skin-corner.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meget flotte kvalitets produkter og høj specialist viden indenfor faget. Har købt flere skinbukser, frakker og pels som alle har overgået min forventning på kvalitets siden. Det er yderligere sjældent... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service! 🌸 Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prøv at gå ind i Skindcorner på Helsingørsgade i Hillerød, de har det lækreste skindtøj og pelse til virkelig fornuftige priser. Indehaveren er utrolig sød og dygtig - også hvis du skal have noget sye... See more

Rated 5 out of 5 stars

En special butik, hvor de faktisk ved hvad de taler om. En butik hvor man får meget professionel betjening, en ærlig mening og aldrig føler sig presset til at købe. Kan varmt anbefales til alle der el... See more

Company details

1. Outerwear Store
  2. Bag Shop
  3. Leather Coats Store
  4. Leather Goods Store
  5. Sheepskin Coat Store
  6. Winterwear Store

Written by the company

*VELKOMMEN TIL SKIN CORNER – LUKSUS I SKIND, DUNJAKKER OG PELS* Hos Skin Corner finder du Nordsjællands mest eksklusive udvalg af skind, læder og pelsprodukter. Vi er dedikerede til at tilbyde dig enestående kvalitet og tidløst design, der forener det klassiske med det moderne. Er du på jagt efter det perfekte par skindbukser, en elegant dunjakke, eller måske en luksuriøs rulam? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment rummer et bredt udvalg af eksklusive produkter til både kvinder og mænd, og vi er stolte af at præsentere de nyeste trends inden for skind-/pels-mode. Uanset om du ønsker et stilfuldt og sofistikeret look eller et råt og urbant udtryk, finder du altid noget særligt hos os. Vi tilbyder nøje udvalgte varer fra nogle af de bedste mærker, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Kom forbi vores butik og oplev den autentiske luksus på egen krop. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du drømmer om.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

ærlig og reel butik

ærlig og reel butik. Rigtig god oplevelse

January 20, 2024

Reply from skin-corner.dk

Hej Jens. Tusinde tak for du har givet os de skønneste 5-stjerner. Og Tusinde fordi, du har støttet vores fysiske butik. /Michelle - Skin-Corner

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kvalitet og ditto service

Dårlig kvalitet og ditto service

December 14, 2023

Reply from skin-corner.dk

Hej Anita. Det er vi ked af at høre. Vi kan desværre ikke godkende en reklamation, som er selvforskyldt. Lynlåsen var blevet "flået" itu. Vi fik sat original lynlås i til 500,- (normalt 650,-) og endda sende gratis hjem til dig. Så vi er meget meget ked af din anmeldelse om dårlig service. Fortsat godt nytår. MVH. Michelle Tran - Indehaver

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk betjening og…

Helt igennem fantastisk betjening og god service. Det er tydeligt at hjertet er med i handlen 😁 vi kommer tilbage

October 20, 2023

Reply from skin-corner.dk

Kære Janne. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det er så dejligt, at du vil dele din oplevelse. Ønsker dig en fantastisk week end og endnu en gang tak fordi, du har handlet hos os. Bh. Michelle/Skin-Corner

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og vejledning samt…

Virkelig god service og vejledning samt dejlig jakke

October 14, 2023

Reply from skin-corner.dk

Hej Steen. Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Vi er så taknemmelige. Og tak fordi du har valgt at handle hos os. Du må have en dejlig dag:-)
Bh. Michellle Tran/Skin-Corner

100% i orden 😊

100% i orden 😊

Jeg har købt mere end 4 jakker hos Michelle nu, igennem flere år, og jeg kan kun anbefale hendes butik og hendes service. Altid er helt i orden, og man for bare en service der er 100% i orden 👍🏻 Det er ikk sidste gang jeg køber jakker og tilbehør der 😃

October 6, 2023

Reply from skin-corner.dk

Hej Christina. Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Hjertelig tak for du har støttet vores lille butik. Jeg er super taknemmelig. Ønsker dig en fantastisk weekend. De bedste hilsner .
Michelle Tran/Skin-Corner

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
En lille forretning, men med et kæmpe udvalg og med rigtig gode kvalitetsvarer.
Købte en skindjakke i dag og oplevede en utrolig kompetent og venlig betjening.
Kan kun give min varmeste anbefaling!

