Rudersdalhaveogpark Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

min grasslåmaskine der er 20 år gammel ville ikke starte. men den blev hurtig fikset hos rudersdal have service. og til en meget fin pris jeg er super tilfreds

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fornyeligt haft Rudersdal Have & Park til at fælde og stubfræse nogle store træer i haven, samt plante nye buske. Et virkelig flot stykke arbejde udført af Erik og hans team. Vi kan varmt... See more

Rated 2 out of 5 stars

7 dage efter bestilling af lagervarer har jeg stadigvæk intet set eller hørt til det bestilte. Hjemmesiden siger 1-3 hverdage....så det holder ikke stik. Spændt på om jeg ser varene. Men både første o... See more

4.3

3-star
2-star
1-star

God firma

Købte en Stihl sav, og er MEGET glad. Mekanikeren samlede den, og fyldte olie på. Jeg er meget tilfreds.

November 14, 2024

Perfekt

Min robot strejkede, så kom Allan, og fiksede den. Han var så hurtig at jeg knap opdagede han havde været her! Jeg kommer igen! Fakturaen er betalt:-)

November 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Først efter mere end to måneder fik jeg min robotplæneklipper tilbage sammen med en meget dyr regning!

Min Robomow robotplæneklipper tabte næsehjulet den 11. maj.

Jeg købte et nyt (modul med hjul) og satte det i efter video-tutorial fra Robomows support. Efter udskiftningen kom maskinen med en fejlmeddelelse. Denne fejl ("Lift" i displayet og en masse bippen) kom nu også - hvis jeg satte det gamle modul i igen? Efter omfattende mail-korrespondance med Robomows support, kom de frem til, at der nok manglede en magnet/kontakt på akslen, og at maskinen derfor skulle omkring en servicepartner. Her kommer Rudersdal Have og Park (Greenfrog.dk) ind i billedet.

Jeg skrev til RHP og vedhæftede hele korrespondancen med Robomows support, inklusive billede af den adskilte maskine med både det gamle og nye næsehjulsmodul.

RHP svarede tilbage med det samme, at jeg bare kunne komme forbi med maskinen.

Jeg indleverede maskinen den 30.maj.

Den 7. juni sender jeg en SMS for at spørge til status. Intet svar!

Den 11. juni kører jeg forbi og spørger til status. Den ville nok være klar den 12. eller 13. juni. Jeg ville få en SMS, når den var klar.

Den 18. juni skriver jeg en mail for at spørge til status. Intet svar!

Den 2. juli ringer RHP og spørger, om jeg stadig har det gamle modul; for der var åbenbart et "kort" i det, som skulle have været flyttet over i det nye. Dette var ikke nævnt i video-tutorial fra Robomow - og heller ikke noget RHP oplyste ved første henvendelse eller indlevering af maskinen. Her mere end en måned efter indlevering havde jeg smidt det gamle modul ud.

Herefter ikke en lyd, før jeg...

Den 30. juli skrev (både på mail og SMS), at der nu var gået 2 måneder (!) siden indlevering, og at jeg ville hente maskinen den 2. august, hvis ikke den var færdig senest på dét tidspunkt.

Den 2. august skriver RHP, at den kan være færdig den 6. august. Jeg accepterer.

Den 5. august ringer RHP, at de også er nødt til at skifte maskinens main-board, og at prisen nu er over kr. 4.000; om jeg ville fortsætte?

Jeg accepterede. Nu ville jeg bare have denne farce overstået. Har været nødt til at købe anden plæneklipper i mellemtiden, da græsset jo har groet en del i løbet af to sommermåneder - og nu vil jeg bare have min robot tilbage.

Den 6. august modtager jeg SMS, at maskinen er færdig. Jeg henter den, men får ingen undskyldning. Ingen kompensation for den meget lange ventetid. Ingen forklaring på, hvorfor udskiftningen af et ødelagt plastichjul nu pludselig var blevet til en totaludskiftning af al elektronik. Jeg kunne bare få lov at betale kr. 4.119 :-(

May 30, 2024

Den DÅRLIGSTE behandling

Den DÅRLIGSTE behandling , ever!!
I skal bestemt IKKE handle med dem
Jeg indleveret plæneklipper og spørger om ca pris!! Får at vide kr 500-700og hvis mere så ring mig op.
Det gør de og da det bliver 3x så meget siger heg nej tak.
Kommer og bil hente den, og får så at vide at heg skal betale. Undrer mig, men jo han siger vi arbejder Ikke gratis!
Men hvor er service henne?
Tænk jeg skal betale for 20 min. kr 300,- dvs en timepris på kr 900!!!!!
Hold kæft en dårlig behandling.
Kluge

