Fremragende service af Jesper fra Select Car. Han åbnede "butikken" udenfor normal åbningstid for at vi kunne kigge og prøve bil. Gav sig god tid til at forklare og hjælpe. Har været en støtte igenn... See more
Company replied
Min kæreste og jeg købte for to måneder siden en brugt VW T-Roc hos Select car. Det har fra start til slut været en virkelig positiv oplevelse. Vi blev mødt af høj professionalisme, ærlig rå... See more
Company replied
(Ordblind) Skrig med dem dem lørdag og aftale tid til og prøve den søndag. Da jeg kom var bilen bare klar og stod piv flot og ikk noget med og prøve en hvis jeg ville prøve ander biler skulle jeg bar... See more
Company replied
Bilhuset er dedikeret til salg og leasing af biler med et stort fokus på at yde en ekstraordinær kundeservice. Vi har begge to stor erfaring fra større bilkoncerner, dels som salgs- og filialchef, så vi forstår om nogen vigtigheden af at sætte dig som kunde i førersædet og give en tillidsfuld og nærværende kundeoplevelse.
Oddesundvej 28, 6715, Esbjerg N, Denmark
Fremragende service af Jesper fra Select Car.
Han åbnede "butikken" udenfor normal åbningstid for at vi kunne kigge og prøve bil. Gav sig god tid til at forklare og hjælpe. Har været en støtte igennem hele processen som selvfølgelig er endt med at vi har købt en lækker bil hos Select Car. Ingen pres, ingen stress, bare godt humør og super service.

Reply from Select Car A/S
Min kæreste og jeg købte for to måneder siden en brugt VW T-Roc hos Select car.
Det har fra start til slut været en virkelig positiv oplevelse.
Vi blev mødt af høj professionalisme, ærlig rådgivning og stor imødekommenhed. Under prøvekørslen fik vi grundige og tilfredsstillende svar på alle vores spørgsmål, og selve handlen forløb let, trygt og helt uden problemer.
Da det efter et par uger viste sig, at bremser og bremseklodser skulle udskiftes, kontaktede vi Select car, som straks overførte beløbet for reparationen – hurtigt, nemt og helt uden diskussion.
Alt i alt en fremragende oplevelse og et sted, vi føler os trygge ved at handle. Vi er meget glade for vores nye bil og kan på det varmeste anbefale Select car til andre, der overvejer at købe en brugt bil.

Reply from Select Car A/S
Jeg har i starten af året købt bil hos CarSelect, og jeg kan ikke sige andet end at hele forløbet har været en fornøjelse fra start til slut. Servicen har været både professionel og hurtig, og jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og godt behandlet.
Det, der især har gjort indtryk på mig, og som virkelig fortjener ros, er den måde CarSelect håndterer reklamationer på. Jeg havde behov for to reparationer efter købet, og begge blev dækket uden nogen form for diskussion eller besvær. Det er (desværre) sjældent, man møder ærlige og ansvarlige forhandlere i dag, som står ved det, de sælger, og tager ansvar for deres kunder. CarSelect er et tydeligt tegn på at de stadig findes derude.
Det skaber stor tillid og næste gang jeg skal købe bil, vil jeg helt sikkert kigge deres vej først.

Reply from Select Car A/S
Yder en god service og er god til at vejlede om hvilken bil der passer lige til en.

Reply from Select Car A/S
Ærlige og seriøse sælgere…. Vi byttede vores Passat med en fin mercedes c300de …. Den lever fuldt ud op til forventningerne og handlen gik glat…. Kan varmt anbefale dette bilhus…. Vi handler der gerne igen hvis de har den bil vi vil ha næste gang👍

Reply from Select Car A/S
Jeg havde længe været på udkig efter en Polestar 2 og havde faktisk opgivet at finde den rigtige model til den rigtige pris i Danmark. Men pludselig stod drømmemodellen til den helt rigtige pris på Oddesundvej og jeg skyndte mig at slå til.
Select Car er en anden type bilforhandler end de steder jeg tidligere har handlet. Troels og Jesper er utroligt imødekommende og man fornemmer med det samme, at de er mere interesserede i at give dig en god oplevelse end at lave en hurtig handel.
Bilen, som jeg købte, var lige landet hos Select Car og der var et par småting (softwareopdatering, toldsyn m.m.), som skulle ordnes inden jeg kunne køre hjem i den. Men Troels og Jesper gik den ekstra mil, så jeg kunne få bilen med hjem hurtigt.
Næste gang jeg skal have en ny bil, så begynder jeg helt sikkert med at køre for Oddesundvej for at se, hvad de har stående i garagen. De har nogle virkelig fine biler og jeg ville være meget tryg ved at købe en bil hos dem igen.
Det har været en virkelig god oplevelse og jeg er helt vildt glad for min nye bil!!

Reply from Select Car A/S
God oplevelse, professionelle folk og kundeservice i topklasse.
Det bliver nok ikke sidste gang jeg køber bil hos Select Car A/S.

