Sandager Næs Camping Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Fantastisk campingplads!!

Af alle de campingpladser vi nogensinde har været på, er den her nok den skønneste.
Her forstår de en børnefamilie på et helt andet plan end mange andre camping pladser.

Der er lange og familievenlige åbningstider på legerum, købmand og pool, der er altid rent og pænt uanset hvor du kigger hen, personalet er søde og imødekommende og caféen laver god mad til en fin pris!

Vi skal hjem imorgen og havde pladsen vi ligger på været ledig, så havde vi booket en uge mere. - men så kommer vi bare igen næste sommer ☀️

Tak for den bedste sommerferie og de skønneste og varmeste anbefalinger fra os til jer! 🫶🏻

July 15, 2025

Ren og hyggelig plads

Fantastisk hyggelig plads, med lækre faciliteter. Gode legepladser og lækkert pool område. Lækkert "fiske område" for børnene på stranden
Har aldrig været på en plads hvor der blev gjort rent så tit og så grundigt - det var en fornøjelse at bruge deres service område.
Vi glæder os allerede til at komme igen

June 6, 2025

Fyns skjulte oplevelse

Fyns skjulte oplevelse: Sandager Næs Camping er det rene paradis!
Okay, hvis du elsker camping og natur, så skal du simpelthen pakke tasken og tage til Sandager Næs Camping – det er uden tvivl Fyns bedste campingoplevelse! Fra det øjeblik vi trådte ind på pladsen, blev vi mødt af en helt særlig ro og den skønneste natur. Forestil dig at vågne op med udsigt til vandet, fuglesang og en frisk brise – det er det rene paradis.
Pladsen er virkelig velholdt med alle faciliteter, man kan ønske sig: spritnye bade og toiletter, hyggelige fællesområder og masser af plads til både telte og campingvogne. Personalet er super venlige og brænder tydeligvis for at gøre gæsternes ophold uforglemmeligt.
Det fede ved Sandager Næs er også de mange muligheder for oplevelser lige udenfor døren. Tag en gåtur langs vandet, lad børnene boltre sig på legepladsen, eller kast jer ud i en hyggelig aftentur i skoven. Vi fik simpelthen ladet batterierne op og følte os helt forbundet med naturen.
Kort sagt – Sandager Næs Camping er et helt unikt sted, hvor kvalitet, natur og gæstfrihed går op i en højere enhed. Har du planer om camping på Fyn, så gør dig selv den tjeneste at opleve dette sted – det er det rene paradis. Vi kommer helt sikkert tilbage – og det burde du også!

June 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sandager Næs Camping er en lille perle…

Sandager Næs Camping er en lille perle ved vandet – rolig, naturskøn og hyggelig.
Pladsen er velholdt, og faciliteterne er rene og moderne, selv i højsæsonen.
Stranden ligger kun få skridt væk, perfekt til både badning og afslapning.
Der er masser af plads mellem enhederne, hvilket giver en dejlig privat stemning.
Børnene elskede legepladsen og de trygge omgivelser.
Personalet var smilende, hjælpsomme og fik os til at føle os meget velkomne.
Butikken har det mest nødvendige, og der er frisk morgenbrød hver dag.
Man vågner op til fuglefløjt og udsigt over vandet – ren idyl.
Både teltcampister og campingvogne bliver godt tilgodeset.
Vi vender helt sikkert tilbage – det føltes som et lille stykke ferieparadis i Danmark.

May 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

I forhold til vores behov giver vi 5…

I forhold til vores behov giver vi 5 stjerner. Vi måtte godt nok flytte lidt rundt pga vores vogn var for stor til først bestilte plads, men med hjælp fra det sødeste personale løste vi det problem. Fin lille butik med det man skal bruge, lille cafe med meget rimelige priser. Rene toilet og bade forhold, ikke de nyeste og mest "Fancy" men fuldt ud brugbar. Kæmpe plus at vores lille hund må komme med ind til pool området (med dejlig opvarmet vand 👍) så vi endeligt alle mand kan gå derop sammen, det er første plads vi har kunne gøre det, og det gør bestemt at vi kommer igen ! Så vi er virkeligt positive over vores første besøg på sandagernæs camping og kommer helt sikker igen. En plads med dejlig liv og hyglig stemning.