July 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste “service” jeg nogensinde har…

Dårligste “service” jeg nogensinde har oplevet. Jeg indleverede min plænerobot som skulle have skiftet den plasticdims hjulet sidder på. I stedet skiftede man motoren og dimsen - godt 1800 kroner. Forklaringen var, at man ikke kunne skifte dimsen alene. En opringning til Robomow afslørede, at det ikke var korrekt. Efter en række kontakter blev forklaringen ændret til, at motoren lød defekt. Det ved jeg ikke er sandt. Meldingen var herefter, at den gamle motor kunne sættes i igen og herefter blev der ikke svaret på SMS eller telefon. Jeg snakkede med Robomow som udvirkede, at værkstedet skrev, at jeg kunne hente robotten og få refunderet noget af de godt 1800 kroner. Altså fire køreture til Rudersdal og en masse frustrerende forsøg på kontakt. Maskinen er nu hentet uden nogen form for forklaring eller undskyldning og jeg er nødt til at finde et andet mærke plænerobot da jeg ikke vil risikere at opleve noget lignende igen.

October 12, 2023

Super hurtig løsningsorienteret…

Super hurtig løsningsorienteret håndtering
Vi har brugt Rudersdal Have & Park (Erik) mange gange - super hurtig løsningsorienteret håndtering. Top professionel service og maskiner. Kontaktet og leveret på dagen - til god pris ! Kan varmt anbefales (fra 2016 til sidst 11.01.23)

January 10, 2023

Meget fin service

Fik repareret havetraktor. Det var benzinpumpen der skulle skiftes. Den fik også service ved samme lejlighed. Meget fin og hurtig service. Den var også flot rengjort ved afhentning.
Kan klart anbefales

May 19, 2021

Utrolig dårlig service

Indleverede en plæneklipper til reparation d. 3 juli 2020. Problem: plæneklipper kan ikke starte samt drev rem til hjul træk er faldet af. Fik oplyst forventet tid 4-5 arbejdsdage. Pga ferie aftalte vi at jeg ville kunne hente den ved hjemkomst efter 2 uger. Efter 2 uger tager jeg telefonisk kontakt til Rudersdal have og park der angiver at maskinen ikke er repareret endnu men at den vil blive dette i løbet af de næste par dage og at de vil melde retur når den er klar til afhentning. Efter yderligere tre dage tager jeg påny telefonisk kontakt (torsdag d. 23 juli) hvor de nu informerer om at den er repareret så den kan starte men at drev rem til hjultræk skal bestilles hjem. Da jeg er fint tilfreds med at den nu kan starte og ikke ønsker at vente yderligere aftales det at den kan hentes på deres adresse. Møder således op mandag d. 27 juli til afhentning, men plæneklipperen er desværre ikke blevet repareret og kan således ikke starte. Rudersdal have og park oplyser at de vil reparere den til næste dag og tilbyder at aflevere den på min hjem adresse. Da den nu 4 dage senere endnu ikke er blevet leveret til adressen tager jeg d.d. (fredag d. 31 juli) telefonisk kontakt til Rudersdal have og park for at sikre mig at den bliver afleveret d.d. Informerer i god tone desuden om at jeg synes de har haft utrolig dårlig service og kommunikation igennem hele forløbet. Og at jeg hvis de ikke kan aflevere d.d. hellere selv vil afhente maskinen. Får således at vide at jeg nu selv må hente den hvorefter røret bliver lagt på!
Utrolig dårlig service gennem ialt 4 uger! Vil ikke benytte Rudersdal have og park igen og de kan på ingen måde anbefales!

July 31, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Var i en presset situation da min Stiga havetraktor pludselig brød sammen og ikke ville køre lige i forårssæsonen. Kørte den til Rudersdal Have og Park uden at have ringet først og håbede på at få hurtig hjælp. Det fik jeg. Der blev bestilt reservedel hjem fra Holland og 4 dage senere kørte den fint igen og fakturaen var beskeden. Har tidligere benyttet firmaet til service. Kan kun anbefale dem og vil selv fortsat benytte deres ekspertise.

May 16, 2018

Fin og hurtig service

Jeg bestilte torsdag dels en motorbør, samt en motorsav, som leje. De var meget hjælpsomme og allerede fredag morgen blev grejet der var i topstand leveret til min adresse.

November 7, 2017

Take a closer look