See what reviewers are saying
Rigtig god oplevelse, lidt forvirring med betaling men det virkede som det skulle😊
Afgav min bestilling torsdag aften og modtog det lørdag. Herudover bliver der returneret over 20kr, da forsendelsen blev billigere end først beregnet - dét er god service! Kan absolut anbefales.... See more
Written by the company
Salg af kostumer, lingeri, tøj og accessories.
Promenaden 114, 2625, Vallensbæk, Denmark
- silverqinfo@gmail.com
- www.silverqueen.dk
Rigtig god oplevelse
Alt var godt dog lidt forvirrende
Pakken ankom hurtigt og alt var fint. Produktet var ordenligt, men passede mig desværre ikke, så jeg sendte det retur. Returneringen var fint og jeg fik alle mine penge tilbage betalt. Betaling på hjemmesiden var dog lidt forvirrende, men altså det fungerede som det skulle.
Hurtig leverig
Hurtig leverig
Jeg bestilte onsdag aften da jeg skulle bruge noget til halloween. Den samme corset top kunne findes på shein, men der kunne jeg ikke nå at få den hjem fra (kan ikke vide med 100% sikkerhed at de er ens, men det ligner den samme)
Størrelserne er slet ikke som normale størrelser, skulle nok have gået op i en XL frem for L (er normalt en medium). Men det går, da man skal binde den bagpå, men tjek målene når du bestiller.
Skrev om den kunne leveres inden lørdag, og fik svar 10 min efter jeg bestille hvilket er mega god service, så ros for det.
Fik pakken fredag morgen, så ingen klager herfra på den front ☺️
Utrolig dårlig service,eller må hellere…
Utrolig dårlig service,eller må hellere sige mangel på samme...Hold jer langt væk hvis man har en reklamation på en vare ignorere de det...Jeg har nu forsøgt at skrive 3 mail til dem uden svar og har returneret varen for ellers ville den overskride de 14 dages returret. MEN de har nægtet at modtage pakken så den ligger i Føtex og har gjort det siden d.18 Feb..Ingen I mit netværk bliver anbefalet Silverqueen og hvor end jeg kan komme til det, advarer jeg andre om IKKE at handle der da de ikke overholder købeloven på nogen som helst måde. Trist man skal give 1 stjerne for de fortjener absolut ikke den ene...

Reply from Silverqueen
Dårlig størrelses informationer på siden
Varernes kvalitet passer med prisen, men de ombytter ikke, men vil ha, du skal returnere, og bestille nyt, så 3 gange porto, hvis det ikke passer, så det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man får forkert størrelse, specielt da deres måleskema på nogen produkter ikke passer..
Det er prøvet, men ikke et sted jeg handler igen.

Reply from Silverqueen
Varene kom hurtigt og returnering…
Varene kom hurtigt og returnering ukompliceret og ligeså hurtig.
Lidt mærkeligt alligevel
Kan se nogle af jeres vare på Geek appen til 20kr bare så i ved det :D
Super god side
Jeg bestilte mit sidsteskoledags-kostume med 2 andre piger, på siden, og der var intet i vejen. Hurtig levering, priserne lå ikke i den dyre ende, intet i vejen med kostumerne og kvaliteten var god. Derudover var der også virkelig god kundeservice, da vi havde spørgsmål var de der med det samme og besvarede vores mail's. Alt var lige som det skulle være, og intet at klage over overhoved.
Var ude og prøve en kjole, som jeg tog med hjem, men alligevel fortrød købet af. Super fin service og imødekommenhed både i forhold til at måtte prøve kjolen først, men også i forhold til at tag kjolen tilbage, fik pengene tilbage fra kjolen samme dag, den blev afleveret.
Hurtig levering og fint tøj
Hurtig levering og fint tøj. Ingen klager herfra 👌 Handler gerne igen.
Hurtig levering, varen var som forventet - ikke en finger at sætte
Kina varer, dårlig kvalitet og manglende dele
Jeg købte et kostume som var i en passende størrelse og hurtigt levering, kvaliteten var dog meget ringe, og det var tydeligt, at det var en billig kinavarer. Kjolen er slet ikke af den lækre kvalitet, der bliver beskrevet og vist på billedet. Underdellen var af et tyndt, tyndt og ubehageligt lag tyld og MEGET kort i forhold til billedet.
Sløjfen var meget skuffende lille, og korsettet som til sigende SKULLE FØLGE MED (bortset fra til de sidste på lagret) det er noget pjat! Man skal da have korsettet med, når man betaler fuld pris for et korset, du MÅSKE får med. Du ved ikke engang om du får den betalte vare...
Og så betaler du ligeså meget som dem, der får et korset med. Men så står du selv der og har betalt fuld pris for noget andre får, men du selv er snydt for? Og når det også er på billedet som en del af det. Men hvordan kan man vide om det "er de sidste på lager"??? det kan de jo sige til alle, og gør det sikkert også!

ok varer men
God service og min varer kom meget hurtigt. Der er et lille minus og det er en sort kjole jeg havde bestilt. Det er en str. M men føles som en str. L også skulle den værre kropsyet,det er den slet ikke. (mine hofter sidder jo ikke oppe ved maven.) så en lille skuffelse i følge jeres billed den er vist på, så den er ubrugelig.

Virkelig god kommunikation
De er rigtig venlige og skrive med, jeg bestilte en varer som jeg modtog defekt, om den har været det lige fra starten eller om det er posten som ikke har behandlet den pænt vides ikke. Jeg skrev og sendte billeder af varen lige med det samme. De svarede mig 2 minutter efter jeg sendte mailen og de fortalte mig at der bliver sendt en ny varer med det samme! Virkelig god virksomhed. De får i hvert falde 4 stjerner herfra😊😊.
Feedt!
Hurtig levering, præcise og mange forskellige størrelser, høj kvalitet, stort udvalg, realistiske priser og overskuelig hjemmeside! 5 stjerner værd!
Jeg handler helt sikkert på Silverqueen igen snart! :)
5 stjerner !
Hurtig levering( dagen efter bestilte), rigtig flot tøj til helt acceptable priser.
Sød ejer, god kundeservice.!!
Jeg vil helt sikkert handle her igen :)
Perfekt!
Det var en rigtig rar oplevelse og handle hos Silverqueen! Jeg skulle nå og have den inden nytår, og den nåede lige og komme på posthuset til tiden, så jeg kunne nå og få den. Skrev endda bekymret til ejeren, da jeg virkelig gerne ville have den til tiden. De var rigtig søde, og svarede hurtigt! Super service. Har allerede anbefalet siden til andre. Rigtig godt sted og handle! (:
Super Service -
Jeg købte tre sæt til min kæreste, og var helt sikker på at jeg havde styr på hendes størrelse, men ak, da hun skulle prøve sættene var det ene for småt, det blev byttet uden problemer, og da det skulle bruges til nogle fotos, kunne jeg endda køre forbi og få det byttet.
Næste gang, om ikke så længe, så ved jeg godt hvor jeg handler.
Kanon service!
Har selv handlet der for første gang, og leveringen var hurtig, tøjet og sko jeg købte var tip top til billig god pris :-D Kanon sted med mange lækre ting,- gode priser så alle kan være med!
Dette var min første handel der,- men langt fra min sidste!!!
Fint udvalg og hurtig forsendelse
Eneste grund til, at jeg "nøjes" med 4 stjerner er, at jeg måtte skifte til Internet Explorer for at gennemføre min ordre - i Chrome forsvandt bestillingssiden simpelthen bag en kæmpe facebook annonce.