Servicevognen.dk Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De giver bare SUPER service. Jeg ringede og fortalte, at mit køleskab ikke virkede på gas mere. Om de kunne lave det? De opfordrede mig til at købe et køleskab til forteltet i stedet, der er billig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Var kommet i tidsnød for en gastest, men Servicevognen var meget imødekommende og fik fundet en ledig tid i kalenderen så jeg kunne få lavet en test inden jeg skulle på ferie. Perfekt service, kan k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Da vores gamle autocamper havde fået rådskader pga. utæt tag, gav Arne os først helt uden beregning grundige anvisninger på, hvordan vi selv kunne reparere det hele. Da vi derefter fandt ud af, at det... See more

4.5

3-star
2-star
1-star

De giver bare SUPER service

De giver bare SUPER service.
Jeg ringede og fortalte, at mit køleskab ikke virkede på gas mere. Om de kunne lave det? De opfordrede mig til at købe et køleskab til forteltet i stedet, der er billigere i el. Og anbefalede et godt firma.
Det er virkelig service. At de ikke bare kommer ud og laver det, som andre firmaer sikkert ville gøre. TOP karakterer herfra.

May 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Et firma der er der for deres kunder

Perfekt service, kan klart anbefale firmaet.
Tak for jeres engagement og gode service👍😀

June 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Enormt dårlig service

Enormt dårlig service.
Bestiller dem til at fejlsøge og udbedre en el-fejl i min mors campingvogn, da hpfi relæet slår fra ved elmåleren og jeg ikke selv har tid til at køre ud til hende. De kommer ud og bruger 1/2 time hvorefter at de fortæller min mor at de nok er det kabel der løber rundt i siden under gulvtæppet den er gal med og at det måske er en mus der har gnavet i det. Regningen ville blive en del større hvis han skulle udbedre det og han hiver det fra på ydersiden af vognen inde i forteltet. Derefter skifter han et batteri i en varmeovn og giver min mor en regning på 950,- kr.
jeg bliver så alligevel nødt til at køre derud for at hjælpe (min mor er fastligger), så hun kan bruge sit fortelt. Det tager mig 5 min at finde fejlen selv, der var en defekt afbryder på en forlængerledning og ikke ledningen under gulvet. Jeg ringer til dem og efter en lettere opildnet diskussion, hvor man absolut holder på sin ret til størrelsen på regningen, selvom man ikke har udført sit arbejde ordentligt, må jeg lægge på fordi det ikke var muligt at trænge igennem med fornuft. Vi kommer aldrig til at bruge dem igen!!
- Martin

March 25, 2024
Servicevognen.dk logo

Reply from Servicevognen.dk

Hej. Denne anmeldelse er skrevet af en person der ikke har været kunde i vores forretning.

Opgaven var bestilt af hans mor.

Vi været på en opgave på hans mors vogn. Hvor vi var kaldt ud fordi hpfi relæ slukkede , og der derfor ikke var strøm på vognen. Vores medarbejder fandt frem til at det var ledninger der var tilsluttet vognen i forteltet der var problemer med. Det koblede han fra efter aftale med kunden, så der igen kunne bruges strøm i vognen. og de snakkede om at det kunne hendes søn lave og kunden derved kunne spare penge på yderligere reparation.

Kunden/anmelders mor var tilfreds med dette da vores medarbejder forlod stedet. Hun havde fået strøm på hendes campingvogn

Anmelder kontakter os derefter og siger vi ikke har lavet vores arbejde ordentligt. Jeg forklarer at vi har gjort som aftalt med kunden/hans mor.

Det virker som om han var sur over at han skulle lave det nu. Og han ikke havde tid til dette. Men det var det vores medarbejder aftalte med kunden. At han ikke har tid til det, kan vi desværre ikke stå på mål for. Vi vidste intet om det Moderen sagde intet om det.

Regningen kunden betalte var på 910 kr. Der bla. også dækkede kørsel til Dragør fra Solrød (delt med anden kunde) samt udskiftning af batteri i en varmeovn

Han ville have penge retur for opgaven. Men jeg holdt fast i at vi havde gjort som kunden ønskede. Og sagde han ikke fik penge.

