og uforskammet
Jeg gik i Dialytisk Adfærds Terapi for min borderline ved lokalpsykiatrien Svendborg. Min primær terapeut var gentagne gange respektløs overfor mig. Dette var bl.a. ved, at hun fik mig til at føle skam for mine ar. Hun knipsede mig i hovedet og sagde hallo, hvorved jeg bad hende stoppe. Hverken første eller anden gang stoppede hun. Tredje gang fik jeg derimod at vide, at det var en del af terapien, selvom jeg havde sagt tydeligt fra flere gange. Dette skete efter, jeg havde kastet op på toilettet af angst for hende, som jeg havde hver gang, jeg skulle til møde med hende. Hun løj gentagne gange under hendes og min “parterapi” og spurgte ovenikøbet, om jeg ville benytte de optagende videoer som “bevismateriale” mod hende. Dette blev jeg i chok over. Hun ringede derefter og afsluttede mig med grunden, at jeg havde det for svært. Hun ville ikke uddybe yderligere og blev i meget høj grad irriteret, da jeg ikke kunne forstå dette. Dernæst fandt jeg ud af, at andre begrundelser er skrevet ind i min journal, hvoraf disse ikke er sande. Jeg blev lovet en anden behandler efter “parterapien”, som hun selv kaldte den, men dette fik jeg ikke. Jeg fortalte min sekundære behandler om episoderne, men intet blev gjort ved det, tværtimod blev skylden lagt over på mig. Jeg er ikke længere i lokalpsykiatrien Svendborg, og jeg har det markant bedre, end da jeg var.
De er ikke i stand til at hjælpe et…
De er ikke i stand til at hjælpe et menneske mellem 10-16! Deres akut nummer virker ikke, den smider bare en af. Så hvis man ikke er dødeligt syg men bare har smerter, så må man leve med det.
DÅRLIG ANMELDELSE!
Vil aldrig anbefale lokal psykatrien i Aabenraa, det værste sted nogensinde.
Jeg har haft 2 forløb der & det har gjort mig mere syg end jeg var da jeg kom.
Første forløb var ved psykolog som endelig gik fint de første gange, men da jeg så en dag havde det rigtig skidt, vente de sig fuldstændigt imod mig, jeg fik smit i hovedet at jeg ikke kunne hjælpes & at jeg var handicappet, behandleren sagde gentagende gange at jeg var syg i hovedet & handicappet.
Anden behandling var hos en sygeplejske hun lovede mig gul og grøn og skove hvad der alt skulle ske, men da jeg så kom til anden samtale blev det hele ændret.
Hun var ekstremt hård i munden.
Udover er deres over læge helt forfærdelig, hun for de syge længere ned med nakken, hun burde ikke være læge.
Så INGEN anbefaling herfra
Bliver bedt om at vente og kontakte…
Bliver bedt om at vente og kontakte praktiserende læge dagen efter, ved opkald kl 16:00 med skade på håndled og nedsat mobilitet, fordi de ellers bliver “overrendt” af folk…
Hej region syd.
Hej region syd.
Hvad med at vi åbnet nogle flere dage i Tønder, så vi hurtige blev vaksineret med stik nr. 3
Uwe
Neurologisk afd. I Sønderborg
Var akut indlagt d.5-9 tom 16/9_2021 på neurologisk afd. i Sønderborg. Selv om sygeplejerskerne havde meget travlt var der altid plads til et smil og en kæk kommentar. Lægerne var alle udlandske men forståelige og med lidt humor.
FYS og ergoterapeuterne kom til planlagt tid ellers kom de tilbage med en ny. Alt i alt en meget positiv oplevelse med meget små mangler, der gør at den ikke får 5 stjerner.
Har været til covid 19 vaccination i…
Har været til covid 19 vaccination i Fåborg. Alt fungerede perfekt. Tider blev overholdt. Alle var venlige og imødekommende. I var fantastiske. Tak.
Flemming Bolø
Skal Vejle Syghus lukkes?
Jeg har en god ven der fik en blodprop igen,den sidste for 14 dage siden.
Hans kone ringede til vagtlægen fordi han ikke rigtig kunne tale og hans ene mundvig hængte,der måtte man vente i 20 min før man kom igennem og da de kom derned blev han indlagt.Han skulle overføres til Odense men det skulle vente til dagen efter,og skulle så lige på en stue til observation.Men så dagen efter ringer man så til konen at det var blevet udsat med overførslen,for de havde lige opdaget at der var en på stuen der har roskildesyge, så de var blevet isoleret på ubestemt tid.Da han blev indlagt lagde konen mærke til at der var ingen sprit til hænderne,det skulle nok spares derfor er der nok ikke penge til at drive det sygehus!! Rigtig dårlig oplevelse.