Venlig betjening i butikken i Kolding Storcenter. Dog havde ekspedienten ikke den store viden om produktet, når jeg f.eks. spurgte ind til materiale og foring. Men hun var absolut hjælpsom.

Company replied
Rigtig god oplevelse, personalet kunne hurtigt finde ud af hvad det var jeg gik efter, hun var bare super dygtig og jeg gik der fra med et smil og de bedste støvler. Tak
Company replied
Super service. Ekspedienten havde god viden om de forskellige modeller vi efterspurgte. Var sød og imødekommende og hurtig til at finde de ønskede modeller og størrelser.
Company replied
Sød service minded person hjalp os . Og hun vidste noget om de forskellige sko vi spurgte om hjælp til
Written by the company

Kolding Storcenter, 6000, Kolding, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Var i dag den 10/7 - 2026 ca kl. 12:00
I skoringen i Kolding storcenter.
Ingen bød en velkommen med et "hej" eller har i brug for hjælp, personalet virkede meget som om de var tvunget på arbejde, jeg spørg så en lyshåret ung dame, om hun vil hjælpe, der svare hun ja, hun finder et par klipklapper til min datter i den størrelse vi ønsker, og forsvinder så ud bag ved kassen.
Kan det virkelig passe, man skal kæmpe for hjælpen og selv opsøge den.

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Jeg var i butikken lørdag den 23. maj ved 15.30 tiden. Det er ingen andre kunder, men tre ekspedienter bag disken. Vi kigger rundt og ingen henvender sig. På et tidspunkt beder jeg om en konkret sko vi gerne vil prøve. Jeg må dog afvente at ekspedienterne snakker færdig. Nå vi får skoen og spørger så på en anden farve. Det haves ikke og ingen tilbud om at få dem hjem. Ekspedienten smutter tilbage til kassen og hyggesnakker videre. Vi afventer igen de taler færdigt så vi kan betale. Jeg kan da kun kalde det absolut ringe service.

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Butikken havde ikke den farve sko som jeg gerne ville have. Jeg spurgte ekspedienten om de kunne findes på lager, det blev afslået. Jeg købte en anden farve. Dagen efter ledte jeg efter dem på nettet og så også hos Skoringen. Til min overraskelse fandt jeg dem der i den rette farve. Syntes det var dårlig service af ekspedienten, at hun ikke undersøgte det eller fortalte om muligheden.
Betjeningen den dag var i det hele taget lidt sløv

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Jeg har været en loyal kunde gennem mange år - og har nærmest udelukkende købt sko til hele familien her de sidste 10 år.
Jeg har været glad for den service jeg har fået, men jeg har den seneste måned været inde at købe sko hele 3 gange.
1. gang bliver de sko min søn bedst kunne lide at have på solgt lige for øjnene af os, mens min søn stadig har skoen på. Det var ærgerligt og irriterende, men det var hvad det var. Vi kunne desværre ikke vente på at skoene kom hjem og måtte vælge nogle andre. Vi købte to par sko og et par gummistøvler.
2. Gang var det lillebror som skulle have nye sko. Igen var skoene han bedst kunne lide at have på solgt i den størrelse han skulle bruge kort tid før vi kom. Vi vælger at købe skoene og vente på at de kom hjem. Jeg køber her også sko til mig selv inkl. dyre såler. Dem er jeg tilgengæld glad for og fik en fin service.
3. Gang var vi inde for at hente skoene til lillebror og vi ville købe gummistøvler. Her ser jeg at børnenes dag kommer i næste uge, hvor netop de sko, som vi har købt til lillebror og gummistøvlerne til storebror, kommer på tilbud. Jeg spørger om det er muligt at få udbetalt differencen, hvis jeg kommer igen i næste uge, da vi på nuværende tidspunkt har købt for ca. 4000 kr. sko.
Det var kun muligt, hvis jeg kom tilbage med ubrugte sko i kasse og med kvittering... Det synes jeg er ringe service ift. at der bliver ydet tryghedsgaranti på 14 dage, hvor skoene kan leveres tilbage trods brug.

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Ingen kundeservice at finde, det er nu 3 gang jeg oplever at komme i jeres butik i storcentret og prøve sko med min datter og end ikke blive mødt af et hej! Senest idag, trods næsten tom butik stod jeres 3 unge medarbejdere bare bag kassen og snakkede om deres privatliv ( meget tydelig ) og ikke en sagde hej eller tilbudte hjælp til os eller de andre i butikken! Jeg køber hvertfald ikke vores sko i jeres butik mere desværre

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Jeg har længe benyttet online shopping af sko, men tænkte at nu vil jeg gerne investere i nogle gode sko og prøve dem fysisk, så jeg tager til jeres butik i Kolding. Der var ingen i min størrelse… kun en lille ung ekspedient som bare henviste til at jeg kig ind og købte dem online… altså så ender jeg sku bare med at købe sko med gode rabatter fra fx Zalando. Jeg forstår sku godt butikker uddør hvis det er hvad man kan forvente af varer i butikken og service… beklager mit sure opstød, men det her er sku et opråb til at jeres butikker skal kunne vinde imod online shopping. Man går i en butik for at kunne prøve varen og for god service, hvilket jeg gerne betaler for - men det kan man ikke få…

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Dårlig service og afviser reklamation!
Vi købte SKOFUS SKO til min datter. Efter 1(!) dags brug er der hul på begge sko ved snuden. Jeg tager dem med i nærmeste skoringen (fredericia) og får at vide at jeg skal tage til de er købt i ( Kolding). Meget træls når de nu udviser at være samme forretning.
Vi kører til Kolding her nægter personalet at gøre noget ved da skoen er ‘slidt’ i stykker. Jeg pointerer at de er brugt en dag og til det siger de at det gør børn jo.
Vi har købt sko for 600kr som gik i stykker efter få timers leg. Sko, der er tiltænkt børn. Sko, der på hjemmesiden står som ‘utrolig holdbarhed’ og ‘høj kvalitet’ - vi fik ingen af delene! Efter butikken nægtede at gøre noget, skrev jeg til hovedkontoret som heller ikke kan gøre noget da det er den enkelte butik som foretager retursager….
Jeg kan så læse herinde at vi ikke er den eneste med denne oplevelse. Skoringen er rigtig gode til at beklage oplevelsen men vil ikke gøre noget for at ændre situationen.
Opdatering 26.3.25: Efter en lang mailkorrespondance med hovedkontoret fik jeg penge retur.

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
Varen tog 3 måneder og 5 e-mails om at komme. Aka. De mistede varen og ville ikke gøre det mindste for at hjælpe. Har været i kontakt med 5 forskellige fra kundeservice indtil jeg endelig fik den hjælp jeg skulle have. Butikken sagde de ikke kunne gøre noget. Men ligepludselig efter en samtale med Karina fra kundeservice kunne jeg bare komme og hente pakken. Som nu ellers var forsvundet.

Reply from Skoringen - Kolding, Kolding Storcenter
En utrolig god skobutik, og altid venlig og hjælpsom personale. God beliggenhed og rummelig butik.