De giver bare SUPER service. Jeg ringede og fortalte, at mit køleskab ikke virkede på gas mere. Om de kunne lave det? De opfordrede mig til at købe et køleskab til forteltet i stedet, der er billig... See more
See what reviewers are saying
Var kommet i tidsnød for en gastest, men Servicevognen var meget imødekommende og fik fundet en ledig tid i kalenderen så jeg kunne få lavet en test inden jeg skulle på ferie. Perfekt service, kan k... See more
Da vores gamle autocamper havde fået rådskader pga. utæt tag, gav Arne os først helt uden beregning grundige anvisninger på, hvordan vi selv kunne reparere det hele. Da vi derefter fandt ud af, at det... See more
De giver bare SUPER service
De giver bare SUPER service.
Jeg ringede og fortalte, at mit køleskab ikke virkede på gas mere. Om de kunne lave det? De opfordrede mig til at købe et køleskab til forteltet i stedet, der er billigere i el. Og anbefalede et godt firma.
Det er virkelig service. At de ikke bare kommer ud og laver det, som andre firmaer sikkert ville gøre. TOP karakterer herfra.
Et firma der er der for deres kunder
Perfekt service, kan klart anbefale firmaet.
Tak for jeres engagement og gode service👍😀
Fantastisk fin og dygtig behandling
Fantastisk fin og dygtig behandling. Meget behagelig og venlig stemning.Virkelig god kvalitet og fremragende service! Anbefaler stedet og kommer helt sikkert igen - ved behov!
Super god service og hyggelig…
Super god service og hyggelig atmosfære. Holder altid aftaler og priser.
Kan varmt anbefales
Enormt dårlig service
Enormt dårlig service.
Bestiller dem til at fejlsøge og udbedre en el-fejl i min mors campingvogn, da hpfi relæet slår fra ved elmåleren og jeg ikke selv har tid til at køre ud til hende. De kommer ud og bruger 1/2 time hvorefter at de fortæller min mor at de nok er det kabel der løber rundt i siden under gulvtæppet den er gal med og at det måske er en mus der har gnavet i det. Regningen ville blive en del større hvis han skulle udbedre det og han hiver det fra på ydersiden af vognen inde i forteltet. Derefter skifter han et batteri i en varmeovn og giver min mor en regning på 950,- kr.
jeg bliver så alligevel nødt til at køre derud for at hjælpe (min mor er fastligger), så hun kan bruge sit fortelt. Det tager mig 5 min at finde fejlen selv, der var en defekt afbryder på en forlængerledning og ikke ledningen under gulvet. Jeg ringer til dem og efter en lettere opildnet diskussion, hvor man absolut holder på sin ret til størrelsen på regningen, selvom man ikke har udført sit arbejde ordentligt, må jeg lægge på fordi det ikke var muligt at trænge igennem med fornuft. Vi kommer aldrig til at bruge dem igen!!
- Martin

Reply from Servicevognen.dk
Virkelig god service
Virkelig god service, overholder aftalt tid og tilbagemelding. Hurtig og billig. Kan klart anbefale dem
Fantastisk service
Fantastisk service. Vi havde en skade på panoramavindue, som blev klaret på ingen tid. Samme dag, som vognen blev afleveret, blev den takseret og ny rude bestilt. Lynhurtig og fantastisk service. Kan meget varmt anbefales
Fantastisk Service
Fantastisk Service! På trods af at de havde vanvittig travlt fik de alligevel stoppet os ind i kalenderen. Der var flere ting som jeg mente skulle laves, men Arne fik klaret det med lidt trykluft og lidt WD40... de reparerer ikke noget der ikke er ødelagt 🙂👍
Det der "skulle" laves var udført perfekt.
Alt i alt kun tilfredshed.
Det var første gang hos Servicevognen, men absolut ikke sidste
Tak for god og hurtig service 😊
Tak for god og hurtig service 😊
Jeg havde ikke varme i vognen da mit Alde-fyr ikke ville starte. Det kunne have kostet et nyt printkort, men blev repareret enkelt og nemt - og meget billigere!
Igen tak for jeres store viden!
22° varm hilsen fra mig.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, vi har fået monteret nyt køleskab i vores autocamper og i samme forbindelse gastestet vognen, man fornemmer straks der er viden og erfaring bag servicevognen, de fandt fejl på vores gaskobling
Og rettede samtidig en fejl på vores gasfyr fejlen lå i gaskoblingen. Forhånds pris og endelig pris lå til den rigtige side. God og hyggelig tone.
Mvh Peter
Fik monteret 3 nye tagluger
Fik monteret 3 nye tagluger samt 1 antenne. Fin pris, fin behandling og meget fint arbejde. Jeg er helt tilfreds.
Rigtig fin service.
Rigtig fin service.
Jeg har/sælger har fået foretaget gas og fugt test, i forbindelse med at jeg købte vognen.
Jeg har derudover fået monteret mover og slingrekobling.
I forbindelse med mover, viste det sig at der skulle en på, som fyldte mindre, da min vogn er ret lav.
Da jeg forlod vognen havde jeg fået en pris, med lovning om at man lige ville kigge lidt nærmere på markedet. Endte med en anden mover, som var billigere end den pris jeg havde fået, da jeg forlod vognen.
Samtidig blev vognen lavet meget hurtigt.
Så absolut en god oplevelse.
God hurtig service. Til hvad jeg føler er absolut fair priser.
Super god service.
Vi skulle på vores første campingtur i år og opdagede at campingvognen var utæt. "Servicevognen" var meget hurtige til at tage vognen ind dagen efter, selvom de havde travlt, vognen blev repareret samme dag og vi kom på camping. Super flot service, meget hurtigt. Vi er meget tilfredse og vi vil helt bestemt bruge dette værksted fremover.
Godt håndværk til meget rimelige priser
Det er godt håndværk til meget rimelige priser som Servicevognen udfører, og så er de hurtige.
Jeg er en meget tilfreds kunde.
God Service hele vejen igennem
Har altid fået super service til fornuftige priser. Er vognen til noget service bliver man altid informeret skulle der under vejs opstå, eller findes et problem der bliver dyre end tilbuddet.
Absolut min foretrukne service mand.
Reperation af skade på Autocamper
Har lige fået klaret en skade på rn autocamper. Super flot arbejde og service helt i top. Stor tak til Arne og hans ansatte
Fantastisk service og tager bestemt…
Fantastisk service og tager bestemt ikke overpris. De fixede endda en gasovn jeg havde kørt ned til dem uden at tage noget for det!
Uden tvivl 5 stjerner.
Uden tvivl. 5 stjerner. I årevis har jeg døjet med mit Primus 2470 gasfyr, som var gået død i min dejlige Knaus Eurotrend fra 1992. Arne fik med besvær gang i fyret, efter at have skiftet termostat og pumpe.
En brugt vandvarmer hentede jeg selv i Sjöbo i Sverige for 1300 kr, og kunne med glæde se, at der var mange andre stumper til Primus fyr til salg. Fik samtidig lavet service på vognen samt gas og fugttjek. Da vi hentede vognen, fungerede alt upåklageligt, og Arne oplyste, at han havde brugt ca. 5 timer mere, end han havde faktureret, da reparationen havde drillet ham. Jeg kan kun anbefale Servicevognen og de dygtige medarbejdere I firmaet.
Har lige fået lavet service på…
Har lige fået lavet service på campingvognen. Rigtig fint service uden ekstra omkostninger og til tiden. Super betjening.