October 9, 2023

Reply from skin-corner.dk

Hej Kim. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det er så vigtigt, at du vil dele din oplevelse. Vi elsker vores arbejde og er taknemmelige for, at du har givet os den anerkendelse, som gør vi elsker vores arbejde endnu mere. Og tusinde tak fordi du har valgt at handle hos os. De varmeste hilsner. Michelle Tran

Rigtig god service og god behandling

Rigtig god service og god behandling
Handler helt sikker der igen

September 30, 2023

Reply from skin-corner.dk

Hej Henning. Hvor er vi så glad for at høre. Det betyder så meget for os, at du vil give os din feed back. Vi glæder os til at se dig hos os igen. Bh. Michelle Tran

Ualmindeligt god service

Ualmindeligt god service, kan anbefales på det varmeste, selv om man bor i Nordjylland.
Annie

January 27, 2023

Reply from skin-corner.dk

Hej Annie. Tusinde tak for din dejligste anmeldelse. Det varmer så dejligt. Er så glad for at det lykkedes at finde de skindleggings til dig. Glæder os til at hilse på jer, når i kommer til Hillerød. Dejlig weekend til dig. Bh. Michelle

Helt usædvanlig god service

Helt usædvanlig god service. Det er ingen web-shop, men man kan bestille og få tilsendt. Hurtigt svar på henvendelse, og service helt ud over det sædvanlige. Tak!

December 20, 2022

Reply from skin-corner.dk

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse. Det bliver en god jul alligevel:-) Ønsker dig og dine kære en fantastisk jul. DBH. Michelle Tran

Rated 5 out of 5 stars

Super god Og hurtig betjening efter…

Super god Og hurtig betjening efter skriveri frem og tilbage fik jeg simpelthen nederdelen der bare passe mig, handler gerne samme sted igen
Super dejligst at ramme sådan en betjening 👍👍👍

March 23, 2022

Reply from skin-corner.dk

Kære Else. Tusinde tak for dine super dejlige anmeldelse. Er så taknemmelig, at du vil dele din oplevelse af dit køb med andre.
Jeg er så glad for, at vi har fundet den rigtige skindnederdel til dig og størrelsen passer også perfekt. Du må have en fantastisk dag og endnu en gang tusinde tak for du har handlet hos os.
De varmeste hilsner.
Michelle Tran

Min yndlings butik ❤

Min yndlings butik ❤
Den bedste betjening , og de bedste varer til en fornuftig pris 😍 kan varmt anbefales ❤

December 20, 2021

Reply from skin-corner.dk

Hej Tina. Hvor er vi så glade for at du har give os de skønneste stjerner. Tusinde tak fordi du har støttet os igen. Vi er såå taknemmelige. Ønsker dig et fantastsik nytår. Må 2022 bringer dig alt det bedste. De bedste hilsner. Michelle og pigerne fra Skin-Corner.

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Fik leveret en kanon flot skindjakke, og fik rigtig god hjælp af Michelle. Jeg kan varmt anbefale Skin-corner. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

June 20, 2021

Hej Erik.
Tusinde tak for din super fine anmeldelser. Det betyder så meget at du er glad for dit køb. Vi gør altid vores bedste at hjælpe vore kunder og tusinde tak for både nye kunder og faste kunder, som i over 20 år støtter vores lille, hyggelige butik. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din lækre skindjakke. De bedste hilsner. Michelle Tran

Fantastisk service og vejledning

Fantastisk service og vejledning. Købte en meget smuk skindjakke over nettet. Fik omhyggelig hjælp til at finde ud af hvad størrelse og farve det skulle være.

