Reservedelen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Reservedelen som et godt sted at handle. Jeg bestilte en vare mandag 20/10 og modtog den onsdag 22/10 mindre end to døgn senere. Desværre havde jeg bestilt en forkert vare,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har forespurgt på dele til konvertering af en Murray Havetraktor fra udkast til Bioclip Fik et godt tilbud Spurgte samtidig efter manual og fik fluks en reservelstegning tilsendt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nemt at handle, og hurtig levering. Jeg har nu 2 gange handlet hos Reservedelen.dk, og begge gange har jeg haft nemt ved at finde hvad jeg havde brug for, og varerne blev leveret hurtigt og som lovet... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Købte knive til min plænetraktor

Købte knive til min plænetraktor ud fra mærke og model men de er 30 mm for korte skrev til dem om de ikke havde nogen der passede til min model plænetraktor og fik det svar at det var dem jeg havdse fået der passede hvilket de jo tydelig ikke gør når de er 30 mm forkortehar så kikket på deres side og muligvis fundet nogle som måske passer men nu svarer de mig ikke så useriøs forretning

June 22, 2020

Kun én stjerne

Kun én stjerne, fordi man ikke kan give mindre....
Får tilsendt noget forkert, og de påstår at det er det jeg har bestilt.
Ændre dog mening da jeg sender et screenshot af ordrebekræftelsen.
Der efter går der 12 dage inden jeg får besked om at den rigtige del er i restordre !
IKKE et sted jeg handler mere !

June 15, 2020

Service helt i top !

Efter tre forsøg på at fremskaffe en tilsyneladende udgået plæneklipperreservedel, lykkedes det til sidst. Det tog lidt tid og jeg var ved at miste troen, men på reservedelen arbejdede man ufortrødent videre, så mange tak for det.

October 7, 2019

Yderst dårlig firma

Jeg bestilte min varer d. 12. sep. har fået at vide den er på vej, der er stadig i dag d. 26. sep. ikke sket noget. årligt oven i købet var den på lager. Sidste gang der, der er heldigvis andre skorstene der ryger.

September 26, 2019

Ualmindelig dårlig service.

Ualmindelig dårlig service.
Bestilte en rem til min havetraktoren for en måned siden. De sendte så en forkert og ville sende en i den samme uge eller ugen efter. Har stadig intet hørt. Har skrevet flere mails og ringet mange gange. Ingen kontakt. Ordrenummer 13168

September 24, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Endnu engang en god oplevelse😊

Endnu engang en god oplevelse😊. Kunne ikke finde den rigtige reservedel, men skrev til dem. De sendte mig link til reservedelen og fik den rigtige😊. Vil anbefale dem til venner og familie😊. Bedre service får man ikke😊

September 22, 2019

PERFEKT !

Det er første gang jeg handler hos Reservedelen.
Bestilling, levering og produkt perfekt! - kan næppe gøres bedre.
Dertil personlig info om afsendelse og link til GLS så varen kunne følges.
God oplevelse, men desværre håber jeg ikke at få brug for den gode service igen, for det betyder at noget er gået i stykker :(
- men så ved jeg da hvor jeg skal hente hjælp.

September 9, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte vare søndag aften og fik leveret tirsdag morgen kl 08:30. Super service og let at finde det du mangler. Kan klart anbefale brug af denne leverandør

September 3, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig hurtig levering og super kundeservice

Mit gamle knivleje til min havetraktor var ødelagt og jeg fandt nemt et nyt på Reservedelen.dk. Super hurtig levering her til Bornholm, desværre var knivlejet dog blevet beskadiget under transporten. Jeg skrev til dem og dagen efter havde Camilla svaret at de selvfølgelig sendte et nyt, igen med hurtig levering. Alt i alt en rigtig god webshop som ved meget om delene og yder top professionel levering og service.

August 22, 2019

Tilfreds kunde

Go hjemmeside, nem at finde rundt på. Ok behandlingstid fra placering af ordre til afsendelse. Ikke sidste gang jeg køber reservedele her :)

August 20, 2019

Take a closer look