See what reviewers are saying
Jeg har bestilt nogen gange fra webshoppen. Altid hurtig levering og jeg har været mere end tilfreds med tøjet 👏 Mit bedste køb er en lang vinterfrakke, som jeg har fået så mange komplimenter i ❤️... See more
Super lækker shop, med masser af lækre varer, til en dejlig overkommelig pris. Vi blev mødt af personale der var imødekommende, og udviste engagement i fremvisning af de forskellige varer😍 Der er... See more
Virkelig smuks tøj, men har dsv oplevet flere gange at sygningerne går op efter man har haft det på i kort tid 🙄 Forsøgte mig med en lykkepakker hvilket virkelig var skuffende.. jeg modtog KUN somme... See more
Company replied
Company details
Written by the company
ShineByHoffmann tilbyder tids løse designs, som du kan have i din garderobe i mange år. Vores sortiment er baseret på at du kan mixe og matche vores styles, så du får mest ud af pengene og så du ikke er i tvivl om at de trends du vælger, passer sammen. Vi sørger for at yde den bedste service, ved at have dig som kunde i fokus.
Alletiders service
Alletiders service! Fantastisk korrespondance med Laura ang et blåt sæt som desværre var tildels udsolgt og som hun fik arrangeret akkurat så jeg nu har modtaget det to dage før en konfirmation. Og bedst af alt passer det perfekt😃 Super style som passer i størrelsen. Det er helt klart ikke sidste gang jeg handler her.
Hurtig og fantastisk service.
mega lækkert udvalg og jeg anbefaler også til andre at købe derfra. Der er altid et personligt kort med ordren ❤️
Tak for fantastisk service 😊
Hurtig levering og god kvalitet.
Altid en fornøjelse at shoppe her
Altid en fornøjelse at shoppe her. Elsker deres live på Facebook. God tilbud og flot og billig tøj, hvor kvaliteten er i top. Laura og hendes mor er super søde og imødekommende
Altid mega god service, lige meget hvornår jeg har tøjkrise står personalet altid klar til at hjælpe. Elsker den butik ♥️ billig og rigtig god kvalitet. Kan varmt anbefales.

Reply from Shinebyhoffmann
Det er en butik der skal opleves!🥳
Hver gang jeg kommer forbi deres fysiske butik, er der altid godt humør og jeg får altid prøvet noget jeg måske ikke selv havde tænkt over at prøve. Og sjovt nok, er det altid det jeg tager med hjem.🤗
Dorit & Laura er de sødeste to piger. Man kan ikke andet end at glæde sig, hver gang man skal forbi dem. De er altid ærlige og mærker altid efter på kunden, om de selv kan lide det de nu finder frem.✨
Jeg har også bestilt via deres hjemmeside. Her er der heller intet at klage over. Hurtig og effektiv kommunikation og service. Alt i top.❤️
Skal man købe tøj til en bestemt anledning, kan man blot fortælle ens kriterier og så står de klar med lidt forskelligt man kan hoppe i. Det er virkelig sjældent jeg selv kommer ud af butikken uden noget tøj.🤭
Tøjet er af god kvalitet og smart/moderne. Det er ikke noget alle har. Men det vigtigste for mig, er god service, at man føler sig tilbas - om man er lille eller stor, og her må jeg bare sige: De fortjener en kæmpe hånd!🙏🏼
Amen jeg kunne blive ved… Det er en butik der skal opleves!🥳

De skønneste piger
De sødeste damer har butik / webshop. Altid mødt med stor smil / knus..
For mig personligt er der altid tid til snak og en kæmpe støtte i at finde den helt rette stil og str . Man går derfra med mega godt selvværd og smil på læben ..
Stort tak for de 3 dejlige damer

Reply from Shinebyhoffmann
JEG ELSKER DERES SHOP!😍🫶🏽 …
JEG ELSKER DERES SHOP!😍🫶🏽 Har købt mange lækre ting, er fast kunde. Virkelig god service, søde piger. Alt er i tip top. De redder mig hver gang jeg har krise, og åbner butikken til mig, selv om klokken er 20:30. Alt i alt, virkelig lækkert tøj og høj service med masser af grin og smil.🫶🏽❤️😍

Virkelig smuks tøj
Forsøgte mig med en lykkepakker hvilket virkelig var skuffende.. jeg modtog KUN sommertøj hvilket er ret øv på denne årstid.