Kan varmt anbefale skin-corner

June 3, 2021

Reply from skin-corner.dk

Kære Kathrine. Tusinde tak for dine skønneste 5-stjerner. Vi er så taknemmelige for at kunne hjælpe. Det er så vigtigt at du får den skindjakke, som du har ønsket dig. Billeder er meget taknemmelige, så derfor give vi os tid til at vejlede til den rigtige skindjakke. Vi ønsker dig en fantastisk weekend. Bh. Michelle Tran / Skin-Corner Teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Fuld tilfredshed med køb af skindbukser

Fandt skincorner på nettet, da jeg skulle have et par skindbukser og det er jeg rigtig glad for. Magen til service og vejledning ved køb af en vare skal man lede længe efter😁. Jeg kan varmt anbefale forretningen og jeg vil helt klart handle der næste gang jeg skal have noget skindtøj - måske en nederdel😁

May 15, 2021

Reply from skin-corner.dk

Hej Lene. Tusinde, tusinde tak fordi du vil dele din oplevelse. Jeg er så glad for at vi fandt de rigtige skindbukser til dig. Og tusinde tak fordi I har handlet hos os. Ønsker dig en f5-stjerne weekend. De varmeste hilsner. Michelle

Super fantastisk

Fantastisk service hele vejen igennem, Michelle er så hjælpsom på alle mulige måder. Man får hjælp med alt man spørger om og priserne er super fair!!!

February 10, 2021

Reply from skin-corner.dk

Hej Kristina. Mange tak for din 5-stjerne anbefaling. Det varmer så godt:-). Vi ville så gerne gøre det godt og vi elsker vores arbejde og med din anbefaling giver os en endnu større glæde til at gøre endnu bedre. Ønsker dig en fantastisk weekend. Bh. Michelle og pigerne hos Skin Corner

Fantastisk service!

Jeg har fået en fantastisk service! Jeg havde ikke mulighed for at komme i butikken, så jeg sendte mine mål og fik god vejledning om hvilken nederdel jeg kunne bruge. Nederdelen sidder fantastisk. Der var god korrespondance med Skin Corner og nederdelen blev leveret superhurtigt.

January 6, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse at handle i butikken. Super betjening, dejlig stemning. Stort flot udvalg. Kan kun anbefales. Annette Frederiksen👍

Super god oplevelse at handle i butikken. Meget stort udvalg og dejlig betjening. Kan kun andbefales

December 12, 2020

Reply from skin-corner.dk

Kære Annette. Det så dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os. Vi er så taknemelige over, at du vil dele din oplevelse på TrustPilot. Det betyder så meget for os. Vi ønsker dig og din familien en fantastisk dejlig jul trods dumme corona, som vi allesammen er sååå trætte af. Det varmeste julehilsner. Michelle og pigerne i Skin Corner

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem super service fra start…

Helt igennem super service fra start til slut.
Købte en dunjakke hvor jeg fik en helt fantastisk rådgivning og hjælp.
Kan på det varmeste anbefale Skin-corner og deres personale som er professionelle hele vejen igennem

Reply from skin-corner.dk

Mange tak for din anbefaling. Vi elsker vores arbejde og sætter en ære i at give kunderne en super service. Glædelig jul. De varmeste hilsner. Michelle

Bedst kunde betjeningen ever

Bedst kunde betjeningen ever. Og de sure kunder kan bare pisse af. De er bare internet trolls. Kæmpe hjerte herfra.

Reply from skin-corner.dk

Hej Kristina. Tusinde tak for dine dejligste stjerner. Det betyder meget for os. Ønsker dig en glædelig jul. ❤❤🎄🎄. De varmeste hilsner. Michelle

Rated 5 out of 5 stars

Vi handler kun skin her!

Fantastisk oplevelse at handle i butikken. Servicen er i top, og produkterne kan jeg stå inde for. Jeg har også brugt deres reparationsservice, og må sige at jeg både på pris og kvalitet er oven ud tilfreds!
Kæmpe fornøjelse!

Reply from skin-corner.dk

Hej Emil. Hvor er jeg glad for din dejligste anmeldelse. Din anmeldelse gør, at vi elsker vores arbejde endnu mere. Ønsker dig en glædelig jul. De varmeste hilsner fra os i Skin-Corner.

Take a closer look