I løbet af formiddagen bestilte jeg varer til levering, - og senere samme dag blev det leveret.🤗 Det blev jeg meget imponeret over.😀 Tak for rigtig god service.👏
Company replied
Efter at den leverandør havde sendt en forkert vare fik jeg en hel fantastisk hjælp fra en medarbejder der hed Jacob i jeres online serviceafdeling. Han hjalp med at få alle detaljer på plads med ny v... See more
Company replied
Er meget tilfreds med pris og varen. Så tak for handlen. Leveringen er en helt anden historie. Spurgte chaufføren fra Danske fragtmænd om han ikke ville være venlig , at læsse pladerne af opp... See more
Company replied
Godt nok skrev i at den kom dagen efter men det tog 2 dage og det er også okay☺️ rigtig godt produkt
Man-fre: 9-17, lør-søn: 9-16, helligdage: 9-16
Written by the company

Edwin Rahrs vej 88, 8000, Aarhus C, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from SILVAN - Brabrand
Nem hjemmeside. Hurtig levering. Varer lever op til forventning. Lidt dyr leveringsomkostninger.

Hej,
Jeg modtog alle de oplysninger, jeg havde brug for, og det var hurtigt. Tak for den gode service.
Mvh.

Reply from SILVAN - Brabrand
God og venlig hjælp ved udleveringen af varen.

Reply from SILVAN - Brabrand
Jeg bliver hele tiden opdateret for evt. leveringstidspunktet. Det har fungeret optimalt.

Reply from SILVAN - Brabrand
Hvorfor kan Silvan ikke hjælpe med en retur varer når det er der man har købt det ? Men nej du skal selv sende det retur til leverandøren. Dårlig service efter min mening. Fremover handler jeg ikke der.
Mvh Lone

Reply from SILVAN - Brabrand
Er meget tilfreds med pris og varen.
Så tak for handlen.
Leveringen er en helt anden historie.
Spurgte chaufføren fra Danske fragtmænd om han ikke ville være venlig , at læsse pladerne af oppe i gårdspladsen ( vi får tit leveret træ mm)
Hvor en lastbil sagtens kan vende.
Ja den kan endda køre rundt og bruge den anden udkørsel.
Dette var åbenbart for stor en opgave , da pallen blev sat ude på vejen.
Så dårlig service fra Danske Fragtmænd
Men det er I jo ikke herre over.
Hilsen Palle