Efterfølgende sendte jeg alligevel pengene retur via mobilpay. Da vi samler på tilfredse kunder. Hvilket vores andre anmeldelser bekræfter. Men da alt dette skete lige op mod påske og helligdage er der nok noget ekspeditionstid på retur-overførslen.

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi havde en skade på panoramavindue, som blev klaret på ingen tid. Samme dag, som vognen blev afleveret, blev den takseret og ny rude bestilt. Lynhurtig og fantastisk service. Kan meget varmt anbefales

November 29, 2023

Fantastisk Service

Fantastisk Service! På trods af at de havde vanvittig travlt fik de alligevel stoppet os ind i kalenderen. Der var flere ting som jeg mente skulle laves, men Arne fik klaret det med lidt trykluft og lidt WD40... de reparerer ikke noget der ikke er ødelagt 🙂👍
Det der "skulle" laves var udført perfekt.
Alt i alt kun tilfredshed.
Det var første gang hos Servicevognen, men absolut ikke sidste

June 22, 2023

Tak for god og hurtig service 😊

Tak for god og hurtig service 😊
Jeg havde ikke varme i vognen da mit Alde-fyr ikke ville starte. Det kunne have kostet et nyt printkort, men blev repareret enkelt og nemt - og meget billigere!
Igen tak for jeres store viden!
22° varm hilsen fra mig.

February 8, 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, vi har fået monteret nyt køleskab i vores autocamper og i samme forbindelse gastestet vognen, man fornemmer straks der er viden og erfaring bag servicevognen, de fandt fejl på vores gaskobling
Og rettede samtidig en fejl på vores gasfyr fejlen lå i gaskoblingen. Forhånds pris og endelig pris lå til den rigtige side. God og hyggelig tone.
Mvh Peter

January 11, 2023

Rigtig fin service.

Rigtig fin service.
Jeg har/sælger har fået foretaget gas og fugt test, i forbindelse med at jeg købte vognen.
Jeg har derudover fået monteret mover og slingrekobling.
I forbindelse med mover, viste det sig at der skulle en på, som fyldte mindre, da min vogn er ret lav.
Da jeg forlod vognen havde jeg fået en pris, med lovning om at man lige ville kigge lidt nærmere på markedet. Endte med en anden mover, som var billigere end den pris jeg havde fået, da jeg forlod vognen.
Samtidig blev vognen lavet meget hurtigt.
Så absolut en god oplevelse.
God hurtig service. Til hvad jeg føler er absolut fair priser.

June 13, 2022

Super god service.

Vi skulle på vores første campingtur i år og opdagede at campingvognen var utæt. "Servicevognen" var meget hurtige til at tage vognen ind dagen efter, selvom de havde travlt, vognen blev repareret samme dag og vi kom på camping. Super flot service, meget hurtigt. Vi er meget tilfredse og vi vil helt bestemt bruge dette værksted fremover.

March 20, 2022

God Service hele vejen igennem

Har altid fået super service til fornuftige priser. Er vognen til noget service bliver man altid informeret skulle der under vejs opstå, eller findes et problem der bliver dyre end tilbuddet.
Absolut min foretrukne service mand.

June 25, 2021

Uden tvivl 5 stjerner.

Uden tvivl. 5 stjerner. I årevis har jeg døjet med mit Primus 2470 gasfyr, som var gået død i min dejlige Knaus Eurotrend fra 1992. Arne fik med besvær gang i fyret, efter at have skiftet termostat og pumpe.
En brugt vandvarmer hentede jeg selv i Sjöbo i Sverige for 1300 kr, og kunne med glæde se, at der var mange andre stumper til Primus fyr til salg. Fik samtidig lavet service på vognen samt gas og fugttjek. Da vi hentede vognen, fungerede alt upåklageligt, og Arne oplyste, at han havde brugt ca. 5 timer mere, end han havde faktureret, da reparationen havde drillet ham. Jeg kan kun anbefale Servicevognen og de dygtige medarbejdere I firmaet.

November 8, 2019

Take a closer look