Uprofessionel opførsel og urimelig fakturering
I forbindelse med mistanke om rørbrud kontaktede vores VVS’er Selandia Lækagesporing (SL) med henblik på at få udført en lækagesporing.
SL mødte op for sent, og en mindre mand gik rundt i vores hjem. Med en yderst ubehagelig og grov tone gav han udtryk for, hvad han mente, der kunne være galt – dog uden at ville stå til måls for sine gætterier. Da vi bad ham udføre den lækagesporing, han var bestilt til, svarede han – i samme grove tone – at det kunne han ikke, da der havde været indbrud i hans bil, og hans udstyr var blevet stjålet.
Han opholdt sig kun meget kort tid hos os.
Efterfølgende modtog vi en regning på 5.000 kr. (svarende til prisen for en fuldt udført lækagesporing) via vores VVS-firma.
Dette førte til en del dialog mellem os og vores VVS’er, men regningen blev naturligvis ikke betalt, da vi ikke havde modtaget den bestilte ydelse. Vi modtog efterfølgende en kreditnota fra vores VVS – hvordan dette er afregnet med SL, vides ikke.
I øvrigt stemmer denne oplevelse godt overens med andre anmeldelser her på Trustpilot, så det er næppe blot et enkeltstående tilfælde, men snarere et udtryk for virksomhedens generelle praksis.
Ingen anbefaling herfra. Husk, at der findes mange andre virksomheder, som udfører professionel lækagesporing. Vi har siden fundet et nyt og velfungerende firma.