Flotte omgivelser. Maden er meget speciel og ikke i vores smag. De øl og sodavand de serverer faldt desværre heller ikke i vores smag. Det er nok desværre et sted vi ikke selv kan finde på at holde fe... See more
See what reviewers are saying
Naturskønt område, dejligt værelse, hvor der var pænt og rent over alt. Vi ankom fredag eftermiddag og fik kaffe og hjemmebagt kage. Fredag aften fik vi serveret en 4 retters menu i restauranten med v... See more
Første gang vi har været på dette hotel. En ualmindelig dejlig oplevelse, midt i en smuk natur. Lækker mad, fin betjening og en fantastisk morgenmad. Vi kommer helt sikkert igen og skal udforske områd... See more
Fiskeophold fra d. 23 til d. 24-04-2025. Værdi for hver en krone! Fantastisk service og meget rekreative omgivelser i smuk natur. Derforuden 2 retters menu, morgenmad, madpakke samt fiskeret ved... See more
Company details
Information provided by various external sources
Velkommen til Skarrildhus. Her kan I holde jeres næste konference, fest eller møde i flotte omgivelser tæt på naturen.
Jernbanegade 6, 3300, Frederiksværk, Denmark
- www.skarrildhus.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Opholdet, der aldrig blev til noget
Havde købt et spotdeal ophold til et af Sinaturhotellerne og da jeg researchede på deres hjemmeside faldt jeg over et spændende gourmetophold - godt nok 1.200 kr. dyrere end min deal, men det var ok, for vi skulle fejre noget særligt. Jeg kunne dog ikke få oplyst menuen trods tre forespørgsler - først godt 14 dage før arrangementsdatoen kom den på hjemmesiden. Da både min mand og jeg skulle have to feriedage for at deltage ringede jeg for at sikre mig, at arrangementet ville blive gennemført. Det lovede Skarridhus mig, og jeg bad om en skriftlig bekræftelse, som jeg modtog på min mail.
Men ak en uge før vi skulle af sted ringede de og fortalte, at arrangementet var aflyst pga af for få tilmeldinger! Hverken på hjemmesiden eller i mine mange samtaler med hotellet var dette forbehold blevet nævnt.
Totalt uprofessionelt og meget ringe service.
Har bestemt ikke lyst til at besøge dette sted og vil naturligvis heller ikke anbefale det til andre.
En oplevelse i særklasse
Omgivelser, mad, betjening....ja kort sagt alt er så godt som man overhovedet kan ønske det. Her er gæsten virkelig i centrum. Et sted der varmt kan anbefales..!!!