Selandialaekagesporing Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel opførsel og urimelig fakturering

I forbindelse med mistanke om rørbrud kontaktede vores VVS’er Selandia Lækagesporing (SL) med henblik på at få udført en lækagesporing.

SL mødte op for sent, og en mindre mand gik rundt i vores hjem. Med en yderst ubehagelig og grov tone gav han udtryk for, hvad han mente, der kunne være galt – dog uden at ville stå til måls for sine gætterier. Da vi bad ham udføre den lækagesporing, han var bestilt til, svarede han – i samme grove tone – at det kunne han ikke, da der havde været indbrud i hans bil, og hans udstyr var blevet stjålet.

Han opholdt sig kun meget kort tid hos os.

Efterfølgende modtog vi en regning på 5.000 kr. (svarende til prisen for en fuldt udført lækagesporing) via vores VVS-firma.

Dette førte til en del dialog mellem os og vores VVS’er, men regningen blev naturligvis ikke betalt, da vi ikke havde modtaget den bestilte ydelse. Vi modtog efterfølgende en kreditnota fra vores VVS – hvordan dette er afregnet med SL, vides ikke.

I øvrigt stemmer denne oplevelse godt overens med andre anmeldelser her på Trustpilot, så det er næppe blot et enkeltstående tilfælde, men snarere et udtryk for virksomhedens generelle praksis.

Ingen anbefaling herfra. Husk, at der findes mange andre virksomheder, som udfører professionel lækagesporing. Vi har siden fundet et nyt og velfungerende firma.

January 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra firmaet

Hold jer langt væk fra firmaet !

Vi bestilte Selandia Lækagesporing til sporing af utæthed. De kom men fandt intet. Vi rekvirerede et andet lækagefirma, og i løbet af 20 minutter fandt de fejlen.

Selandia sendte en regning på 4500,- og fastholder kravet. Argumentet fra dem er at lækager kommer og går (så lækager går når Selandia er på stedet, men kommer når de forlader stedet,)...

Selandia bruger ikke de værktøjer der tilgængelige for at spore utætheder, bl.a. gassporing. Hvilket er helt normal procedure.

Igen hold jer væk ! De er uprofessionelle og helt uden for rækkevidde, når man rækker ud til en fair fordeling af regningen for begge parter.

July 2, 2025

Kan ikke overholde færdselsloven

De er psykopater i trafikken, som bl.a. kører inden om, over fuld optrukkent og vanvidsbilisme.
Var tæt på at påkøre os, hvis ikke vi havde undveget.
Hvis de arbejder som de kører, så frarådes de kraftigt. Faktisk, så frarådes de alligevel, da deres kørsel kan forårsage dødsulykker i trafikken.

July 18, 2025

Nul stjerner

Skal man give en stjerne?
Ville helst give 0.
1.besøg ved anlægget: INGEN ide om hvad der er udført af arbejde.
Må ringe til dem, da fyret ikke kører længere. Stor regning til følge.
2. Besøg 2 mand smadrer alle følerne i fyret. Anlægget tømt for vand. Efterladt uden udluftning, pumpe brænder af, som direkte følge. Ny stor udgift og
igen et fyr, der skal indstilles forfra. Ny stor regning til følge.
De tager ingen ansvar for deres handlinger. De har ikke den nødvendige faglige kunnen.
Hold Jer langt væk.

January 14, 2025

Ubrugelig til lækagesporing

Selandia lækagesporing lavede sporing af utæthed uden at finde den. Et andet firma kunne let konstatere denne utæthed.
Urimelig pris for 1 times arbejde.
Find derfor et andet firma til lækagesporing.

August 17, 2023

fuldstændig urimelig krav

Duemose sendte en samarbejdspartner ud der tog 4500,- inkl. moms for at komme ud og lave en “sporing”, 20 minutters arbejde hvor han kiggede på vores installationer og skruede lidt. Alt deres såkaldte dyre udstyr kom ikke i brug- Da jeg brokkede mig hos Selandia fik jeg ingen hjælp eller forståelse, fuldstændig urimelig krav, på grænsen til bondefangeri. Pas på!