Waouuu🙌🏻🙌🏻❤️
Fantastisk service ud over det sædvanlige. 🙏Lækker betjening og vejledning. Skøn og dejlig afslappet atmosfære at handle i. Lækkert udvalg og gode priser som hænger sammen med kvalitet ❤️

Mangler du ny garderobe? Så kig her!! :D
Mangler du ny garderobe?
Så er det hel klart her du skal shoppe..
Tøjet er fantastisk til virkelig skarpe priser !!
Betjeningen er den mest personlige jeg nogensinde har oplevet, endnu vildere - de afholder nærmest ugentlige tilbudslive på Facebook samt unikke kvindeaftener - det er jo crazy hvad man går glip af hvis man ikke følger, køber og bliver en del af deres helt igennem skønne univers af mode, sjov, åbenhed og ikke mindst lækre priser!!
Følg dem på fb, instagram og skynd dig at tjekke deres hjemmeside ud .. Du bliver virkelig ikke skuffet - det har jeg aldrig været i hvert fald!! :D
ShineByHoffmann - er ikke bare et navn, det er en identitet man forelsker sig i <3

Reply from Shinebyhoffmann
Fantastisk aftenevent 👌 super god…
Fantastisk aftenevent 👌 super god service og gode priser🤩

Fantastisk oplevelse
De er vildt søde og vildt imødekommende!
De sælger det fedest tøj og man bliver aldrig skuffet når man får det hjem😍 det kan HELT KLART anbefales 👏🏻

Bedste kundeservice til dato!😍🤩
Jeg bestilte et par bukser, som desværre var for små. Jeg bestilte dernede nummeret større, som os var alt for små! Jeg skrev det anden gang i min returseddel at de var meget små, da jeg ikke engang kunne passe dem i to nummer for store. Laura sender mig en besked tilbage, at de gerne vil tilbyde mig gratis fragt, for at prøve en 3 gang. Laura siger de lige har fået en retur i den str, så skynder mig og bestilt. Hurtig levering som altid! 🤩Og bliver mødt af en lille fin seddel fra Laura hvor der står hun håber de passer. Det er de små ting de giver værdi for mig som kunde!💗
Shinebyhoffmann og Laura har min varmeste anbefaling!🌸

Reply from Shinebyhoffmann
Tak for en virkelig fantastisk service
Tak for en virkelig fantastisk service, komme og handle ved jer er en fornøjelse.
I er altid smilende, flinke, søde og har tid til en. 🤩
I har en super dejlig butik, med lækkert tøj og sko.
Som har nogle super gode priser hvor alle kan være med. 🤩

LÆKKER BUTIK
Elsker mine glimmer sandaler fra jeres lille oase i Felsted, jeg var heldig at købe det sidste par... nu glæder jeg mig bare til at komme i butikken snart igen,- jeg har været så heldig at få et gavekort til butikken i julegave. Fem VELFORTJENTE stjerner herfra, for alt hvad I står for 🌟🌟🌟🌟🌟

Reply from Shinebyhoffmann
Shinebyhoffmann er et fantastisk sted…
Shinebyhoffmann er et fantastisk sted at handle. De har lækkert tøj til gode priser og så er deres service altid i top.
Deres lille butik i Felsted, mellem Aabenraa og Sønderborg, emmer af god stemning og du bliver altid mødt med et stort smil.
De har mine beste anbefalinger. 🫶

Reply from Shinebyhoffmann
Super lækkert tøj jeg har købt ved…
Super lækkert tøj jeg har købt ved Shinebyhoffmann til gode priser, og altid dejlig og hyggelig atmosfære, så tag kig på webshoppen, de bedste hilsner Annette Liin

Reply from Shinebyhoffmann
Super lækkert tøj og god kvalitet for…
Super lækkert tøj og god kvalitet for pengene. Nye varer hele tiden og et stort udvalg af bukser, kjoler, støvler osv. er vild med, at tøjet passer til de fleste størrelser.
Rigtig god service og de skønneste tøser der har butikken, der er super hjælpsomme med at finde størrelser, modeller og styles, der passer perfekt til den enkelte.
Helt klar et sted, jeg vil fortsætte med at handle.