See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bor i Vejle og var idag en tur i frederikssund, da jeg er på ferie på Sjælland. Var inde i Sillebroen for at gå på toilettet og hold ny helt magle, handicap toilettet kunne døren ikk... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi pensionister fik en reprimande fra jeres P-selskab. Vi havde holdt 15 min over 2 timer. . De 15 min. kostede 400,. Der blev fremsendt en faktura uden fornøden dokumentation. I disse tider kan alle... See more

Rated 3 out of 5 stars

Sillebroen generelt, meget dårlig parkeringsforhold, som sætter min lyst til at komme der. Tager kun der til når jeg tager bussen eller s toget til centeret, som ligger op af centeret. P huset egner s... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Mandag den 22. februar 2016 spiste min søn og jeg en sen frokost på The Beef House på Sillebroen. Jeg synes der var pænt og rent, og personalet var søde og venlige. Vi bestilte hjemmelavet lasagne me... See more

Company details

1. Department Store

Written by the company

Sillebroen Shoppingcenter Frederikssund Nordsjællands største indkøbscenter. 75 butikker og 800 parkeringspladser med 800 Europark parkeringspladser.

1.6

3-star
2-star
1-star

Uacceptabel håndtering af parkeringspladser

I forbindelse med parkering står parkeringsvagterne ofte på spring - man får næsten en bøde inden man har forladt bilen.

Irriterende at skulle diskutere med P-vagterne om viseren på p-skiven står på tallet, eller en millimeter forbi tallet.

Har fornemmelsen af at det er en pengemaskine - usympatisk, når man typisk kommer og lægger mange penge i centret.

Det ville være klædeligt med et andet parkeringssystem.

February 20, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Det er slut med at handle i Sillebroen

Nu må ledelsen i Sillebroen altså snart tage affære. Vi er efterhånden temmelig mange (nu tidligere) brugere af Sillebroen, som er blevet jaget til andre byer pga. centrets elendige aftale med Europark, hvis medarbejdere nærmest står på lur bag stolperne for at dele bøder ud - fx fordi man ved en fejl har stillet sin p-skive forkert eller fordi et af hjulene står på de hvide streger. Jeg er lige som mange andre lokale holdt op med at handle i Sillebroen, og kører nu i stedet til Slotsarkaderne i Hillerød eller til Ros Torv i Roskilde, hvor P-forholdene er væsentlig bedre pga. de opsatte betalingsanlæg. Måske Sillebroens ledelse skulle overveje, om årsagen til den faldende omsætning skyldes deres elendige aftale med Europark?? Få nu oprettet det betalingsanlæg, så vi kunne få lov at benytte centrets faciliteter i fred og ro!! Der er rigtig mange gode butikker i Sillebroen, og jeg ville hellere end gerne handle lokalt - men det bliver altså ikke i Sillebroen så længe Europark regerer!

February 5, 2015

Elendige parkeringsregler

Har netop haft en hyggelig tøsetur med besøg hos Feet-a-Fish, shopping og efterfølgende middag. Da vi kommer ned til bilen sidder en p-bøde I forruden. Jeg kom 5 minutter efter at bødenvar sat I ruden. Hele dagen ødelagt. ØV!

Hvorfor I himlens navn laver man 3 timers parkering I et indkøbscenter? Hvorfor har SIllebroen ikke lavet betalingsparkering, hvis man gerne ville undgå at pendlere parkerer "gratis" I p-huset for at tage toget til København. Ligesom I Fields.

Jeg vil meget kraftigt overveje, at jeg ikke fremover lægger mine penge I butikkerne I Sillebroen. Øv for en sur oplevelse.

July 23, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Kommer ALDRIG mere i Sillebroen center !!!!!

Sillebroen, har solgt deres 3-timers "gratis" parkering til EUROPARK, som alene spekulerer i at folk enten glemmer at sætte P-Skiven, blot holder et hjulsæt holder lidt uden for båsene eller dog blot tangerer afmærkningerne.

650,- i bøde og et rykkergebyr på 610,-

Mafiametoder....og jagt på ussel mammon.

Der findes heldigvis andre centre og indkøbssteder i omegnen, som behandler deres kunder ordentligt.

Fatter simpelthen ikke hvorfor man ikke bare reklamerer med at det koster penge at parkere i stedet for skulle kunne bruge ordet "Gratis" i deres reklamer.

Behandl dog kunderne med respekt.

Sætter aldrig mere mine ben i nogle af forretningerne - at klage til EUROPARK er som at slå i en dyne - de er komplet ligeglade og gør eksakt hvad det passer dem, så den eneste måde man som kunde kan ramme EUROPARK er at boykotte leverandører til EUROPARK - altså selve centrene.

Kigger fremover efter deres skilte og såfremt der står EUROPARK, finder jeg blot et andet sted at handle.

Håber at andre vil gøre det samme

April 14, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Jeg gik i også fælden, og fik min dag ødelagt.

Jeg havde været i Stark, Føtex og kørte så til Sillebroen i Frederikssund. Jeg opdagede slet ikke at Sillebroen er en parkeringszone (3h) og jeg havde derfor ikke stillet min P-skive. Europark har derfor udstedt en bøde på 590 kr. for forseelsen. Jeg kontaktede center-administrationen, men de meldte hus forbi og henvidste til Europark og deres 'kundeservice'.

