Skivtryck Reviews 458

About Skivtryck

Written by the company

CD, Vinyl & Kassett – Produktion från 50 ex

Skivtryck produktion

Vi är Skandinaviens snabbast växande producent inom CD, vinyl och kassettband – med över 14 000 nöjda musiker och kunder.

Beställ CD, Vinyl, Kassett & DVD – enkelt online

Prova vår populära webshop med kompletta paketlösningar för CD, vinyl, kassett och DVD från endast 50 exemplar. Vi erbjuder även smidiga print-on-demand tjänster, där vi lagrar ert material i upp till 5 år för snabba återbeställningar.

• Snabba leveranser i hela Sverige och Skandinavien
  • Fri frakt (upp till 20 kg inom Sverige)
  • Inga dolda avgifter – tydliga priser direkt online
  • Betala enkelt med kort eller faktura (Klarna)

Professionell produktion av fysiska musikformat

Vi är experter på kopiering, bränning och pressning av:

• CD & DVD (inkl. glasmaster)
  • Vinylskivor
  • Kassettband
  • Blu-ray & USB-minnen

Oavsett om du är artist, band eller skivbolag hjälper vi dig genom hela processen – från master till färdig produkt.

Fysiska musikformat är tillbaka

Det är något unikt med att hålla ett album i handen – att uppleva musik i ett fysiskt format. Den starka retrotrenden har gjort vinyl, kassett och CD mer populära än någonsin.

Från vinylens 70-tal till CD:ns 90-tal – vi erbjuder allt du behöver för att ge ut din musik på riktigt.

Bygg din artistprofil online

Utöver produktion kan vi hjälpa dig att skapa en egen artistportal eller hemsida, där du enkelt marknadsför din musik, säljer produkter och bygger ditt varumärke.

Upptäck våra konkurrenskraftiga paketpriser och beställ enkelt online redan idag!

Professionell CD, DVD & Vinyl produktion i små upplagor

Written by the company

100% nöjd kund garanti - Ryktet är vår bäste vän :)
CD, DVD & Vinyl Produktion Grymma paketpriser & fri frakt – över 14 000 nöjda musiker har redan valt oss. Vi erbjuder produktion av CD, DVD och vinyl i små upplagor med högsta kvalitet. Perfekt för artister, band och skivbolag som vill ha professionella resultat – från endast 50 exemplar. • Fri frakt inom Sverige • Snabba & säkra leveranser • Laminering ingår för toppkvalitet • Smidig webbshop – beställ enkelt online • Personlig service från ett engagerat team • Chatta med oss – vi svarar direkt Allt du behöver för din release Vi hjälper dig hela vägen – från produktion till färdig produkt: • CD & DVD kopiering och produktion • Vinylpressning • Digital distribution • Grafisk designhjälp Små volymer, hög kvalitet och personlig service – det är därför våra kunder kommer tillbaka.

Vi erbjuder 100% nöjd kund-garanti

Hög kvalitet – grymma paketpriser och fri frakt. Betala enkelt med Klarna efter leverans för extra trygghet och flexibilitet.

Trygg och professionell musikproduktion

Vinyl bakgrund

Vi erbjuder 100% nöjd kund-garanti Inom CD, DVD och vinylproduktion. Om något inte motsvarar dina förväntningar arbetar vi tillsammans med dig för att hitta en lösning – din trygghet är alltid vår högsta prioritet.

Ryktet är vår bästa vän – därför strävar vi alltid efter högsta kvalitet, personlig service och långsiktiga kundrelationer.

Att producera sitt eget album är ett stort steg. Därför är det viktigt att känna sig trygg genom hela processen – från första idé till färdig produkt.

Vi finns vid er sida och hjälper er med alla typer av frågor före, under och efter produktionen. Med vår erfarenhet inom CD-produktion och musikproduktion säkerställer vi ett smidigt och professionellt resultat.

Vi garanterar snabb och säker leverans – er CD-produktion levereras inom cirka 14 arbetsdagar efter godkänt korrektur.

Contact info

Promotion box for Skivtryck

PRESSADE CD – från endast 200 exemplar!

Professionellt pressade CD- skivor som fungerar i alla cd-spelare

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

bra:kr

brA bra bra bra bra bra bra

February 26, 2023
Skivtryck logo

Reply from Skivtryck

Hallå Sebastian, tack för toppenbetyg, hoppas vi hörs snart igen :) Med vänlig hälsning, Philippe

Rated 5 out of 5 stars

Bra service!

December 6, 2021
Skivtryck logo

Reply from Skivtryck

Tack för grymt betyg Göran! vi hörs väl igen under 2022?

Mvh Philippe

Show reviews in all languages. (458 reviews)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look