Roskildedyreklinik Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Roskilde bedste dyrlæger . Mener den unge søde dyrlæge hedder Freja, hun er utrolig sød,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sød, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 - Meget tilfreds Trygt besøg og grundig forklaring på procedure i forhold til at det er en udredning de laver på min kat. Der var både tid og ro til at fortælle muligheder for videre forløb ift. Hv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds Tak for jeres professionelle og kærlige behandling af min hund. Tak for jeres tålmodighed med mig, og for at tage mine henvendelser de sidste dage alvorligt. Og at råde og vejlede... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 - Meget tilfreds Min hund og jeg har været tilknyttet Roskilde dyreklinik i ca 3 år. Og på trods af flere gange i fuld narkose er min hund stadig glad og fro, når vi skal til dyrlæge. Jeg er tryg o... See more

Company details

1. Veterinarian

Written by the company

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kæledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kæledyr. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

44 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super professionel og imødekommende personale

Super fantastisk, hjælpsom og professionelt personale, som går en kæmpe indsats og går langt for de syge dyr og deres ejere.

April 14, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Mange tak din anmeldelse. Vores vigtigst ønske er netop at sørge for at både dyr og ejer føler sig hjulpet og trygge på trods af, at de er i en presset situation med sygdom eller tilskadekomst.

Mest fantastiske dyreklinik

Altid en kæmpe fornøjelese at komme i klinikken, personalet er flinke og max serviceminded - og min hund er altid glad og tryg med logrende hale.

April 9, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Tak for din anmeldelse. Det er også en stor fornøjelse for os at få besøg af glade og trygge dyr og deres ejere. Dejligt at høre at det går begge veje.

super service

Min hund var i centrum.

March 27, 2025

Hej
Det er vores mål at både dyr og ejere skal føle sig set, hørt og forstået, så vi er glade for din anmeldelse.

Kompetent og venlig behandling

Kompetent og omsorgsfuld behandling. Giver sig god tid til at informere og svare på spørgsmål 🌻

March 21, 2025

Hej
Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt informeret og at dit dyr har været godt tilpas hos os.

tryghed og faglighed.

som altid følelsen af tryghed på hunden`s vegne og den altid venlige behandling fra personalet.

February 21, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Tak for dit svar. Vi er glade for at høre, at din hund er glad for at komme hos os. Det er vigtigt for os at dyrene føler sig trygge hos os. Desuden giver det jo også os arbejdsglæde at have positive patienter, så det virker begge veje.

Rated 1 out of 5 stars

Dyrelægen slog min kat ihjel

Send aldrig jeres dyr hen til dyrelæge Jens Sejr. Han tjekker ikke dyrene ordentligt. Min kat er død d. 12 februar 2025 pga. behandlingen den fik af ham.

Jeg havde en sphynx kat på 6 år. Han havde fået et blodøre, jeg tager ham til dyrelæge Jens Sejr som tager en prøve fra hans øre, og konstaterer at han har øresvamp og bakterier i øret. Han vil dræne øret, og vil bedøve min kat (sedering). (04-02-2025)
Han lytter hverken på hjertet eller lungerne inden, eller tager blodprøver på katten.
Da jeg kommer hjem, er min kat omtåget og groggy. Efter et par timer får han det bedre balance mæssigt, men vejrtrækningen er mærkelig, og også hjertebanken. Øret skal drænes igen d. 11 februar. Da jeg kommer til dyrelægen, fortæller jeg om den mærkelige vejrtrækning, og dyrelægen siger at det ikke er noget. Min kat er bliver dårlig da han sidder på bordet, han savler. Dyrelægen bedøver ham alligevel, og igen uden at tjekke noget på min kat.
Da jeg kommer hjem er han okay, men midt om natten trækker han vejret besværret og hjertet banker hurtigt. Han får det værre og værre og er ved at blive kvalt. Jeg får fat i en taxa og skynder mig på skadestuen, og får af vide at han har hjertesvigt, han kommer i ilt boks, og jeg får af vide at jeg skal betale 7500kr inden kl. 10 ellers, afliver de ham, fordi han skal opereres. Jeg bliver sendt hjem og de ringer så ved 9 tiden og fortæller at han har fået vand i lungerne, og derfor skal aflives. 5200kr på hospitalet. Ved siden af regningen hos dyrelægen, som var på omkring 4000kr.

Han har overtrådt flere af pagrafferne i dyrelægeloven, ift. behandling af mit dyr. Og er grunden til at min elskede kat ikke lever i dag.
12-02-2025

February 4, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Kære Marie. Tak for vores snak. Det er meget vigtigt for os, at tale det meget sørgelige forløb igennem, både med dig og her i klinikken. Vi er alle berørt af dit tab

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak til Andreas for din…

Tusind tak til Andreas for din empatiske være måde han kom i dag hjem til os for at aflive vores hund, Fernando på 13 år, pga af uhelbredelig canser og han gjorde det så fint og trygt, og selv om vi selvfølgelig er kede af det, var det en god oplevelse
Mvh. Bo og Birgit

February 14, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Kære Bo og Birgit. Mange tak for jeres anmeldelse. Fernando efterlader et stort tomrum også hos os, men vi er glade for at kunne hjælpe ham også til sidst. De bedste hilsener fra Roskilde Dyreklinik

Rated 5 out of 5 stars

De er professionelle og empatiske

De er professionelle, søde og min hund klarer besøget meget bedre end andre steder jeg har besøgt. De er empatiske og meget omsorgsfulde.

