Varmsex

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

jeg tror ikke jeg fatter at jeg overhoved giver en stjerne scoron.dk er nok det største fup sted overhovedet dem som søger derinde jeg var der i to måneder 90% af brugerne søger betalingssex så det ka... See more

Rated 1 out of 5 stars

Opret en "gratis" profil - det kører også fint 1. dag - dag 2 kan du stort set ingen ting medmindre du betaler. Så kommer der en besked fra en af de rigtig lækre - du kan bare ikke læse den - d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Generelt rigtig mange fakes på denne side. Har dog anmeldt en del, men det er lidt skruen uden ende. Siden er ofte nede om natten hvor jeg har tid til at være på :( Og så er det da nogle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ja, det jo ingen hemmelig at siden Scoron har MANGE dattersider hvor konceptet er det samme helevejen igennem.. Fake profiler - spam på din email med "beskeder, venneanmodninger" selv uden m... See more

Company replied

1. Business Services

About Varmsex

Information provided by various external sources

Kontakt os HER

Se vores handelsbetingelser HER

Scor-online.dk var tidligere kendt som Varmsex.dk

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kundeservice i top

Jeg har kun godt at sige om denne side og deres support er mere end fair i deres behandling af min sag.

Jeg har fundet mig en dejlig pige (Dog ikke gennem scoron selvom der var masser af kontakt)

Jeg havde glemt at opsige mit abonnement men til trods for at fejlen var 100% min egen da de hævede VIP så gav de mig alligevel pengene tilbage da de kunne se at jeg ikke havde været online efter VIP var blevet fornyet.

Kan kun give 5 stjerner for denne yderst fair behandling

February 20, 2012

Øv...

Siden er ofte nede om natten hvor jeg har tid til at være på :(

Og så er det da nogle ubehøvlede svar man læser fra cdms invest herinde!

PS: Har ladet mig fortælle at deres søstersider har de samme fake profiler...

PPS: lidt mere øv at man ikke kan skrive en kommentar til scorons svar så man kan få en debat ud af det.

PPPS: Grunden til [Ekstern reference] får 5 stjerner er ikke at jeg er ansat ved dem. Jeg er kunde begge steder og har den opfattelse at de er mere proff.

February 9, 2012

God!

Hej Trustpilot

Har kun gode oplevelser på scoron...
En god og hurtig effektiv kundeservice...

Knus

October 8, 2011

okay

siden fungere som den skal og det er et godt betalings system, siden opbygning kunne godt være mht chatten. den fungere bare ikke optimal. også får man ikke særlig mange svar fra folk, men det er ikke scoron fejl.

September 12, 2011

Siden er okay god.

Jeg har kun haft gode erfaringer med siden.
Grunden til at jeg læser herinde nu, er at jeg skriver med en som blir ved med at tvivle på min ægthed. Og det er godt nok ik rart. Når jeg jo selv ved at jeg er rigtig nok, og har de rette hensigter.
Tanken havde godt nok strejfet mig med fake profiler, men det gjorde den mare på scor.dk. Vi kan jo aldrig undgå fakes, men jeg er nu sikker på at der også er rigtig mange a os rigtige mennesker derinde. Jeg har da mødt et par stykker derinde fra. Og de var meget ægte.

March 20, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig godkendt nogle betingelser

Betaling uden at have sagt ja til deja!!!! for der er ingen betingelser.

Jeg har brugt "[ekstern reference fjernet] og udvikler selv forum / portaler / software og systemer. Jeg kan fortæller jere alle at det ULOVLIGT det de gøre. Man som bruger har ingen jordisk chance for at at vide dette. Metoden er at "PBS" ( Som jeg også har snakker og diskuteret med længe) har intet at sige eller kan hjælpe en forbruger. Banken siger at du kan gøre en indsigelse bla bla bla...

Fakta er at en bruger ik er klar over der bliver trukket 98 hver måned. Datoen for opsigelsen rykker en dag fram hver måned som en stor schance for forbrugeren ik kan opsige, for der er åbenbart 3 dages opsigelsesvarsel.

Jeg ber alle der føler sig snydt ringe til Danske banks support, som godt ved hvad dette sag handler om på 45 12 92 00 og tryk 1 og igen 1 for den rigtige afdeling. Eller PBS 44 68 44 68 for de kan kun opsigelse en kunde([ekstern reference fjernet]) selv om ([ekstern reference fjernet]) trækker penge fra din konto uden din tilladdelse. Dette kan kun ske hvis der er indsigelser nok på [ekstern reference fjernet] er PBS forklaring.

Jeg som forbruger har aldrig godkendt nogle betingelser og kan hellere ikke finde dem igen.

February 11, 2011

God kundeservice

Jeg ville prøve Scoron i en måned, for at se hvilke muligheder jeg har mere, udover de standard-muligheder. Så jeg betalte 98 kr., og blev dermed VIP-bruger.
Efter en måned fik jeg besked om, at mit VIP-abonnement var fornyet. Det var ikke meningen. Ganske rigtigt var pengene trukket for anden gang fra min konto.

Jeg valgte at kontakte kundeservice, som gjorde mig opmærksom på at det står i deres betingelser, at abonnementet bliver fornyet automatisk. Nu er det sådan at sådan noget med automatisk fornyelse skal annonceres tydeligt, og ikke kun i betingelserne, som beskyttelse af forbrugere (læs: dumme mennesker som jeg)
Det gjorde jeg Scoron opmærksom på, og fortalte dem ligeledes (mellem linjerne) at jeg eventuelt ville gøre brug af min fortrydelsesret. Om det er årsagen, eller om de bare ville være flink, det ved jeg ikke. Men jeg har fået 98 kr. tilbage.

Jeg har fået et godt indtryk af hjemmesiden, men må dog indrømme, at sådan noget "get-laid-tonight-dating" ikke er noget for mig.

Mr. Me

August 18, 2010

God Side

Syntes den er dejlig nem at finde rundt på, fantastisk idé med video på siden og selvom jeg ikke bruger siden mere syntes jeg bestemt jeg kan anbefale den da jeg fandt min dejlige kæreste derinde

Lige en bemærkning til [name removed] - Hvordan tror du lige de kan bombarder dig med spam uden du har oplyst din mail adresse derinde?? Godt råd til dig, husk at slet din profil når du ikke bruger den mere

Venlig hilsen og god sommer
Jens

May 6, 2010

Smil lidt

Ved ikke helt hvorfor du er utilfreds med at betale vip på en side tror vist ikke der er den eneste datingside der tager betaling

Den er i det mindste nem at bruge

Op med hummøret du gamle ;o)

March 1, 2010

Take a closer look