Banner for Skoringen - Ikast

Skoringen - Ikast Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Strøget 20, 7430 Ikast, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super betjening, faglig - kompetent og altid venligt og imødekommende personale. Vores familie kører gerne turen til Skoringen Ikast.

Rated 5 out of 5 stars

Igen super service 👍 og fik naturligvis god vejledning da de ikke selv kunne skaffe lige den størrelse/model, så købte online og afhentede allerede dagen efter hos netop Skoringen Ikast som jeg anb... See more

Rated 5 out of 5 stars

God og venlig service. Fik returneret sko til webshoppen, som var forkert størrelse, uden problemer. Og fik god vejledning af få købt nogle andre i den rigtige størrelse

Company details

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Ikast

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Strøget 20, 7430, Ikast, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Super betjening

Vores familie kører gerne turen til Skoringen Ikast.

April 28, 2026

Hej Allan.

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os 🤩

Vi er glade for at høre, at I oplever vores betjening som både faglig, kompetent og imødekommende. Det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver dag. At I endda vælger at køre efter det, sætter vi en stor ære i.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i butikken.

Hej Sidsel.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os meget at høre, at du oplever både god service og en god butik – det er netop det, vi stræber efter hver dag.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Venlig betjening og stort udvalg

Skoringen i Ikast har et stort udvalg og rigtig god service-

March 21, 2026

Hej Marianne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og servicen i Skoringen Ikast.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen 😊

God betjening og hjælpsom

God betjening og hjælpsom, altid smilende. Føler sig velkommen i butikken

February 28, 2026

Hej Hans Henrik.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at du oplever god og hjælpsom betjening – og at du altid bliver mødt med et smil. At du føler dig velkommen i butikken, er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi glæder os til at se dig igen 👞

Rated 5 out of 5 stars

Super og sober betjening.

November 30, 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede super og sober betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Hver gang når jeg handler der!

Hver gang når jeg handler der får jeg den bedste service. Jeg er meget tilfreds og glad med med mit køb, hver gang

November 14, 2025

Hej Elsbeth.

Mange tak for din skønne tilbagemelding 🤩

Det glæder os virkelig at høre, at du hver gang får en god oplevelse hos os, og at du altid er tilfreds med dine køb. Det er fantastisk at få sådan en feedback.

Tak fordi du vælger at handle hos os – det betyder rigtig meget 🥰

Rated 4 out of 5 stars

Stor kompetence og venlighed!

Altid gode produkter og altid en venlig og
kompetent service, et dejligt sted at handle!

September 26, 2025

Hej Jytte,

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at du altid oplever gode produkter samt venlig og kompetent service 😊
Vi sætter stor pris på, at du synes, det er et dejligt sted at handle!

Altid god betjening og vejledning

Altid god betjening og vejledning

September 12, 2025

Hej Inge.

Mange tak for din fine tilbagemelding 🥰

Vi er glade for, at du oplever god betjening og vejledning hos os – det er lige præcis det, vi stræber efter.

2 ægte par med nedværende attitude

Skoringen Ikast fortjener en dårlig anmeldelse, vi havde købt nogen sko hos dem, og vi blev nægtet returningen af dem, de var ikke brugt eller noget, virkelig en dårlige attitude de 2 gamle ægtepar har over for deres kunder.

Handler aldrig hos skoringen mere og forråder alle dem jeg kender til at handle der igen, hvis man kunne give -5 stjerner havde de fået det,

I burde tage en snak med dem, sku ikke sådan man behandler deres kunder, især når man vælger at handle lokalt.

April 12, 2025

Hej Alan

Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse hos os, og vi beklager dybt, hvis I har følt jer dårligt behandlet – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, vores kunder skal føle, når de handler hos os.

Vi forsøger altid at følge vores returpolitik så fair og forståeligt som muligt.
Det betyder meget for os at give alle kunder en god og tryg service – uanset om man handler i butikken for første gang eller er en fast kunde.

