Fik skaldyrs platte. Intet fisk var frisk. Var stort set ikke til at spise. Til gengæld var betjeningen god. Når man kommenterer på opslag om selv samme ret på Instagram på ordentlig vis, bliver op... See more
See what reviewers are saying
Sammenlagt en rigtig positiv oplevelse. Vi kommer igen. Nem bordbestilling på mobilen og da vi ankom blev vi høfligt taget imod, Et nyt koncept "Social dining" blev præsenteret, men da vi ku... See more
Nydelig mad. Bestillte østers(yummy!) Dagens Fangst (nydelig!). Stjerneskudd(deilig!) Kokken her i dag vet hva hen driver med. Vi Kjøpte også en deilig Portugisisk rødvin som smakte herlig. K... See more
No history of asking for reviews
Nydelig mad.
Nydelig mad.
Bestillte østers(yummy!)
Dagens Fangst (nydelig!).
Stjerneskudd(deilig!)
Kokken her i dag vet hva hen driver med.
Vi Kjøpte også en deilig Portugisisk rødvin som smakte herlig.
Koselige ansatte som kunne jobben sin!
Stedet her i Hirtshals kan virkelig anbefales😄☀️
Velsmagende mad i afslappende atmosfære.
Sammenlagt en rigtig positiv oplevelse. Vi kommer igen.
Nem bordbestilling på mobilen og da vi ankom blev vi høfligt taget imod,
Et nyt koncept "Social dining" blev præsenteret, men da vi kun var to, faldt valget på fiskesuppe, dagens fangst (kuller), rødspættefilet, osteanretning og dagens desert (bananasplit).
Drikkevarer var en lille blond Cimberregn, en stor mørk Cimberregn og en Brevmaster IPA.
Alt blev flot præsenteret og smagte vidunderligt.
Den ene store øl fik vi til en lilles pris da der ikke blev serveret snacks som bestilt ved ankomst, flot gestus.
Sammenlagt meget positiv oplevelse.
Bedste oplevelse i Nordjylland
Vi fik 2 Sommertapas, så lækker og mættede så godt. Super god service og opmærksomhed fra personalet.
Vil klart anbefale dette sted!
Maden var fin, men ikke noget særligt.
Pinsedag besøgte vi Lilleheden og vi bestilte to fiskeplatter og hhv. en stor og en lille øl, plus et glas vand. Maden var fin, men ikke noget særligt. Betjeningen var ok, dog noget uprofessionel. Men at man tager 25 kr for et glas vand, der er tappet direkte fra hanen, når man har bestilt to øl, undrer mig en del, selvom det er krisetider🤔 Jeg har aldrig oplevet, at der tages penge for vand, når der bestilles andre drikkevarer.
Hvis vi kommer der igen, vil jeg nok ikke bestille vand som tilbehør til de øvrige drikkevarer.
Maden var rigtig god
Maden var rigtig god. En lille smule for "standart", men stadig godt.
Vil klart anbefale stedet.
Øllene var gode
Wauh. Supergod oplevelse
Wauh. Havde bestilt bord til 4, fik vinduesbord, fik forskellige stykker smørrebrød som alle var til UG. Godt øl og snapse udvalg. Sød betjening. Kommer igen!
Udsøgt betjening
Udsøgt betjening, lækker mad. Anbefales på det varmeste!
Var på Lilleheden den 15
Var på Lilleheden den 15. juli og havde den dejligste oplevelse. Vi blev mødt med smil af alle tjenere, og de gjorde alt for at servicere os på den bedste måde. Selv om de havde rygende travlt, havde de overskuddet til det. Og maden? Det var en topgod rødspætte:-)
Service niveau til bundkarakter
Vi blev anvist et højbord til 2 personer, der var et bord ledigt i normal siddehøjde til 4 personer. Jeg spurgte om dette bord ikke var ledigt istedet.
Den unge tjener tilkendegav at bordet var ledigt. Efter vi havde sat os til rette, blev vi underrettet af tjeneren om at de normalt matcher bordene til det antal mennesker som skal spise, men siden der ikke var så mange mennesker så fik vi lov at sidde der denne gang.
Hvad skal man som kunde bruge den information til? Andet end at føle sig uvelkommen og at tjeneren allernådigst har forbarmet sig over os og givet et bedre bord en først beregnet!
Må jeg foreslå at taktikken kunne være, blot at informerer om at bordet ikke er ledigt?
Maden var middelmådig og vi kommer ikke igen.
En kold og blæsende februar søndag tog…
En kold og blæsende februar søndag tog mig og fruen på lilleheden og fik tapas virkelig lækkert og fornuftig pris sød og venlig betjening
Fik frokosttallerken
Fik frokosttallerken.
Fiskefileten smagte kun af rasp, mørbradsbøffen var tør, hønsekødet i tarteletteten var trevlet, osten uden smag og franskbrødet var ikke skåret i skiver, men bestod af 2 hesteklumper. Vindruerne var fine, derfor 1 stjerne.