Reply from Select Car A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Select Car og kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en troværdig og professionel bilforhandler.
Servicen var i top, og kommunikationen under hele forløbet var klar og ærlig. Der var ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser – bare god, ærlig rådgivning og en tydelig passion for at give kunden den bedste oplevelse.Jeg følte mig godt vejledt hele vejen.
Bilen jeg købte lever fuldt ud op til mine forventninger, og det skal også fremhæves, at Select Car dækkede udgifterne til to efterfølgende skader – noget man sjældent oplever! Det viser virkelig, at de tager ansvar og prioriterer kundetilfredshed.
Alt i alt en super oplevelse – jeg handler gerne bil hos dem igen!

Reply from Select Car A/S
Jeg har netop købt en bil af Troels. Alt fra første kontakt, til gennemgang og aflevering har været absolut til UG.
Troels er en virkelig behagelig og god fyr, som giver køber en helt tryg og god oplevelse. Bilen blev ovenikøbet leveret direkte til hoveddøren på mit arbejde - dét er at yde god service. Tak for det.
Nu glæder jeg mig bare til at nyde den bil jeg har købt, og jeg føler mig i helt trygge hænder også efter købet - Troels giver én ro i maven.
5/5 stjerner er næsten for lidt, for denne købeoplevelse.

Reply from Select Car A/S
Jeg handlede med Troels, en god oplevelse og bilen var som beskrevet. Dog var der en lille fejl, men blev hurtigt taget hånd om. Tip top herfra og et sted jeg gerne vil handle igen

Reply from Select Car A/S
Supergod oplevelse de vandt hurtigt tilbage da jeg skrev på deres Audi e tron Og vi fandt en hurtig god Løsning 💪🏻 Der var dog en lille fejl på forlygten men da jeg skrev til Jesper løste han problem med det samme kan 100 % anbefale dem

Reply from Select Car A/S
En super oplevelse med Select Car. I forbindelse med køb af brugt bil oplevede vi virkelig hurtig responstid, fair byttepris for eksisterende bil og så var serviceniveauet helt i top, fra Jesper & Troels! En meget nærværende og tryg oplevelse i et brugtbilskøb. De bedste anbefalinger herfra!

Reply from Select Car A/S
Købte bil af Troels, som i øvrigt er en flink mand.
Vi havde talt sammen over mobilen. Jeg kommer fra Sjælland, så det var vigtigt for mig at bilen var som beskrevet af Troels. Det var den, så jeg købte og kørte afsted.
Efterfølgende var der nogen ting som jeg påtegnede. Der blev lyttet, der blev fikset og alle er glade.
Så stor ros til Select Car, specielt Troels, for hurtig og eminent service - 1000 tak for det:-) - Er SÅ glad for bilen.
Så absolut et sted jeg kan anbefale at handle bil.
Mvh.
Torben Dydensborg

Reply from Select Car A/S
En super oplevelse med Select Car. Ekstrem hurtig responstid, fair i byttepris for eksisterende bil og så var serviceniveauet helt i top. En nærværende og tryg oplevelse i et brugtbilskøb. De bedste anbefalinger herfra.

(Ordblind)
Skrig med dem dem lørdag og aftale tid til og prøve den søndag. Da jeg kom var bilen bare klar og stod piv flot og ikk noget med og prøve en hvis jeg ville prøve ander biler skulle jeg bare prøve det :) jeg lavet en haden med dem sener søndag mandag ringet han og sage tandrem snar skulle skifte og vi kunne slå hal skade det sq iorden selv om Handlsen var på Plas :) alt spiler bare Max mange tak her fra :)

Reply from Select Car A/S
Kørte over 200 km for at kigge på en bil på Kristi himmelfartsdag, alt var gjort klar i tilfælde af at jeg ville have den med hjem da det jo var en helligdag, jeg fik bilen med hjem og er vildt glad for den, super service.
Tak Troels

Yderst professionel service!
Jeg købte en bil hos select car og blev igennem hele forløbet betjent af Troels. Fik en serviceaftale med hos BMW i købet, dog var den ikke gældende hos BMW, Troels tog sig af det og betalte omkostningerne så jeg endte med at få hvad aftalen indebar. Tusind tak for en behagelig oplevelse.

Servicen helt i top!
Jeg købte en bil, og havde en del problemer med den til at starte med - medarbejderne var med på sidelinjen gennem forløbet indtil alting var som det skulle være - og tog sig naturligvis af alle omkostninger det bar med sig. Anbefaling herfra.

Reply from Select Car A/S
Super service, prøvekørsel mulig med kort varsel, selv i påsken. Hurtig levering af bilen med ny Syn. Forhandleren tilbød at dele udgifterne til det næste service direkte, da der stadig er et par tusinde kilometer til næste service.

Reply from Select Car A/S
Mega god, personlig og professionel købs oplevelse
Mega god vejledning i køb af bil uden at lægge fingre imellem. Select car kan stærkt anbefales