Lang geleden hier mijn auto gekocht en nog steeds super tevreden mee. Auto rijdt top en nooit echt problemen gehad. Laatst ook onderhoud laten doen bij hetzelfde bedrijf en dat was ook netjes gerege... See more
See what reviewers are saying
Ik raad het af. Vermijd deze plek. De auto's zijn in een slechtere staat dan op een autosloperij. De kilometerstand is omgekeerd.
Een paar maanden geleden hier mijn auto gekocht en ik kan alleen maar zeggen: top ervaring! Vanaf het eerste contact tot na de aankoop voelde alles super betrouwbaar en relaxed. Geen verkooppraatjes... See more
Mijn zoon heeft in november zijn eerste auto bij dit bedrijf gekocht. Binnen 12 uur na aankoop al problemen. Auto kon niet meer gestart worden. Contact opgenomen, hij moest er zelf voor zorge... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Leuke voorraad occasions
Leuke voorraad occasions, goede service en heerlijke koffie. Ze hebben van €1000 tot €4000 genoeg keus. Uiteindelijk samen een goede keuze gemaakt.
Fijne ontvangst
Fijne ontvangst, ruime keuze aan auto’s. Alle auto’s worden afgeleverd met een nieuwe apk. Wij hebben tot op heden een leuke auto. En blij er mee. Bedankt en tot de volgende keer.
Leuk en eerlijk personeel
Leuk en eerlijk personeel. Al 7 maanden heel blij met mijn auto en de service die zij bieden, heb geen kennis van auto’s dus met elke vraag kan ik ze ten alle tijden bellen. Dank jullie wel en mijn volgende auto komt weer van jullie vandaan!!
Verkopen hoofdzakelijk auto's die in slechte staat zijn.
Verkopen hoofdzakelijk auto's die zijn geïmporteerd vanuit Duitsland met niet reële kilometerstanden. De wagen die wij hadden gekocht mankeerde van alles aan, boven de honderd kilometer trilde de hele auto, ook de remmen werkten niet goed. Om de haverklap brandde het olielampje en moest er olie worden toegevoegd. Er bleek ook overal schade op de auto te zitten die waren weggewerkt. De wagen was voorzien van een nieuwe apk, schijnbaar door een louche garage want de wagen was niet veilig. Ik raad iedereen aan daar nooit een auto te kopen !
Goede ontvangst
Goede ontvangst, kon geen directe keuze maken. Uiteindelijk hebben ze alles rustig uitgelegd en heb ik een keuze gemaakt voor een Peugeot 107. Zeer blij ermee en zeer zuinig.
Probleem opgelost
Probleem met auto gehad rustig gesproken met de jongens en probleem opgelost hoop van de week een andere leuke auto op te halen zonder bijbetaling en hopelijk is hij goed
Goede service. Heel klantvriendelijk en een leuke auto mogen kopen daar.
Leuke auto voor mijn dochter gekocht
Leuke auto voor mijn dochter gekocht, goede ervaring met de jongens. Ze rijdt er na 7 maanden nog steeds met alle plezier in!
Fijne ervaring en een leuke auto…
Fijne ervaring en een leuke auto gekocht met een nieuwe APK
Auto gebleken met gebreken…
Auto gebleken bij proefrit met gebreken na 2 weken gemaakt op te kunnen halen. Bleek na koop niets aan gedaan te zijn daarna steeds smoesjes waarom het niet gemaakt zou kunnen worden. Nu kan ik er al maanden niet in rijden en kosten lopen door. Jeannine gesproken en we gaan met een groep gedupeerden een grote zaak maken. Bel haar en we pakken deze lui aan. Dit mag niemand overkomen meer.
Nette autobedrijf, verkoopt autos voor een schappelijke prijs
Nette autobedrijf, verkoopt leuke autos voor een zeer schappelijke prijs. Ik heb de auto al 1,5 jaar en doet het naar behoren.