Skøn mad
Vi (min mand, svigermor og datter på 5) har i dag spist den skønneste mad, friskt og perfekt tilberedt Der var absolut intet at klage over. (dog kunne drikkevarerne godt være kommet hurtigere, men det er det eneste)
Ville uden tvivl komme igen, hvis jeg kom på de kanter.
Tak for mad ☺️
Dårlig service, fantastisk mad
(Eneste grund til den får 2 stjerner er pga. kokkene, som lavede en super god omgang mad)
Super mad, desværre trækker ventetiden, og den ringe service 100% ned i bedømmelsen, og derfor også gør jeg aldrig besøger stedet igen.
Vi skulle vente ekstremt lang tid på vores mad, som også tog 10 minutter at bestille, da det gik i kludder undervejs. Da vi så endelig fik maden, vælger de at give os forret og hovedret samtidig, selvom vi tydeligt gjorde dem opmærksomme på, hvad vi ville have som starter. Det endte med nogle af os skulle spise vores mad på skødet, da vi ikke havde plads på bordet.
Hvis ikke det skulle være nok, tog de også 25 kroner for et glas vand fra vandhanen, som de ikke
gjorde os opmærksom på før tredje glas.
Og til sidst med desserten. Meget fint lavet, det er bare ikke en selvfølge at få bestik med. Måske de regner med vi skal spise is med vores hænder.
Det tog også lige en god omgang ventetid inden vi fik det, selvfølgelig.
Vil dog sige, at hvis i kan holde ud den enormt lange ventetid, og ringe service, så er maden super god. Bare ikke noget som jeg kan holde ud, specielt ikke når alt er over 150 kr.
Jeg fik Nordjyllands bedste stjerneskud…
Jeg fik Nordjyllands bedste stjerneskud i dag på Lillehedens Café. To stegte og en dampet fisk, med masser af store lækre rejer. Tilpas grønt og dressing. Den var bare helt perfekt og jeg har prøvet mange steder i løbet af min ferie. Dette var den bedste. Fem stjerner fra mig til jer. Ros til kokken og til det søde personale (Mona S). Vi kommer igen næste år.
Alt for lang ventetid
Har spist her 2 gange sidste år og 2 gange i år. Jeg må desværre sige at her kommer vi ikke mere. Maden er ok, heller ikke mere, men det har hver gang taget op til 10 min før et menukort blev præsenteret. Yderligere op til 15 min før drikkevarer bliver serveret og så yderligere op til 20 min før maden kommer. Så alt i alt har vi ikke prøvet at vente i mindre end 45 min på et relativt simpelt måltid. Personalet er sådan set søde nok, men ventetiden og arbejdsgangene er simpelthen for meget
Kan IKKE anbefales
Vi har lagt flere hundrede kroner og en ung kvindelig ekspedient var decideret grov over for os og vores børn. Den oplevelse kunne vi bestemt godt være foruden…
Vi har netop spist en frokost pariser…
Vi har netop spist en frokost pariser bøf til 149kr og en Fish-n chips til 158kr.
Ventetiden mere end 35 min. uanset flere andre modtog deres mad længe før os inkl. enkelte fik Fish-n chips. Da vi efter 2 forsøg på, at få oplyst ventetiden kom maden endelig. 3 stk. torske stykker + chips - ok, men det ene stykke var rigtig tørt. Oplyste tjeneren en voksen dame at det var ikke ok. Hun svarede blot at det bliv fortalt i køkkenet. Ps ingen tilbage melding mv.
Så kom regningen ! 383kr - sig mig engang, hvad sker der. Jo den kande vand der skulle holde prisen lidt nede lød på 76kr. Vi havde desværre ikke tjekket på forhånd. Kan man virkelig være dette bekendt. Tjeneren en meget ung mand svarede til denne pris at de også havde diskuteret dette. Maden generelt virkede smålig rodet og vi fik fornemmelsen af at det blot handlede om at tjene mest muligt - virkelig under al kritik!!!
Trist oplevelse.
Trist oplevelse.
Vi har igennem mange år kommet på lilleheden i Hirtshals som plejer at være et rigtig godt spisested med god og veltillavet mad.
Men denne gang blev det en rigtig dårlig oplevelse, vi var 3 der skulle have en rødspætte,det var en stor skuffelse, en meget lille tørstegt rødspætte,der stor set ikke var noget kød på, vi gjorde opmærksom på at vi ikke var tilfredse, men det blev rimelig overhørt, hvorfor kommer man da ikke bare 2 rødspætter på når de er så små, det Hirtshals vi er i hvor man lever af at sælge fisk??? Der var heller ikke nogen anden kompensation .
Det varer længe inden vi selv kommer der igen og slet ikke med gæster
Øv oplevelse...
Må desværre sige at det virkelig ikke var godt. Vi fik brunch... vores mad var intet sigende pocheret æg fuldstændig uden smag... en eller anden mærkelig ærtepure ting grynet smagte af over tilberedning og det kød der skulle være ovenpå var brændt... må sige jeg er skuffet...