Vi holdte vores bryllup på Remisen og havde en fantastisk dag. Stedet bidrager til enhver fest, med det autentiske look, og nogle gode rammer. Personalet m.m. var også gode. Men, vi havde lavet... See more
Company replied
Lige været til Jacob Dinesen koncert, og også været til flere andre koncerter i Remissen. Det er mit YNDLINGSSTED, da alt klapper her, det er et lille hyggeligt og intimt sted, og desuden er lyden he... See more
Et helt fantastisk hus med et utal af muligheder for events, private fester, live-tv og meget andet. Stolt over at bo i Brande med sådan et skønt kulturhus, skaber fantastiske oplevelser i vores dejl... See more
Company replied
RemisenBrande er et kultur- og konferencecenter, der kan rumme en bred vifte af events, såsom konferencer, messer, bryllupper, fotosessions, kunstudstillinger, konfirmationer og rundvisninger. RemisenBrande er et historisk monument fra en svunden tid, der oser af nostalgi, hvilket sætter en helt speciel ramme omkring de mange arrangementer i huset.
Remisevej 1, 7330, Brande, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Lars gjorde det virkelig godt. Men den ene af os, sad så man ikke kunne se Lars pga en stolpe. Det giver ikke den samme oplevelse som hvis man kunne se ham.
Første gang vi har været til koncert hvor man ikke kunne se kunstneren. En ærgerlig oplevelse.

Reply from RemisenBrande
Vi har lige været til koncert med Lars Lilholt og det var som altid et fantastisk godt og vel tilrettelagt arrangement.
Kommer selvfølgelig MEGET gerne igen.

Reply from RemisenBrande
Det var helt igennem en god oplevelse

Reply from RemisenBrande
Vi har været til julekoncert med Julie Berthelsen. Det var en fantastisk og hyggelig aften. Det er altid hyggeligt at være i Remisen.

Reply from RemisenBrande
Remisen var fin at være i. Temperaturen var fin. Stolene kapt så behagelige at sidde i, når det er et par timer, og arrangementet var desværre vildt skuffende.

Reply from RemisenBrande
Superfin oplevelse - vi var til koncert med Bye Bye Brenda.
Smukke lokaler med stil og meget originalt, skønt personale og fine P forhold

Reply from RemisenBrande
Vi har vært til en lille koncert ca 200 mennesker til stede.
Meget hyggelig og intim oplevelse. Forhallen er smuk og rustik.
Grunden til det “kun” blev 4 stjerner ud af 5, er stolene, meget ukomfortabel men det gik. Tak for en god aften trods alt. Tove

Reply from RemisenBrande
Jeg havde bestilt billetter til Martin kanstrup og med spisning, som vi glæder os rigtig meget til, 2 mdr efter bestilling laver de så vores spisning “ lang bord, som er en buffet af en slags om til Food truck lige pludselig ud af det blå😡 det er godt nok under alt kritik, at man ikke kan regne med, at man modtager det man har bestilt og betalt for. Godt nok skrev de, at man fik sine spisning billetter refunderet. Det er vild dårlig stil gjort af remisen, og så er det tartelet med humus og anden uspiselig ret. Mega dårlig erstatning, så man kan altså ikke regne med ved remisen at det man har bestilt og betalt for spisning til deres arrangementer er det man får og dette skal ske sidst i aug. Er så rasende og bestiller aldrig der igen, jeg har ellers glædet mig, da jeg havde inviteret 2 med til spisning og skøn underholdning😡😡

Reply from RemisenBrande
Hel igennem fantastisk oplevelse med Søren Pind og Mads Steffensen.

Reply from RemisenBrande
Varm og god velkomst, gode rammer og nem parkering

Reply from RemisenBrande
De største og varmeste anbefalinger til Remisen i Brande.
Vi holdt vores bryllupsfest hos dem i Maj og de var med til at gør det til en helt fantastisk oplevelse.
De er søde, rare og hjælpsomme og så har de bare styr på tingene. Vi følte os i trykke hænder fra start til slut.
Vi var superglade for vores samarbejde med Helle og hendes team.
Og så er Remisen bare et fantastisk og unikt sted.
Så til alle som skal holde en fest vil vi anbefale at I overvejer at holde den hos Remisen.

Reply from RemisenBrande
Spændende og rustikke omgivelser at afholde fest i.
Personalet var hjælpsomme og fleksible hele vejen igennem. Det var lige fra planlægning og til afslutning af festen.
Kan varmt anbefale stedet. - Meget rimelige priser.
Uovertruffen fødselsdags fest for 68 personer i Remissens fantastiske lokaler. Maden fra Lucullus var i særklasse i alle tre forskellige buffeter. Søde og smilende personale som udgjorde lige det sidste af en perfekt fest hvor det hele klappede perfekt. Og selvfølgelig ikke at glemme et veloplagt tre mands lokal orkester Resonans som satte gang i festen på dansegulvet. En fest vi vil se tilbage på som en kæmpe oplevelse for både værterne og gæsterne.
De bedste hilsner Ruth & Jørgen.

Reply from RemisenBrande
Skønt spillested :-) Hyggelig indretning, søde søde ansatte og frivillige; cosy atmosfære og gode parkeringsmuligheder. Det er dejligt at komme til et arrangement/en koncert her.