Personligt kommer jeg aldrig i Sillecenteret mere, men hvis jeg går i en lignende fælde andetsteds, eller andre falder i, så er det værd at vide følgende. Sillebroen er ejet af TK Development (TKD), og TKD får sandsynligtvis 20% returkommision for hver bøde som Europark udskriver. Center administrationen er derfor godt tilfreds med min glemsomhed, for det er klingende mønt til deres ejere.

Hvis man vil klage, så skal man forsøge hos Hennes & Mauritz, Kvickly, FONA & SPORT-MASTER. De er ankerlejere hos TKD, og de nok de eneste der kan råbe TKD og Europark op. I andre centre er det lykkedes Kvickly at få reverseret Europarks dummebøder. Det er ikke i lejernes (butikkernes) interesse at deres udlejer (TDK) opfører sig som grippe. Det er kortsigtet profit mod langsigtet omsætning. Det er også en temmelig outrered forretningsmetode, butikkerne var tomme og kun 15% af P-pladserne optaget da jeg blev afgiftsbelagt.
----------------
EDIT 22/03: Jeg er efterfølgende blevet ringet op/tilbage af Center Manager Stig Bergdahl. Han påpeger at jeg tager fejl. TDK får ikke retur kommission per afgift/bøde som Europark udskriver. Der er derimod indgået en kontrakt med Europark ved centerets åbning, hvor Europarks afpatruljering hjælper med at forrente investeringen af det fire etagers parkeringshus. Europark betaler et fast beløb per mdr/år. Ved kontraktens indgåelse (centerets åbning) var der usikkerhed om udnyttelsen af parkeringspladsen, og langtids parkering af pendlere fra Frederikssunds S-togs station blev set som en risiko. Det forhold har ændret sig, fordi kommunen har bygget yderligere parkeringspladser til pendlere. Kontrakten mellem TDK og Europark har ikke ændret sig.
-På baggrund af de nye informationer, har jeg delvis ændret holdning til hvad jeg har været udsat for. Jeg er snarere offer for en forældet kontrakt, bygget på forudsætninger der har ændret sig. Europark patruljere et underudnyttet parkeringshus, fordi de har lejet territoriet på en langtidskontrakt, på nogle forudsætninger der ikke holdt. Den pålagte afgift har derfor intet at gøre med at adfærdsregulere mig ;) men jeg føler mig alligevel godt til grin :(.

March 21, 2013

Parkeringsvagter som gribbe!

Havde været inde og handle for 2000 kr i Sillebroens butikker og kommer efter en times ophold tilbage til min bil og ser at jeg, et kvarter efter jeg har stilt min bil har fået en parkeringsbøde!! jeg erkender blankt at jeg desværre, i god tro, havde stilt p-skiven forkert. Er det virkelig takken for at ligge 2000 kr i jeres center? Det er nærmere dummebøder!! Der er plads til ca. 100 biler på et dæk og der var max 10 på det tidspunkt jeg fik bøden. Det er klamt og usmageligt.

February 27, 2013

En stor parkeringsfælde hos Sillebroen.dk

Centeret er sådan set ok, gode butikkerne og handlende som prøver at skabe en god service. MEN der er her garanti for en parkeringsbøde hos sillebroen hvis du glemmer at sætte din P-Skive. Jeg har indenfor relativ kort tid fået 3 bøder og selvfølgelig er det min fejl at skiven ikke sættes ordentligt, enten fordi jeg lige skal hente noget mad, købe lidt legetøj til mine børn eller handle ind i supermarkederne.

Det virker mig bare utroligt så effektive de er til at uddele bøder hos Sillebroen, det ødelægger fuldstændig indkøbsoplevelsen og jeg forstår ikke man byder sine kunder og ikke mindst butikkerne de vilkår - for det går jo udover de erhvervsdrivende at sillebroen har valgt at være ekstrem aggressiv med parkeringsbøderne.

Man stresser tit som familie og det udnyttes med det samme. Ligeledes er der stort set aldrig fyldt op, men man bliver spist af med, hvad nu hvis en eller anden parkerer i centeret og benytter stationen....Det må være et dejligt alibi for at uddele et hav af parkeringsbøder hver dag hos sillebroen og tilsynladende prioritere denne alternative indtægt højere end kunder og ikke mindst de erhversdrivende hos sillebroen......

Min sidste frokost på en ellers god restaurant Vivaldi, blev til en rigtig øv oplevelse da jeg kom ud til min bøde......Så blev det en temmelig dyr frokost hos Sillebroen....igen !!

February 15, 2013

Service, hvad er det?

Jeg købte sko for første og sidste gang ved Zjoos derinde!!!

Mens jeg var i forretningen, for at se mig om, blev jeg ikke spurgt een gang, om jeg behøvede hjælp (een kunde til to ekspedienter) da jeg begyndte at prøve skoene på, spurgte ekspedienten; Passer de? Jeg sagde det tror jeg. Hun gik videre....

Det var et par Catterpilar, først begyndte de med at argumentere at rabatten kun var 30% ikke de 50% der stod på skoen, samt på flere andre af samme type med forskellige størelser. Efter jeg havde betalt, sagde JEG, en fortsat god dag. INTET SVAR TILBAGE!

Vi ses.... ALDRIG IGEN!!!!

January 10, 2012

Take a closer look