De werkzaamheden die zijn afgesproken worden netjes uitgevoerd. Er is een goede verstandhouding en er is overleg als er iets nog niet duidelijk is tussen opdrachtgever en uitvoerende.
See what reviewers are saying
Alles wordt grondig schoongemaakt en regelmatig wordt ook nog wat extra’s gedaan. Voordeel van een klein bedrijf is het directe contact. Denkt ook goed mee in verbeteringen en oplossingen. Betrouwba... See more
Prima schoonmaakbedrijf
Heel goede ervaring met Schoonmaakbedrijf Kure, duidelijke communicatie en een fijne samenwerking. Als er iemand vrij is, komt er gewoon een vervanger en ook dat wordt netjes even van tevoren gemeld.... See more
Company details
Written by the company
Schoonmaakbedrijf Kure is een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf gevestigd in Castricum. Wij verlenen diverse diensten aan bedrijven, organisaties en VvE's. Dit doen wij in de volgende regio's: Castricum, Heemskerk, Heiloo, Limmen en Uitgeest. Kies voor het gemak en kwaliteit.
Contact info
Dorcamp 20, 1902 AW, Castricum, Netherlands
- 06-10754708
- ìnfo@schoonmaakbedrijfkure.nl
- www.schoonmaakbedrijfkure.nl
Slik en span clubhuis
Betrouwbaarheid is ook een + punt
Erg tevreden met Kure!…
Wij zijn erg tevreden met de schoonmaak van ons kantoor door Kure. Fijn contact, er wordt altijd meegedacht en goed schoongemaakt!
Prima bedrijf, komt afspraken na.
Prima bedrijf, komt afspraken na en voert de werkzaamheden goed uit. Goede communicatie en harde werkers.
Super leuke meiden en er wordt altijd…
Super leuke meiden en er wordt altijd keurig schoongemaakt! Echt een aanrader :)
Zeer goed schoonmaakbedrijf
Zeer goed schoonmaakbedrijf, leuke medewerkers, betrouwbare dienstverlening. Leveren perfect werk af! Kortom zeker een aanrader!
Goed, betrouwbaar en flexibel
Goed, betrouwbaar en flexibel bedrijf. Ze denken met je mee, zijn behulpzaam. Een aanrader als je op zoek bent naar een goed schoonmaakbedrijf.
Heel goede ervaring met Kure
Heel goede ervaring met Schoonmaakbedrijf Kure, duidelijke communicatie en een fijne samenwerking. Als er iemand vrij is, komt er gewoon een vervanger en ook dat wordt netjes even van tevoren gemeld. Aanrader!
Kure gewoon top!
Kure maakt ons kantoor schoon. Dat doen zij top heb al meerdere bedrijven gehad maar Kimberley en haat team maken echt goed schoon tegen een goed tarief. Wij zijn er erg blij mee.
Dik tevreden klant!
Top bedrijf met professionele, hardwerkende, fijne mensen! Schoonmaakwerk afgeleverd waar ik blij van word. Alles in no time spik en span.
Schoonmaakbedrijf Kure kan ik iedereen zeer aanbevelen.
Goed bedrijf
Goed , flexibel en correct bedrijf met prettige medewerkers en een scherpe prijs .
Ga zo door !!!
De werkzaamheden die zijn afgesproken…
Wij zijn erg tevreden met de diensten…
Wij zijn erg tevreden met de diensten van Schoonmaakbedrijf Kure!
Een klein bedrijf met korte lijnen.
Een klein bedrijf met korte lijnen.
De schoonmaakwerkzaamheden zijn tot grote tevredenheid uitgevoerd.
Ik kan geen minpunt bedenken.
De dames van Schoonmaakbedrijf Kure…
De dames van Schoonmaakbedrijf Kure zijn erg enthousiast en leveren goed/schoon werk.
Uitstekend schoonmaakbedrijf
Betrouwbare partij, flexibel, zet een stapje extra waar nodig. Plezierige medewerkers, kortom heel tevreden.
Je krijgt waar voor je geld
Je krijgt waar voor je geld. Eerlijk en Schoon.
Flexibel in de dienstverlening
Goed schoonmaakbedrijf tegen een heel…
Goed schoonmaakbedrijf tegen een heel schappelijke prijs.
Goed bedrijf komt afspraken na en het…
Goed bedrijf komt afspraken na en het is lekker schoon als Kure is geweest
Prima schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Kure is top
Schoonmaakbedrijf Kure is top: snel, superschoon en heldere communicatie. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.