Mijn vrouw koopt regelmatig iets bij jullie, handig is daarbij dat jullie ook een DHL Punt zijn, waar ik dan ook regelmatig gebruik van maak! Nu heb ik ruim een week geleden iets online geko... See more
Company replied
Na lange tijd wachten op mijn bestelling een mail gekregen: helaas alle artikelen uitverkocht. Heel apart aangezien ik ze online gewoon allemaal nog kan bestellen….ik bestel hier nooit meer iets! Afwa... See more
Company replied
Ik had gekozen om de bestelling af te halen. Aangegeven werd dat dit ongeveer 5 werkdagen zou duren, maar ik kreeg dezelfde dag nog een mail dat ik het 2 dagen later kon afhalen bij de winkel. 1... See more
Shoeby is één van de snelst groeiende fashion retailketens in Nederland. Met reden. Niet alleen zijn de collecties van onze merken verrassend eigentijds en trendy, ze zijn ook aantrekkelijk geprijsd. En dat maakt Shoeby tot één van de leukste fashion stores in Nederland. Voor dames, heren en kids, 200 winkels verspreid door het land en online op www.shoebyfashion.nl.
Burgemeester Burgerslaan 40a, 5245NH, Rosmalen, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 33% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tot twee keer toe een online bestelling geplaatst. 1e bestelling nooit geleverd, na een week wachten heb ik zelf contact opgenomen en toen ging ze het uitzoeken. Paar dagen later kreeg ik mijn geld terug gestort, omdat het pakketje zoek was geraakt. Bij poging 2 wordt het wel bezorgd, maar dan 1 item van de 6??? Echt waardeloos. Misschien een ander bezorgservice zoeken. Frustrerend!

Reply from Shoebyfashion
Waardeloos. 2 artikelen werden niet geleverd. Hier kreeg ik wel mail over maar werd niet bijgewerkt op mijn overzicht en 2 artikelen heb ik retour gestuurd maar zijn niet verwerkt als retour waardoor ik aanmanningen blijf ontvangen. Nu moet ik het bewijsje weer mailen maar ik heb meerdere pakketjes retour gestuurd en het retouradres van shoeby kan ik nergens vinden behalve dat de dhl app het herkent. Dus nu moet ik weer naar dhl online om het uit te zoeken. Nooit meer !!!

Reply from Shoebyfashion
Slechte service bij retour van online besteld artikel in de winkel, Maaswijk Spijkenisse.Overhemd dat mijn zoon online besteld had retour gebracht in filiaal. Kreeg van alles te horen over milieu en de tegenwoordige jeugd en zelfs een andere klant werd er ook bij betrokken.Maar als het online uitverkocht was, dan konden ze het filiaal wel bereiken.Blijkbaar had de filiaalhoudster frustratie over de mogelijkheid van online bestellen . Ze zei ook nog dat de retourkosten, die ik op deze manier uitspaarde, nu voor haar rekening kwam en dat ze al veel van die grote maten in haar winkel had hangen. Als je er niets komt besteden, kun je dus blijkbaar beter wegblijven uit dat filiaal.
Aanvulling:De betreffende medewerkster heeft haar excuses aangeboden, ze had waarschijnlijk haar dag niet, en de klantenservice van Shoeby heeft me ook gebeld! Prima! Dan is voor mij de kwestie goed afgehandeld.

Reply from Shoebyfashion
Slechte ervaring met online verkoop. Blazer besteld afgerekend en na ruim 1 week bericht dat hij niet meer leverbaar is, maar gewoon nog online te bestellen is op dat moment in mijn maat?? Heel vreemd…..super slecht dat je pas na 1 week bericht krijgt. Meeste webshops zijn veel sneller! Bestel nooit meer iets bij Shoeby!

