Simplycurl

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et automatisk krøllejern som jeg glædede mig til at modtage.. Men da der efter en uge ikke var kommet noget, skrev jeg en mail til dem.. Mailen kunne ikke afleveres og jeg prøvede så at r... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeps så hoppede jeg også i med begge ben!! Automatisk krøllejern til 399, det var vidst også for godt til at være sandt!! Pengene trukket med det samme og ingen vare er dukket op!! Hjemmesiden blev lu... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte et Simply Curl automatisk krøllejern d. 22/9-15. Da der var gået 8 hverdage (der blev lovet 1-2 hverdage) uden jeg havde modtaget noget, skrev jeg en mail, som jeg aldrig har fået svar p... See more

Så skete det...

Så er jeg bange for at jeg er blevet snydt for første gang på nettet... Har for 2 uger siden bestilt et krøllejern hos simplycurl. Har intet hørt og pengene er trukket, 2 dage efter jeg havde bestilt det skrev jeg at jeg manglede feedback, har intet hørt....
Åhhh bliver så forbandet rasende og hvorfor svarer de heller ikke på trustpilot...

February 9, 2015

simplycurl fup fup fup

Pengene er blevet trukket fra min konto, men jeg har intet modtaget, det gøre mig så sur at der findes så meget fup.
Hold jer langt væk fra simplycurl!!

February 7, 2015

Fup fup fup og fup!!!

Jeg bestilte den 31.01.15 et krøllejern ved firmaet. Jeg har siden ikke modtaget noget som helst og har intet hørt fra dem.
Inden jeg vælger at bestille krøllejernet, vælger jeg at at se om der står noget om dem på Trustpilot, men da jeg søger med et lille c i stedet for et stort C, kommer der ikke noget frem og det bliver jo så til deres fordel og ikke min!
De hæver kort sagt bare dine penge og man modtager intet fra dem, OVERHOVEDET!
Så hold jer fra det fup firma!!
Hvis jeg ikke modtager min vare inden 2 hverdage, så ryger der en anmeldelse videre til politiet.

February 6, 2015

Ingen Kundeservice

Har bestilt et automatisk krøllejern hos Simplycurl, men ville lige høre nærmere om det funktioner. Men der er ingen der svare på kundeservice, er er kun telefonsvare på. De svarer heller ikke tilbage på mail.
Det er vist uvist, om jeg modtager mit produkt.
Hold jer fra dem.

February 2, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Ikke helt tryg ved firmaet....

Jeg så deres annonce fredag på Facebook, tænkte jeg lige ville checke trustpilot inden bestilling. Kom desværre til at trykke C med lille og der kom ingen anmeldelser frem. Så jeg bestilte og fik min ordrebekræftelse. Den så lidt besynderlig og fik en underlig mavefornemmelse. Så gik i gang med at finde ud af mere: de skriver de har fem stjerner på trustpilot - der er ingen adresse på deres hjemmeside - telefon nr kan ikke spores - på virk.dk ku jeg ikke finde dem. De skriver de kan kontaktes hver dag på telefon ml. 12-13 - der er bare ingen der tager den og den går på voicemail hvor der ikke oplyses firmanavn. Prøvede også at skrive til dem, men der kom heller ikke svar. Prøvede så at følge nogle kommentarer på Facebook, der var andre som havde de bekymringer som mig. Men da jeg senere samme dag gik ind for at checke igen, var disse beskeder slettede. Så blev jeg bekymret og ringede til min bank, de anbefalede at jeg stoppede mit kort. Ved på nuværende tidspunkt ikke om der er trukket penge, da det først kan ses imorgen. Men håber det ikke, da der så skal startes en bank sag.
Ved jo intet med sikkerhed, men tænk lidt over det før bestilling.

February 2, 2015

Nice service!

Jeg bestilte et krøllejern til mors fødselsdag, det blev leveret indenfor 2 dage. Desværre var det en forkert farve, da mor hellere ville have en anden farve. Så jeg ringede til dem og de sendte et nyt med en kasse til at sende det forkerte tilbage! Se det er sindssygt god service! Vil klart anbefale dem!

January 31, 2015

Super E-handel

Jeg købte krøllejern til min søster i fødselsdagsgave, og pakken var der inden for 2 dage. Skide god kvalitet, kan klart anbefales!

January 31, 2015

Take a closer look