Kunne desværre ikke bruge ringen, da den var alt for stor til mine fingre😢 Så den røg i skraldespanden. Ved godt den kan reguleres og det gjorde jeg også, men mine fingre er stadigvæk for tynde ti... See more
Company replied
Flotte smykker til gode priser. Kvalitet i top. Har lige fået de fedeste bæredygtige øreringe, og har flere smykker derfra. Fik et magasin med i købet og hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.
Company replied
Høj service, god og hurtig dialog og information, hurtig levering trods ferie, lækre varer og overskuelig hjemmeside. Handler der helt sikkert igen.
Company replied
Meget god oplevelse, der blev fulgt op på min ordre flere gange og den blev sendt hurtigt selvom en af mine varer var i restordre. Jeg handler gerne her igen :-)
Company replied
Shoppen med smykker og accessories til kvinder midt i livet. Vi fokuserer på dansk design og kvalitet. 100% tilfredshed eller pengene retur. Her finder du IKKE masseproducerede varer fra store kendte brands - vi har håndplukket dansk design fra mindre virksomheder - så du bliver en af de få fremfor en af de mange - det synes vi er vigtigt :-)
Højvangsalle 11, 8700, Horsens, Denmark
Ved godt den kan reguleres og det gjorde jeg også, men mine fingre er stadigvæk for tynde til at den vil blive pæn på dem🤷♀️

Reply from Shop MIDT I
Det jeg bestilte var godt beskrevet så det var let at bestille. Da det kom var det som jeg havde set det. Så ingen betænkelighed ved at købe der igen

Reply from Shop MIDT I
Hurtig behandling af min ordre bestilte torsdag( helligdag) og havde pakken lørdag

Reply from Shop MIDT I
Jeg handler gerne her igen :-)

Reply from Shop MIDT I
Super fine produkter til en god pris - og hurtig levering.

Reply from Shop MIDT I
Super fin orientering undervejs at pakken var på vej god oplevelse

Reply from Shop MIDT I
Varen kom hurtigt med en lille overraskelse i. Handler der gerne igen.

Reply from Shop MIDT I
Så flotte smykker og utrolig god service - er ikke sidste gang jeg handler der

Reply from Shop MIDT I
Super perfekt betjening. Virkelig et godt og informativt blad.