Reply from Shoebyfashion
Heb een broek besteld. 28,95 euro betaald. Krijg paar dagen laten het pakje binnen..raad eens verkeerde artikel dit heb ik niet besteld. Ik vul het retour formulier met de opmerking verkeerde broek plus foto erbij van wat ik wel heb besteld. En wat ik wil ontvangen. ik breng het pakketje de volgende dag naar postkantoor... Hoor de week erop helemaal niets en besluit te mailen....jahoor mijn pakje was ontvangen en ik kreeg binnen 10 dagen 21,05 op mijn rekening gestrort.... Hoezo ik wil gewoon een broek.. En daar komt bij er wordt op de site gezegt gratis retour en verzending...er is 3,95 retourkosten in rekening gebracht en mijn verzendkosten kwijt...ben nu 8 euro lichter en heb NIKS! Geen reacties op mijn mails meer... Heb vandaag gebeld en een melding gemaakt. Ik zou vandaag per email reactie krijgen. Raad eens NIKS! Bestel nooit meer iets online bij shoebyfashion!
Ik heb vorige week een bestelling gedaan van 2 boxerhorts. Levering met PostNL was 1 á 2 werkdagen. De volgende dag stond de postbode al op de stoep met het pakketje. 100% tevreden so far.
Al jaren komen we zo nu en dan bij de Shoeby. De collectie is niet bijzonder, ze lopen altijd wat echter, niet echt trendy, ook de merk artikelen zijn niet uit de top van de collectie, maar om wat minder opvallend je werk te kunnen doen, is het leuke kleding. Ook de prijs is gestegen, jammer want voor dat geld kun je echt wel leukere kleding krijgen. Maar waarom deze slechte beoordeling. In. Een andere plaats hadden we enkele kledingstukken gekocht. Bij thuiskomst bleek een kledingstuk niet goed te zijn. Nu zouden we de aankomende week naar Franeker, wij dachten daar zit een shoeby, dus even ruilen. Het personeel was erg vriendelijk maar gaf aan niet te mogen ruilen. De bedrijfsleider kwam erbij, die gaf aan het artikel niet te hebben. Wij gaven aan, dan maar geld retour. Dat hebben we geweten, waar andere klanten bij waren ging deze meneer ernstig tegen ons tekeer. We moesten maar terug gaan naar het filiaal waar we het gekocht hadden. En toen kwam zijn partner er ook nog bij. Nu kennen wij onze recht als consument, na een vervelende discussie uiteindelijk ons geld retour gekregen. Jammer, dat het zo moet, dat was vroeger wel anders in het filiaal van Franeker. De keren dat we er waren, werden we direct opdringerig benadert doo de vrouwelijke bedrijfsleidster, die zelfs een maatje Xl terwijl we maat m hebben mooi vindt staan. Dan wil je wel erg graag verkopen. Jammer, wij gaan wel weer naar joure.
Dit is pas de 2e keer dat ik via internet bestel en beide keren is het me erg goed bevallen. de bestelde artikelen kun je erg snel al ophalen bij het door jouw gekozen filiaal!
Het is het ook een erg klantvriendelijke site en manier van bestellen is erg makkelijk.
Ik vind de webwinkel, duidelijk en snel, en vaak is iets dat niet meer in de winkel hangt nog wel verkrijgbaar via de webwinkel, ik ben een echte fan! ik heb soms wel behoefte aan een foto van een model met het item, hoe zit het bijvoorbeeld (tot op de knie, wijde mouw, strakke top etc,)
Ik vind het een snelle en gemakkelijke webwinkel en wat vooral een plus is, dat je er voor kan kiezen om je bestelling in de shoebywinkel op te halen en dan heb je dus geen verzendkosten.
Super handig om via internet te bestellen, van mij zouden er nog wel meer artikelen beschikbaar mogen zijn op de site!
Afgelopen maandag ben ik met mijn kinderen wezen shoppen in Panningen bij Shoeby, natuurlijk goed geslaagd,
vooral mijn dochter was helemaal in de wolken, toen ze boxershorts kreeg met haar eigen naam (Jill) erop, dat moest
natuurlijk meteen geshowd worden op school, zo trots dat ze was, leuk hè!
Maar nu over jullie webwinkel, ik vind hem helemaal goed zo, heel overzichtelijk, erg handig als je het artikel in de winkel
niet kunt krijgen of even geen tijd hebt om te shoppen, voor mij is hij dus helemaal top !
Ga zo door, hopelijk mag Shoeby nog lang bestaan, want wij kunnen er met het hele gezin altijd goed slagen.
Eveline
1 dag daarna kreeg ik een e-mail binnen met de melding dat er artikelen afgeprijsd waren en dat ze 10,48 euro terug hadden gestort. Echt super service dit want waar vind je dit nog!!