July 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale denne plads

Kan varmt anbefale denne plads. Nu har vi kommet her i 7 år fast og kommer igen. Michael og Trine er så søde og hilser på os med navn. De gør så meget for pladsen. Giver dem gerne 5 stjerner.

May 19, 2023

Fantastisk campingplads

Fantastisk campingplads med virkelig gode aktiviteter og faciliteter for børn.
Dejligt opvarmet udendørs badeland, gode legepladser, fodboldbane, Svævebane, tamme og supersøde geder, hoppepuder, kano, SUP osv!

Deres butik er helt fantastisk og ikke mega-overpriser som man ofte oplever. De har alt. Vi vælger at støtte butikken og handler primært dér, for at bakke op om så god en butik med meget udvalg.

Der er også en café/restaurant med stort udvalg. Virkelig luksus. Medarbejderne i både restaurant og butik er enormt søde og imødekommende (primært) unge mennesker. Personlig og god betjening hele vejen igennem. Det betyder så meget for den gode stemning, og det smitter af på hele pladsen.

Vi har aldrig oplevet så god stemning på en campingplads. Vi fik 2 sæt nye venner og har allerede lavet nye ferieplaner med dem på Sandager næs camping.

Vi glæder os så meget til at komme tilbage til denne skønne campingplads! ❤️

July 24, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og venlig service af Michael

Vi er to bedstemødre, som havde lejet en hytte til ferie med vores børnebørn. I disse tider, hvor det frarådes de ældre at være i kontakt med deres børn og børnebørn, synes vi det var nødvendigt at aflyse denne sommerferie. Vi kontaktede Sandager Næs Camping i går kl. 21,30 pr. mail. De skrev tilbage straks, at det var intet problem og, at beløbet ville blive tilbageført dagen efter, hvilken det også blev. Det må jeg sige er service, når man kan læse på nettet, hvordan folk kommer i klemme med forudlejede sommerhuse, som de ikke kan benytte i disse Coronatider. Vi kommer igen, når det bliver normale tider.

April 21, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vi havde en meget kedelig og dårlig…

Vi havde en meget kedelig og dårlig oplevelse ved afslutningen af vores ophold. Da vi skulle hjem, glemte vi at få en del medbragte spil med hjem, da vi kørte derfra. Vi vendte tilbage samme dag for at hente dem, og der ville de ikke udlever dem....Undskyldningerne var rigtigt mange. Så nej, vi kommer ikke på Sandager Næs Camping igen.

April 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Sandager Næs Camping er en helt unik …

Sandager Næs Camping er en helt unik plads hvor der bliver gjort alt for gæsterne.
Flotte og hele tiden rene faciliteter overalt på pladsen, lækre (lidt små) pladser med gode tilkørselsforhold.
Superdejlig plads som vi uden tvivl vender tilbage til.

July 25, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Sandager Næs Camping er en rigtig …

Sandager Næs Camping er en rigtig dejlig plads. Det er plads til både voksne med og uden børn. Der er 2 dejlige legepladser. Masser af skøn natur at bolte sig i. Toiletfaciliteterne er gode og rene. Michael og Trine er super søde og meget imødekommende. Vi har været der i snart 7 år og er kun godt tilfredse.

May 8, 2017

En skøn plads, ved Assens

Vi besøgte denne lille og hyggelige campingplads af 2 gange sidste år, og blev så vilde med den, at vi i år har snuppet en hel sæson der.
Værterne er søde, imødekommende og behagelige.
Der gøres lidt ekstra for gæster, især børn, med masser af aktivitet af både den gratis og betalende slags.
Deres service niv. Er højt I forhold til andre pladser, vi har besøgt, de gør meget for at alle får et godt ophold.
Og vigtigst af alt, så er toilet forholdene gode og rene.
Har man ikke været forbi Sandager næs campingplads så er dennne lille perle, helt sikkert et besøg værd.

May 6, 2017

Is this your company?