Banner for Skoringen - Korsør

Skoringen - Korsør Reviews

TrustScore 5 out of 5

Havnearkaderne 13, 4220 Korsør, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Havde købt sandaler både til mig selv og min mand, desværre havde vi valgt forkert, jeg aflev mine, men min mand havde desværre gået udenfor i sine ca 500 m, så der var ingen vej tilbage, en dyr spads... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den superbe, personlige og mega hjælpsomme betjening, der ydede mit barnebarn og mig stor hjælp, ved valg af både et par støvler og et par sko til mit barnebarns fødder, der har sine udfordringer. M... See more

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Korsør

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Havnearkaderne 13, 4220, Korsør, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

550 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Er altid glad for at komme ned til jer

Er altid glad for at komme ned til jer, og handle.
I er altid søde, og hjælpsomme. Tak for det.

June 15, 2026

Hej Charlotte.

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰

Det betyder meget for os at høre, at du altid er glad for at komme ned og handle hos os, og at du oplever os som søde og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid.

Vi glæder os til at se dig igen.

Fin service

Fin service

June 6, 2026

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har oplevet fin service hos os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

God service og hjælp

God service og hjælp

March 17, 2026

Hej Susanne.

Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Det glæder os at høre, at du oplevede god service og hjælp – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

En sand ekspert-hjælp 11./og 12.2.

Den superbe, personlige og mega hjælpsomme betjening, der ydede mit barnebarn og mig stor hjælp, ved valg af både et par støvler og et par sko til mit barnebarns fødder, der har sine udfordringer. Mange tak.
Jytte Kiellberg

February 12, 2026

Hej Jytte.

Tusind tak for din varme og detaljerede feedback .🤩

Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede en superb, personlig og hjælpsom betjening, og at vi kunne hjælpe både dig og dit barnebarn med at finde støvler og sko, der passer godt – især når der er særlige udfordringer.

Vi sætter stor pris på dine ord og håber at se jer igen snart 🥰

Rated 4 out of 5 stars

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede hjælpsom betjening og godt udvalg hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Meget kompetente medarbejdere

Altid frisk og venlig service.

September 26, 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Hvor bliver vi bare glade for at høre, at du oplever vores medarbejdere som kompetente, og at servicen altid er frisk og venlig.😊
Det betyder meget for os!

Hjælpsom & smilene

Hjælpsom & smilene
&kan varm anbefales..🤗👠👢

September 15, 2025

Hej Pia.

Tusind tak for de søde ord 🥰

Det glæder os virkelig, at du føler dig godt hjulpet – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🤗👠👢

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg og altid sødt og…

Stort udvalg og altid sødt og imødekommende personale.

September 14, 2025

Hej Annette.

Tusind tak for de flotte ord 🥰

Det betyder meget for os, at du sætter pris på både udvalget og vores personale.

Vi glæder os til at se dig igen i butikken 👠

Rated 5 out of 5 stars

Bedste Skoringen Butik :)

Jeg er rigtig glad for at komme i Skoringen Korsør. Det er mit førstevalg, når jeg skal finde sko til min datter på 4 år. De har altid et fint udvalg - og hvis ikke størrelsen lige er hjemme, så bestiller de gerne tingene hjem, hvilket var tilfældet under sidste besøg. Ekspedienten sagde de vil komme fredag, og fredag modtog jeg en sms om, at skoene var kommet hjem. Personalet er søde og imødekommende - og gode til børn. Butikken fremstår altid pæn og overskuelig og de har et fint område med bærnesko, hvor min datter nyder at lege med den store skofus bamse. Vi kommer helt sikkert igen.

September 6, 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig, at du har en så god oplevelse i Skoringen Korsør, og at vores personale kunne hjælpe jer med både bestilling og levering af sko til din datter 👟

Vi bliver glade for at høre, at I også nyder vores børneområde, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Venlig kompetent betjening

Venlig kompetent betjening. Altid en fornøjelse at handle der

September 6, 2025

Hej Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder os, at du oplever venlig og kompetent betjening, og at det altid er en fornøjelse at handle hos os 👟

Hygge

Super dejligt personale og altid god betjening
👍🌹👍🌹👍

June 17, 2025

Hej Bente.

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for de varme ord🌹

Vi bliver så glade for din ros, og det motiverer os til at fortsætte med at give den bedste betjening.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🤩

Dejlig personale

Dejlig personale

June 16, 2025

Hej Chris,

Tusind tak for din skønne kommentar! 😊

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anerkende vores personale. Det betyder rigtig meget for os, at du oplever vores medarbejdere som venlige og imødekommende.
Vi gør altid vores bedste for at give den bedste service, og det er dejligt at høre, at det bliver lagt mærke til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Venlig og imødekommende betjening

Venlig og imødekommende betjening

June 14, 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os, at du oplevede en venlig og imødekommende betjening hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Der er en fantastisk service og…

Der er en fantastisk service og personalet er meget hjælpsomme

June 6, 2025
Unprompted review

Hej Jannie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever fantastisk service og møder hjælpsomt personale 🙌

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ✨

En klasse for sig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En klasse for sig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pigerne i Skoringen Korsør er meget serviceminded. De er utrolig hjælpsomme og giver en god vejledning. De er behjælpelige med at skaffe varen hjem, hvis den ikke lige er i forretningen 👍 Samtidig er de altid i godt humør😄

May 30, 2025

Hej Anne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at pigerne i Skoringen Korsør har givet dig en god oplevelse med service, vejledning og hjælpsomhed 🙌

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en rigtig fin oplevelse med…

Jeg fik en rigtig fin oplevelse med ombytningen af støvler, der var begyndt at skalle af🤗

May 30, 2025

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤗

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med ombytningen. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet – vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Rated 5 out of 5 stars

Man får altid en god og venlig…

Man får altid en god og venlig behandling. Vente tiden er kort og personalet er opmærksom samt meget vejledende.

January 23, 2025
Unprompted review

Hej Gitte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du altid får god og venlig behandling hos Skoringen i Korsør. Det er dejligt at høre at personalet er opmærksomt og vejledende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 👟

Altid fin behandling

January 29, 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid har fået en god behandling hos Skoringen i Korsør. Vi stræber efter at give alle vores kunder en positiv og venlig oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!😊

Hej Børge,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en behagelig og venlig betjening hos Skoringen Korsør. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at give dig den bedste service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!😊

Take a closer look