Restaurantsoeborg Reviews 30

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Søborg er det sted vi oftest spiser i Løkken, men denne gang, var det en stor skuffelse. Ventede 1 time på maden. Havde bedt om børnenes mad kom samtidig med vores forret. Kom først, 5 min efter vi ha... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var 10 personer der havde bestilt bord lørdag aften. Vi skulle næsten alle have noget forskelligt. 2 havde forelsket sig i en ret, der kun blev serveret til frokost. Vi fik en virkelig fin betjen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendig service... uforskammet tjener som begynder at opdrage på vores datter på 16 om hvordan man holder på et vinglas. Fik serveret sodavand uden sirup fordi de ikke havde opdaget den var løbet tø... See more

2.8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Dejlig solskins vejr over Løkken vi…

Dejlig solskins vejr over Løkken vi spejder efter en tør st drikke min datter sukker efter en is. - det store sprøgsmål??! hvad skal vi først gå efter en is eller kolde fadøl ? valgt bliver en is og resten 4 voksen finder en solskinsplet ved overnævnt sted.
Fint udvalg af øl men da vi har bestilt 4 fadøl og en juice - kommer der en tjener og siger bare lige så i ved det må i ikke medbringe isen her - det er kun okay lige nu men min chef vil ikke have det -
Hallo pigen er 3 år gammel - det er jo ikke vores medbragte madpakke vi tager frem - hvilket føre mig frem til at vi naturligvis ikke spiste frokost her men ved naboen som forresten var udsøgt. - men det kan i læse mere om på deres anmeldelse.

May 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fint velkomst og flotte lokaler

Fint velkomst og flotte lokaler, men så stoppede det også der, maden er ikke noget særligt, pil selv rejer der ikke smager af rejer, tartelet fyld der mangler fyld men er vand, flæskesteg med gummisvær, det som skulle være koldt var lunt og det som skulle være varmt var ikke særlig varmt, stjerneskud med børd der er hårdere end tallerken osv.
Så 980kr for god softice, kyllingelår, frikadeller og lidt drikkevare, det sgu for dårligt.
Har været der flere gange men denne dag vil de ikke kundernes bedste.

April 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerner, havde de fået det. Først var bøffen gennemstegt (havde bestilt den medium)... til maden havde vi bestilt kryddersmør. jeg tog et lille stykke smør på mit kød og tog det i munden. jeg var mildest talt ved at kaste op med det samme! jeg vil gætte på det minimum var 3 mdr for gammelt!! det var surt og harsk!! da vi nævnte det for personalet, prøvede de at undskylde med at det var ost 😂😂😂😂 Det havde INTET med ost at gøre 😂🤮

July 26, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Besøgte stedet i efterårsferien 2020

Besøgte stedet i efterårsferien 2020
Det var dejligt vejr, så vi satte os udenfor, efter anvisning fra en ansat.
Alligevel gik der 15 minutter til vi fik lov til at bestille.
Vi droppede derfor frokosten og nøjedes med en tår at drikke.
Skidt betjening...

October 13, 2020

Ubehagelig beruset ejer 😳

Skulle have en enkelt øl for at fejre helligdage, vi tager et bord i den hyggelige afdeling med specialøl
En herre farer rundt og taler lidt højt, skruer lidt op for musikken i det lokale vi er i ( OK lige nu )
Dernæst begynder han at tiltale os med “har i fået betjening ?” Og det i en ubehagelig tone, begynder at være ret højrøstet, personalet er nervøst omkring ham, taler ikke pænt til Dem
Vi bestiller vores øl og alt mens vi får drukket dem udspiller der sig et mindre teaterstykke med den ny mere og mere berusede herre som har fået følge af familie og venner ... musikken bliver skruet op til et nu generende niveau yndlingsnummeret skal
åbenbares spilles til ære for alle ... 3 gange !

Den ubehagelige herre i lokalet er sgu ejeren !
ALDRIG skal jeg sætte mine ben der igen

Bliv ædru ! og behandl dit personale med respekt !

April 29, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Værste betjening nogensinde !!

Værste betjening nogensinde !!! 1. Man skal sidde og vente evigheder bare for at få lov til at bestille . 2. De har ikke styr på bestillingerne ! 3. Når man beder om regningen, så sker der intet , efter 10 minutter løber en af tjenerne ud på gaden efter min kæreste og mit barn ( de stod lige på den anden side af hegnet, jeg sad stadig ved bordet og ventede på regningen) og nærmest beskyldte hende for at stikke af fra regningen , hvor jeg så måtte bede ham trække piben ind og slappe af, for vi havde ligesom bedt om den regning! Da der stadig ikke kom en regning efter 10 minutter , måtte jeg gå ind til baren , hvor jeg ser 3 af tjenerne stå og lave ingenting , hvor de så heller ikke var Igang med at lave vores regning, Simpelthen det værste svineri jeg har været ude for, at blive beskyldt for at stikke af fra regningen , NÅR MAN HAR BEDT OM REGNINGEN , Og jeg stadig sidder ved bordet ! FØJ FOR DEN LEDE!!!

Sætter aldrig mine ben hos jer igen!
Den unge lille flab af en drengerøv ( tjeneren ) brugte undskyldningen , at han ikke kunne se os ? Han kunne godt løbe ud på gågaden efter min kæreste og barn , i stedet for at kigge over ved det bord hvor vi sad hele tiden , Og så skulle man beskyldes for at løbe fra regningen når man har bedt om regningen !?!?? Og man stadig sidder ved bordet! I burde skrive en bog som skulle kaldes " 5 måder at gå konkurs på ".

Maden er ikke engang middelmådig .... køb en pizza i stedet for at sætte jeres ben i det hul :)

June 25, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Rigtig sur og uforskammet betjening

kommer lørdag den 15 august kl 10.00 og vil, efter at have kigget på hjemmesiden, gerne have Brunch.
Bliver mødt i døren af en tjener, tror han hedder Henrik. han fortæller at de ikke servere Brunch mere. Det stoppede de med den 7 august. Jeg fortæller at det er da underligt for der står på deres hjemmeside at de servere Brunchbuffet til 119 kr. Det benægter han, temmelig irriteret og siger at de servere frokostbuffet.
Vi går derfor, men jeg tjekker hjemmesiden og går tilbage og viser hjemmesiden til tjeneren. Han siger så, "nå, men så står der at det kun er bestem tidspunkt vi servere det". Ja det er sandt, der står kl 9.00 til 11.00 og klokken var 10.00. Der står ingen datobegrænsning. Han bliver nu rigtig sur og siger at vi kan gå over til genboen og får serveret en Brunch der er næste lige så god som den de selv servere? men de servere jo ikke nogen Brunch.
Vi går over til genboen og sidder udenfor. Overværer her at tjeneren skælder højlydt på en af hans kollegaer, yderst ubehagelig at høre på.
Det er sikkert og vist at det ikke er et sted vi kommer igen

August 16, 2015

Is this your company?