Een hele lieve dame met een hart van…
Een hele lieve dame met een hart van goud. Ze verkoopt superleuke en betaalbare kleding, en elke bestelling wordt altijd snel verzonden. Ik shop hier met heel veel plezier.
Geweldige service, hele leuke kleding, super kwaliteit kleding, hele goede prijzen en een super super lieve verkoopster 😍 Bekijk zeker een keer haar live op TikTok en ga haar volgen, hele leuk lives altijd, super gezellig en lieve meiden allemaal! ❤️
Wat een lieve dame🥰
Niks is haar te veel en ze denkt met je mee qa maat en verzenden, als je eerder een bestelling geplaatst hebt dan mogen je kleertjes ook blijven logeren zodat je in een volgende live op tick tok verder kan bestellen zonder extra verzendkosten.
Heb deze shop gevonden op tick tok en had nog nooit ergens kleding besteld,dus was beetje spannend maar helemaal nergens voor nodig 😀
Je kan met een gerust hart bestellen bij haar!!!
En de kwaliteit van de super leuke kleding is top!!
Voor iedereen wat wils.
Shop ze dames!!!🫶🏼
Beste TikTok shop! tot nu toe alleen maar heel goeie ervaringen gehad en snel bezorgd
Zeer vriendelijk en geduldig. Houdt rekening met anderen. Hele leuke kleding, altijd tevreden en echt betaalbaar!Dus al met al zeer tevreden over de kleding als zowel de service❤️
Ze is een hele lieve verkoopster die haar tijd neemt. Ze heeft hele goede kleren van een goede kwaliteit. Mijn bestellingen komen altijd optijd en mijn bestellingen zijn altijd heel mooi en goed verpakt. 🥰👌💯
Leuke webshop en de eigenaresse is heel betrouwbaar!leuke kleding, betaalbaar en ze verzend heel snel. Ik ben een vaste en terugkerende klant.
Echt zo’n ontdekking waarvan je denkt: waarom kende ik dit niet eerder?! Alles werkt soepel, ziet er goed uit en overtreft gewoon je verwachtingen. Dat gebeurt niet vaak meer, dus dit voelt echt als een jackpot 🎉
Echt een aanrader! 🙌
De kwaliteit is top en alles wordt met zoveel zorg gedaan. De communicatie verloopt super fijn en duidelijk, en ze denkt echt met je mee om tot het beste resultaat te komen.
Hele fijne communicatie. De kleding is echt van top kwaliteit en betaalbaar.
Het is het zeker waard om een keer te bestellen bij haar ze heeft top kwaliteit en hele leuke kleding! Ze denkt met je mee en is heel eerlijk over haar kleding daarnaast is ze ook zeer vriendelijk
Ik zal er vaker bestellen!
Top webshop, snelle levering en betrouwbaar! Ga zo door!
Learn more about other kinds of reviews.