Roskilde Kongrescenter Reviews

4. Convention Center
  5. Event Venue
  6. Festival Hall

Written by the company

Velkommen til vores professionelle møde- og konferencecenter, strategisk placeret midt på Sjælland, en kort gåtur fra Roskilde Station og nær motorvejens nemme tilkørsler. Med over 13.500 m2 faciliteter og mere end 750 gratis parkeringspladser, har Roskilde Kongrescenter rammerne til at håndtere selv de største konferencer, kongresser og events.

Average

TrustScore 3 out of 5

1 review

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Koncert

Var til Ankerstjerne-koncert.

Selve koncerten var rigtig god, og Ankerstjerne leverede en fed oplevelse. Desværre var stedet slet ikke egnet til så mange mennesker. At presse så mange ind i en lille hal uden vinduer eller ordentlig ventilation var alt for voldsomt. Jeg var flere gange ved at besvime, og der var flere, som måtte gå ud på gangen og sætte sig, fordi de fik det dårligt.

Røgkanonen burde virkelig droppes. Det burde slet ikke være tilladt at bruge den i en så lille hal med så mange mennesker, da det kun gjorde luften endnu værre.

Det er ærgerligt, at rammerne skulle ødelægge en ellers god oplevelse – men personalet var super søde, især de frivillige.

February 26, 2026
Unprompted review
Roskilde Kongrescenter logo

Reply from Roskilde Kongrescenter

Hej Mkto

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse fra koncerten med Ankerstjerne. Det er godt at høre, at selve koncerten var rigtig god, og at Ankerstjerne leverede en fed oplevelse. Vi sætter også stor pris på din ros til vores personale og de frivillige.

Til gengæld er vi oprigtigt kede af, at rammerne i salen ikke matchede musikoplevelsen, og at du oplevede varme, tung luft og trængsel. Det skal naturligvis ikke være en ubehagelig oplevelse at være gæst hos os – og slet ikke i en grad, hvor man bliver utilpas.

Den aften var der mange gæster i salen, og vi må erkende, at vi ikke fik sat indeklimaet optimalt fra start. Samtidig var der i perioder trængsel ved ind- og udgangen, som kan have gjort det mere ubehageligt at opholde sig i salen. Undervejs gjorde vi, hvad vi kunne for at afhjælpe situationen: Vi holdt bl.a. dørene åbne mellem support og hovednavn, udleverede vand og gjorde opmærksom på, at man kunne gå ud og få luft og komme ind igen via stempel.

I forhold til røg-effekter er det som udgangspunkt en del af artistens/produktionens show. Når det er sagt, tager vi din feedback seriøst, fordi den samlede oplevelse i rummet betyder meget.

Vi evaluerer nu aftenen sammen med Gimle og vores driftsteam for at se, hvad vi kan gøre bedre fremadrettet – særligt i forhold til indeklima, publikumsflow og information til gæster, så man hurtigt kan få luft og ro, hvis man får det dårligt.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte med et par flere detaljer (fx hvor i salen du stod), så vi kan tage det med i evalueringen på et mere konkret niveau.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Take a closer look