Ik heb er een dik jaar geleden ook een…
Ik heb er een dik jaar geleden ook een auto gekocht. Ook deze bleek bij wegrijden al mankementen te hebben. Een en al ellende gehad met de auto. Was zoals vele t al vermelden een opgelapte sloopauto. Ben ervoor naar een advocaat gegaan, en om een lang verhaal kort te maken...een week voor de zitting kwam er een schikking, ze durfde de rechter niet aan. Dus tip: doe niks telefonisch, maar alles zwart op wit. Apps, mails ed. Dan heb je bewijzen te overhandigen. Maar mensen; koop erge s anders je auto!
Auto gekocht
Auto gekocht, start niet als hij warm is, verschillende matenbanden, dingen vastgekit om technisch door apk te kunnen komen. 1500 euro uitgeven en na 2 maanden naar sloop kunnen brengen. Weigeren geld terug te geven, zogenaamde reparatie duurt 2 weken daarna is er niks verbeterd aan je auto. Goedkoop is duurkoop, blijf hier ver van weg.
Modus operandi is 150 euro voor auto bieden tijdens inruil. Zogenaamd nieuwe apk geven waarbij alles gekit wordt zodat hij net aan goedgekeurd wordt en binnen week door verkopen met 1500 euro winst. Houdt zich ook totaal niet aan de wet of rechten die u u heeft als consument. Gokken erop dat u voor 1000 euro geen zin heeft in alle rompslomp of u auto het net lang genoeg volhoudt dat u denkt hoort bij oude auto. Wees gewaarschuwd
Leuke auto gekocht
Leuke auto gekocht, mijn tweede auto ook laten repareren hier voor de APK tegen hele goeie prijzen.
Bedankt mannen!
Leuke ervaring bij dit bedrijf
Leuke ervaring bij dit bedrijf. Nette ontvangst en goede uitleg. Mooie Opel Corsa gekocht.
Eigenlijk is 1 ster al te veel
Eigenlijk is 1 ster al te veel, vorig jaar februari een mini cooper gekocht waarbij stond dat het een speciale ombouw was van John Cooper Works. Gekocht! Want tuurlijk iets extra’s op de auto is leuk. Vanaf toen alleen maar ellende gehad, alles wat onder de motorkap zit is al vervangen. Toen ik daar weg reed kreeg ik gelijk al een melding van de bandenspanning. En mijn raam die niet goed dicht ging… Wat bij de proefrit nog niet het geval was.
Een maand moeten wachten voor de apk keuring want “een rubbertje was kapot”
Lijkt mij een dag werk toch?? Maar oké
Kortom balle tent! Haal er aub niks want alles is vriendjes politiek.
Wat een ongelooflijke oplichters
Wat een ongelooflijke oplichters! Auto gekocht met belofte dat de airco gemaakt zou worden. Na meerdere keren naar Culemborg gereden te zijn (en en steeds weer een andere idiote smoes was) zou hij contact opnemen als de onderdelen binnen zouden zijn. Natuurlijk nooit meer wat van gehoord. Vandaag bleek dat er zoveel mis was met de auto dat het een levensgevaarlijk wrak bleek en ik hem bij de sloop en in heb kunnen leveren. De auto was zo slecht dat hij nooit op een eerlijke wijze door de apk heeft kunnen komen.
Mensen loop met een hele grote boog om dit bedrijf heen, tenzij u graag opgelicht wil worden met rijdend schroot. Abouna is de Jet Cars van Culemborg (of nog erger).
Leuke auto gekocht
Leuke auto gekocht. Super service.
Zeer vriendelijke verkoper en alle hulp gekregen die nodig was.
Ze doen daar het stapje extra voor je
Slechte service en geen communicatie
Slechte service en geen communicatie.
Reageren nergens op. Wou een auto kopen via autowereld. Ze doen niks en verkopen niks.
The Trustpilot Experience