March 13, 2023

Total dårlig oplevelse

Total dårlig oplevelse. En anmeldt sag på min ejerskifteforsikring i december 2020 gjorde at forsikringsselskabet sendte Selandia Lækagesporing ud til mig. Rapporter om besøget hos mig blev aldrig sendt til forsikringsselskabet til trods for, at jeg rykkede Selandia Lækagesporing og eget forsikringsselskab for svar/vurdering af min anmeldte rørskade. Efter Selandia Lækagesporing havde afsyret mine vandrør i januar og igen i oktober 2021 blev vandet brunt og ildelugtende. Et køkkenbatteri blev ødelagt under deres besøg. Det tog ca. 1 måned før skaden blev udbedret til trods for flere rykkere. Min forsikringssag endte med at blive lukket efter 1 år (december 2021).
3 måneder efter havde Selandia Lækagesporing sendt mig til inkasso til trods for, at der var tale om en forsikringssag, at jeg ALDRIG havde indgået en aftale med dem og ALDRIG havde modtaget en faktura fra dem. Det har været et vildt frustrerende år - og jeg kan på ingen måde anbefale Selandia Lækagesporing.

April 8, 2022

Kedelig oplevelse

Selandia lækagesporing ApS starter med at komme 2 1/2 time for sent i forhold til den tid de i øvrigt selv har fastlagt.

De sender dog en ud som skal forgive at være medarbejder, mest bare for at undskylde.

Han fortog sig intet i den tid han var tilstede men står og glor i mere end en time. Han ringer gentagende gange efter hans kollega (intet arbejde er endnu udført. Her taler vi om noget der ligner 3 ½ time efter det aftalte)

Kollegaen ankommer; Nærmest forpustet styrter han frem og tilbage fordi han er bagud med andre opgaver – han ender med at sige, jeg må se tiden an fordi han skal videre da den opgave de netop havde afsluttet åbenbart ikke var løst alligevel. Firmaet sender nu regningen på over 4.000,- kr.

(prisen der i øvrigt var oplyst fra firmaets side inden opgaven var åbenbart uden moms, trods man er klar over det er en privat forbruger og disse selvfølgelig skal være oplyst med moms, så endnu en overraskelse)

Kundeservice findes der intet af! Tvært om virker direktøren i selskabet, Jens Erik Mortensen, meget fræk, ubehagelig og særdeles uforskammet - set i lyset af at han lever af hans kunder.

Det eneste positive man kan berette er, at der bliver lagt energi i at tage billeder og dokumentere at man har været tilstede.

Jeg kan kun advare mod at indlede et kundeforhold til denne virksomhed.

October 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse - find nogle andre!

Vær opmærksomme når I laver aftale med Selandia lækagesporing, de oplyser ikke hvad takster de tager inden de går i gang, selv om der gentagne gange blive spurgt til det. Deres kundeservice og Jens-Erik er ikke til at tale med.
De beder en sende en mail med forklaring af forløbet for at finde en løsning, men den gider de ikke engang læse igennem.
Deres pris for blot at teste et gammelt rør ligger tæt på 20 % af hvad et helt nyt rør koster.

October 5, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Uprofessionelt firma

Uprofessionelt firma. Lavede en aftale med Selandia lækagesporing, men de dukkede ikke op. Ringede derfor til dem, og de kom efter en time. Lavede så lækagesporing en og lovede en hurtig rapport, som vi skulle bruge til forsikringsselskabet, men rapporten kom aldrig, til trods vi rykkede for den flere gange, og at de lovede den færdig på fredag mange gange Nu næsten tre måneder senere bliver vi nødt til at finde et andet firma.
NB! 5 timer efter anmeldelsen kom rapporten.

August 23, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Super professionel.

Havde Jens Erik fra firmaet ude til sporsøgning på vegne af GF forsikring. Gf havde et andet firma ude i oktober 2015 - de fandt intet trods tryktab på deres udstyr - ja så betaler man jo selv hvilket er fair nok hvis det forholder sig sådan. Vi skiftede fyr, radiatorer og alle synlige rør i januar. Så havde vi stadig tryktab! Så kom Selandia, 5 min på adressen så var han ikke i tvivl om en større utæthed, 30 min senere vidste han også hvor - så satte han hele proceduren i gang, med vvs mure tømre osv. Nu er vi så lige ved at være i mål. Kan kun anbefales, som GF kunde eller andet steds kunde, BED/FORLANG om dette super professionelle firma.

René Ekstrøm Greve.

March 4, 2016