February 10, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Tak for din anmeldelse. Det er så fint at høre at din hund er tryg ved at komme hos os.

Anmeldelse af Roskilde Dyreklinik

Anmeldelse af Roskilde Dyreklinik, Sønderlundsvej.

Min hund er kræsen, så jeg søgte rådgivning om dens foder i Dyr i Centrum i mandags.

Her blev jeg orienteret om at Barf er sund hundemad, der kan kombineres med frosne kødben, som ikke må koges. Hvis man synes hunden skal have grøntsager, findes en variant hertil også.

Herefter fik min hund knap halv dosis af barfkugler og kødben ved de følgende to aftenmåltider, altså tirsdag og onsdag. Han fodres to gange i døgnet, og fik sin vanlige morgenmad.

Onsdag eftermiddag begyndte han at have besvær med forstoppelse (dog fejltolket af mig som diare, da konsistensen var tynd), men torsdag afleverede han kun få småklumper.

På 4. dagen, fredag eftermiddag, måtte han gennemgå en stor, åben risikabel operation i maven, hvor også tyktarmen blev åbnet for at fjerne stenhård afføring med splinter af kødben. Dette var forudgået af dyrlægens tømningsforsøg med Klyx og lavement, den havde SÅ mange smerter.

Vi er taknemmelige fordi han overlevede, og håber nu på et forløb uden komplikationer efter operationen.

Dette til information for andre, om hvor hurtigt det kan gå livstruende galt, når hunden får forkert foder.

Vi følger nu dyrlægens råd- det er jo dem der må fjerne knoglesplinter fra dyrenes maver, og de har stor erfaring med korrekt dyrefoder.

Dato for oplevelse: 07. februar 2025
—-
Hr. Bruun er i bedring i dag, søndag, får vand og flydende mad med en 5 ml sprøjte samt smertestillende og penicillin.
Kan gå forsigtigt omkring.

February 7, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Mange tak for jeres anmeldelse og for at dele Hr. Bruuns historie.
Vi er glade for at operationen gik så fint. Det er et meget vanskeligt område at operere i.
Tak fordi I fortsat holder os orienterede omkring Hr. Bruuns fremgang.

Rated 5 out of 5 stars

Dyrlæge Nina er bare så sød ved dyrene…

Dyrlæge Nina er bare så sød ved dyrene og meget kompetent. Giver sig god tid og det er tydeligt at hun holder meget af dyr. En god oplevelse!

January 24, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at du og dine dyr er glade for at komme hos os.

Rated 5 out of 5 stars

God service og behandling af min hund

God service og behandling af min hund, det betyder meget for mig

January 23, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Tak for din anmeldelse. Det betyder også meget for os, at du og din hund føler jer godt tilpas i klinikken.

Super professionelle dyrlæger

Super professionelle dyrlæger. Hunden er tryg. God information om detaljer.

January 16, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Tak for din anmeldelse. Vi går meget op i, at vores patienter kan lide at komme hos os. Det er dejligt at høre, at det virker.

Den absolut bedste

Den absolut bedste, mest omhyggelige og omsorgsfulde behandling, man kan tænke sig. Der er altid tid til at komme hele vejen rundt både i forhold til den faglige vurdering såvel som det følelsesmæssige spektrum. Både dyr som mennesker føler sig set og forstået- det skaber tryghed. Min bedste anbefaling

January 8, 2025

Reply from Roskildedyreklinik

Mange tak for din anmeldelse, Vi er meget glade for at du og dine hunde kan lide at komme hos os, og glæder os til fortsat samarbejde. Tak

Rated 5 out of 5 stars

Meget venligt og kompetent personale

Fik en tid får timer efter jeg ringede. Personalet er helt i top og virker meget kompetente.

December 6, 2024

Reply from Roskildedyreklinik

Hej Mette. Tak. Vi er glade for din positive anmeldelse. Det er vigtigt for os, at kunne give en tid hurtigst muligt, især hvis det er et dyr der ikke har det så godt. Dejligt at du følte, at I blev godt modtaget

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige dyrlæger som giver sig tid og…

Dygtige dyrlæger som giver sig tid og som man føler sig tryg ved deres vurdering /behandling af ens kæledyr.

November 28, 2024

Reply from Roskildedyreklinik

Hej Mirella. Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med dit besøg hos os. Tak for din anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

Min kat og jeg var i de bedste hænder ❤️

Min kat og jeg følte os i meget trygge hænder under vores besøg hos Roskilde dyreklinik. Lige fra du ringer, bliver du mødt i telefon af det sødeste personale, og vores dyrelæge, Nina, var utroligt sød, blid og tålmodig, og meget grundig. Jeg har overtaget en senior kat, og det var min første gang hos dyrelægen med ham. Derfor var jeg bekymret for, hvordan han ville tage det. Men trods en ubehagelig køretur i transportkassen, faldt han hurtigt til ro i den trygge atmosfære på klinikken, hvor Nina og de søde assisterende sygeplejersker sørgede for, at han følte sig tryg under begge konsultationer, som fandt sted samme uge.

November 13, 2024

Reply from Roskildedyreklinik

Hej Majbritt. Vi er meget glade for, at høre at du og din kat har følt jer trygge og godt tilpas her på klinikken. Det er meget vigtigt for os, at vores patienter kan lide at komme her, så vi er glade for det du skriver i din anmeldelse. Tak

Take a closer look