February 14, 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god service i Skoringen Ikast. 🙌

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen,

Igen super service 👍

Igen super service 👍
og fik naturligvis god vejledning da de ikke selv kunne skaffe lige den størrelse/model, så købte online og afhentede allerede dagen efter hos netop Skoringen Ikast som jeg anbefaler med 5 ud 5 stjerner

February 15, 2025

Hej John,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse i Skoringen Ikast. Det betyder meget for os, at du blev godt vejledt og fik din ordre hurtigt. 🙌

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen snart!

Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Super god betjening og vejledning 😊😊😊

Personalet hos skoringen i Ikast er jo så fantastiske. Jeg har virkelig fået en rigtig god vejledning og betjening.😊😊😊

January 28, 2025

Hej Jonna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har fået en god vejledning og betjening hos Skoringen i Ikast. 😊 Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig og skabe en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🤩

GOD service

GOD service. Et par Green Comfort sandaler var flækket i sålen. Jeg havde ikke bon. Men med transaktions oplysninger fra netbank fandt de tilbage til bonen og jeg fik et par nye sandaler med retur uden problemer.

May 16, 2024

Hej Janni,

Dejligt at der kunne findes en løsning på den manglende bon. Tusind tak for din feedback og anmeldelse 😊

God og venlig service

April 22, 2024

Hej Michella

Tusind tak for besøget og de positive ord 🥰

Rated 5 out of 5 stars

God betjening og vejledning om det…

God betjening og vejledning om det fortøj jeg købte. Og så er lokalt altid bedst

December 10, 2023

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗

Køb af sko

Jeg købte et par fine sorte sko og fik fin betjening

September 18, 2023

Hej Maj

Det er skønt at høre, at servicen i butikken levede op til forventningerne. Tusind tak for dit besøg 😊

Rated 4 out of 5 stars

Super hurtig

Super hurtig, god og nem bestilling og levering MEN dårlig og ubehagelig oplevelse ved udlevering i butikken.

January 2, 2023

Hej Sonja,

Mange tak for din anmeldelse og feedback. Vi er ærgerlige over at høre, servicen ved udlevering ikke levede op til forventningerne.

Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste service jeg endnu har…

Den dårligste service jeg endnu har oplevet i en sko butik.
Allerede efter to ugers brug var jeg inde med skoene første gang, sålerne var gået op i limningerne! Det blev dog os fikset af butikkens ejere i baglokalet med en gang lim.
Men man må ikke håbe at andre køber sko der, for der er absolut ingen garanti såfremt skoens såler er slidt efter kun 60 timers brug. Butikken undskylder sig med at det er helt almindelig slid, men bunden smuldre på mine sko efter kun 60 timers indendørs brug!!
Da jeg købte skoene, et mærke jeg ikke før var bekendt med, blev jeg højt og helligt lovet at disse sko til næsten 1000kr var meget solide og holdbare, jeg kan kun siger at det er løgn og butikken nægter sig sit ansvar i sagen.
Kan på ingen måde anbefale denne butik til nogen!

June 13, 2022

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i en Skoringen butik.

Skoringen er en frivillig butikskæde, der er ejet af flere uafhængige selvstændige skohandlere, der hver især ejer en eller flere butikker.
Derfor er det også en fysisk butik, som skal håndterer reklamationen og tage den endelig beslutning ift. vurdering.

Vi vil meget gerne hjælpe med at sende din henvendelse videre til butikken og få dem til at revurdere, men vi kan ikke love, at det ændrer på deres mening.
Hvis du ønsker det, har vi brug for at du sender fotos af skoen, en kopi af din kvittering samt oplyser, hvilken butik du har været i og hvornår du har besøgt butikken med reklamationen.
Dette må gerne sendes til kundeservice@skoringen.dk.

Elisabeth, Skoringen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg får altid en virkelig god…

Jeg får altid en virkelig god betjening. Personalet er altid positive og imødekommende.

April 5, 2022

Hej Kirsten,

Mange tak for din fine anmeldelse og ros til Skoringen i Ikast, det er vi meget glade for og vi glæder os til at du besøger os i butikken igen😊

Elisabeth

Take a closer look