Jeg havde bestilt glaslister 16x15x3000 mm som click og collect til afhentning i Silvan, Køge.. Da jeg henter dem, gør jeg opmærksom på, at det er vist en fejl, da de er tykkere end dem, jeg har brug... See more
Location
Switch locationGl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK
See what reviewers are saying
Jeg bestilte lavendler til click and collect i sidste uge. De ringede så og sagde at de lavendler de havde på lager ikke var særlig pæne. Tak for det! I denne uge bestilte jeg så torsdag da de fik pl... See more
Den vare jeg havde bestilt, var der til tiden. Det tog godt nok noget tid at den udleveret, men det var fordi der var ferie og sygdom. Meget hjælpsomt personale.
Skulle hente brædder der lå klar og de unge gutter ude i trælasten gav en kanon service
Company details
Written by the company
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Written by the company

Gl. Lyngvej 2B, 4600, Køge, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Fik en rigtig god service af Maria
Fik en rigtig god service af Maria. Tak for det 😊

Reply from SILVAN - Køge
God oplevelse i forbindelse med…
God oplevelse i forbindelse med bestilling via hjemmeside. Modtog relevante opdateringer med status på bestilling. Hurtig og venlig betjening i butikken ved afhentning og fik endda hjælpe til læsning på trailer. Helt i gennem en god oplevelse.

Reply from SILVAN - Køge
Det var så fint med klik og henter
Det var så fint med klik og henter, det var klar samme dag til afhentning
Jeg er tilfreds

Reply from SILVAN - Køge
Jeg bestilte 2 ting til click og…
Jeg bestilte 2 ting til click og collect
50 procent var forkert og da jeg skulle bruge det til juleaften var det øv. Og de havde lukket

Service i top
God og brugbar service, produkterne blev hurtigt fremskaffet og kunne hentes i nærmeste butik allerede dagen efter bestilling, trods sen bestilling.

Reply from SILVAN - Køge
Hurtig information om at varen var klar…
Hurtig information om at varen var klar til at blive hentet i butikken

Reply from SILVAN - Køge
Click and collect fungerer fint
Click and collect fungerer fint, også logistisk. Pæn butik (Køge) og søde unge mennesker ved udlevering mv

Reply from SILVAN - Køge
Mangel på mange varer i det faste…
Mangel på mange varer i det faste sortiment butikken. Fik udleveret en meget beskidt tæppe renser!

Bestilte click and collect
Bestilte click and collect, og alt fungerede helt perfekt og lynhurtigt.

God opfølgning og hjælpsomhed
At de bare følge op på vores ordre, og hjalp med alternativt

Silvan har mange gange gode tilbud
Silvan har mange gange gode tilbud
Deres medarbejdere er meget hjælpsom
Hvis du ikke kan finde det du skal bruge

Reply from SILVAN - Køge
Ingen problemer med køb og afhentning i…
Ingen problemer med køb og afhentning i butik

Reply from SILVAN - Køge
Lort service du skal ikke regne med en…
Lort service du skal ikke regne med en kvittering når du aflevere en maskine du har lånt fra Silvan Køge og du skal regne med en vente tid når du skal hente od når du skal aflevere maskinen

Ubehøvlet medarbejder
Bestiller to geyser vandsparer online som en clickogcollect ordre til silvan i Køge. Får så en sms om at butikken har en “beholdningsfejl”, men at de vil få dem fra en anden butik og de kan afhentes dagen efter fra kl. 12
Jeg ankommer så til butikken kl. 18.30 dagen efter hvor to forvirrede unge mennesker render rundt og leder efter “min” pakke uden held.
Så overtager en ret emsig og surt udseende kvinde ekspeditionen. Efter et stykke tid finder hun ud af at en endnu en fejl er sket, da butikken kun har modtaget en af de to vandsparer pga. en “misforståelse” i mellem butikkerne.
Hun siger så: “du kan få den ene jeg har i butikken” hvortil jeg svarer “jeg skal jo bruge to” hvor hun svarer: “det ændrer ikke på at jeg kun har en” !!!
Så 2 x fejl + 2 forvirrede medarbejdere + endnu 1 ubehøvlet medarbejder og en forgæves køretur på 1 time.
Aldrig mere silvan Køge !

Reply from SILVAN - Køge
Jeg oplevede en sjældent stor…
Jeg oplevede en sjældent stor imødekommenhed overfor mine betragtninger som kunde, og yderligere en specielt god form for købmandsskab fra varehuschefens side.
Tak😊

Reply from SILVAN - Køge
Købte lak som efterfølgende skulle…
Købte lak som efterfølgende skulle tilsættes hærder og det var ikke med i prisen på click og collect og lakken kunne ikke bruges uden hærder.man kan ikke sælge 1 produkt og efterfølgende kræve penge for noget som burde være 1 del af produktet.