SILVAN - Køge Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Gl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg havde bestilt glaslister 16x15x3000 mm som click og collect til afhentning i Silvan, Køge.. Da jeg henter dem, gør jeg opmærksom på, at det er vist en fejl, da de er tykkere end dem, jeg har brug... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte lavendler til click and collect i sidste uge. De ringede så og sagde at de lavendler de havde på lager ikke var særlig pæne. Tak for det! I denne uge bestilte jeg så torsdag da de fik pl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Den vare jeg havde bestilt, var der til tiden. Det tog godt nok noget tid at den udleveret, men det var fordi der var ferie og sygdom. Meget hjælpsomt personale.

Rated 5 out of 5 stars

Skulle hente brædder der lå klar og de unge gutter ude i trælasten gav en kanon service

1. Building Materials Store

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

7,668 reviews in the last 12 months

Write a review

Retur varer

January 12, 2026

Reply from SILVAN - Køge

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse i forbindelse med…

God oplevelse i forbindelse med bestilling via hjemmeside. Modtog relevante opdateringer med status på bestilling. Hurtig og venlig betjening i butikken ved afhentning og fik endda hjælpe til læsning på trailer. Helt i gennem en god oplevelse.

January 4, 2026

Reply from SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din bestilling via vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den venlige betjening samt hjælpen med læsningen på traileren. Tak for din anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Det var så fint med klik og henter

Det var så fint med klik og henter, det var klar samme dag til afhentning
Jeg er tilfreds

January 3, 2026

Reply from SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse med Click&Collect, og at det var klar samme dag. Tak for din positive feedback!

Rated 3 out of 5 stars

Jeg bestilte 2 ting til click og…

Jeg bestilte 2 ting til click og collect
50 procent var forkert og da jeg skulle bruge det til juleaften var det øv. Og de havde lukket

December 24, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Vi beklager meget, hvis halvdelen af din Click&Collect-ordre var forkert, og at det skete juleaften, hvor vi havde lukket.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Service i top

God og brugbar service, produkterne blev hurtigt fremskaffet og kunne hentes i nærmeste butik allerede dagen efter bestilling, trods sen bestilling.

October 27, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som god og brugbar, og at produkterne hurtigt var klar til afhentning.

Alt ok

Alt var klar til tiden nemt at bestille leje på hjemmesiden godt koncept

December 6, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores nemme bestillingsproces og koncept. Tak for din positive feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Click and collect fungerer fint

Click and collect fungerer fint, også logistisk. Pæn butik (Køge) og søde unge mennesker ved udlevering mv

December 1, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Tusind tak for din positive feedback om butikken og vores medarbejdere.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, nemt at afhente pr click and collect.

November 26, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Rated 3 out of 5 stars

Mangel på mange varer i det faste…

Mangel på mange varer i det faste sortiment butikken. Fik udleveret en meget beskidt tæppe renser!

November 23, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Bestilte click and collect

Bestilte click and collect, og alt fungerede helt perfekt og lynhurtigt.

October 27, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Tusind tak for din feedback omkring din Click&Collect oplevelse, det betyder meget for os.

Silvan har mange gange gode tilbud

Silvan har mange gange gode tilbud

Deres medarbejdere er meget hjælpsom
Hvis du ikke kan finde det du skal bruge

August 4, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores tilbud og hjælpsomme medarbejdere. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Rated 1 out of 5 stars

Lort service du skal ikke regne med en…

Lort service du skal ikke regne med en kvittering når du aflevere en maskine du har lånt fra Silvan Køge og du skal regne med en vente tid når du skal hente od når du skal aflevere maskinen

November 7, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Vi beklager evt. ventetid i butikken, der kan være ekstra travlhed på visse tidspunkter fx i weekenden.

Man modtager sin faktura pr. mail i forbindelse med en udlejning.

Ubehøvlet medarbejder

Bestiller to geyser vandsparer online som en clickogcollect ordre til silvan i Køge. Får så en sms om at butikken har en “beholdningsfejl”, men at de vil få dem fra en anden butik og de kan afhentes dagen efter fra kl. 12
Jeg ankommer så til butikken kl. 18.30 dagen efter hvor to forvirrede unge mennesker render rundt og leder efter “min” pakke uden held.
Så overtager en ret emsig og surt udseende kvinde ekspeditionen. Efter et stykke tid finder hun ud af at en endnu en fejl er sket, da butikken kun har modtaget en af de to vandsparer pga. en “misforståelse” i mellem butikkerne.
Hun siger så: “du kan få den ene jeg har i butikken” hvortil jeg svarer “jeg skal jo bruge to” hvor hun svarer: “det ændrer ikke på at jeg kun har en” !!!
Så 2 x fejl + 2 forvirrede medarbejdere + endnu 1 ubehøvlet medarbejder og en forgæves køretur på 1 time.
Aldrig mere silvan Køge !

November 7, 2025
Unprompted review

Reply from SILVAN - Køge

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg oplevede en sjældent stor…

Jeg oplevede en sjældent stor imødekommenhed overfor mine betragtninger som kunde, og yderligere en specielt god form for købmandsskab fra varehuschefens side.
Tak😊

October 29, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og den gode service, du har modtaget. Tak for din feedback😊

Rated 1 out of 5 stars

Købte lak som efterfølgende skulle…

Købte lak som efterfølgende skulle tilsættes hærder og det var ikke med i prisen på click og collect og lakken kunne ikke bruges uden hærder.man kan ikke sælge 1 produkt og efterfølgende kræve penge for noget som burde være 1 del af produktet.

October 25, 2025

Reply from SILVAN - Køge

Silvan skriver følgende på produktsiden for varen:

"Lakken er vandbaseret, farveløs og er en 2-komponentsgulvlak. Inden du bruger lakken, skal du have tilføjet Trip Trap Heavy Performance Hærder, som er en meget effektiv hærder. Hærderen er isocyanatfri og vil være med til at give lakken sine stærke egenskaber."

Der er også et link til denne vare i samme beskrivelse, så man kan købe begge disse samtidig.

Take a closer look