ik kreeg mijn bestelling, goedkoper als in de winkel en met meer ccesoires als in de winkel, mooi verpakt aangeleverd. ik heb nog geen 5 sterren gegeven, omdat ik niet weet hoe deze winkel is met reto... See more
See what reviewers are saying
Erg fijn dat je een mail krijgt dat het product onderweg is met een track en trace code erbij. Snelle levering ook.
goede producten en word snel geleverd
Company details
Information provided by various external sources
SilverReef is de webshop voor uw zilveren sieraden. In onze webshop vind u de grootste collectie Tedora bedels en armbanden, voor kinderen hebben wij de Bellini collectie (by Tedora), My iMenso - Hét muntcollier in echt zilver, M'amour hangers en zilveren kindersieraden. Naast zilveren sieraden kunt ook bij ons terecht voor de complete collectie Tutti Milano horloges, Tendence horloges, een ruim assortiment sieradendozen en diverse onderhoudsmidellen.
Contact info
Nachtegaal 103, 1628 DG, Hoorn, Netherlands
- -
- info@silverreef.nl
- www.silverreef.nl
prima
na bestelling snel geleverd met leuk inpakmateriaal erbij zodat je het zelf thuis goed in kan pakken voor cadeautje.
je eigen cadeautje
Uitstekende service. Mijn 2 bedeltjes waren shock-proof verpakt en in een leuk zakje verstuurd. Net even wat meer aandacht en het daardoor is het leuk je eigen cadeautje te ontvangen
Voor de tweede keer: uitermate tevreden over snelheid, correctheid van de verzending.
Uitstekend
De levering had ik snel ontvangen. Bij navraag per mail bleek het armbandje een verkeerd schakeltje te bevatten. Meteen werd er een nieuw armbandje met retourenvelop voor het retour te verzenden armbandje naar me toe gestuurd. De mails die ik hierover ontving waren zeer (klant) vriendelijk. Het zal dan ook beslist niet de laatste keer zijn dat ik hier iets bestel.
Uitstekend!
Snelle en accurate levering, leuke bedels!
Een aanrader!
zeer klantvriendelijk, zeer goede service
Ik had voor een cadeautje een tedora armband met bedels besteld. een bedel was niet zo mooi en is binnen een paar dagen kosteloos vervangen. Eveneens had ik een armbandverlenger besteld die achteraf te groot was, deze heb ik omgeruild met bijtaling voor een bedel, die weer binnen een dag geleverd met met wederom een reeds gefrankeerde retour envelop. Uitermate service gericht. Ik ben zeer tevreden over de service. Vijf sterren zeer verdiend!
Prima!
Vorige week heb ik een my Imenso collier, munthouder en een munt besteld. De bestelling had ik binnen 2 dagen in huis en was netjes verpakt, inclusief garantiebewijs, factuur, folders en een mooie bewaardoos van my Imenso!
Supershop
Ik had voor mijn dochter een armbandje besteld en binnengekregen maar twijfelde over de maat van de armband, toen werd mij kosteloos een armband toegestuurd die een maat kleiner was en mocht ik kiezen welke ik het beste vond passen, er zat zelfs een retourenvelop bij zodat ik 1 armband weer kosteloos terug kon sturen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.