Banner for Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter

Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Næstved Storcenter 23, 4700 Næstved, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fandt selv hvad jeg ville have og en flik ekspedient hentede en kasse med fodtøjet - jeg betalte og gik - nemt og ligetil😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde ikke fået bestilt/købt den rigtige størrelse i webshoppen, men tog mit køb med til den nærmeste Skoringen. Ingen problemer, de byttede dem med et "smil" God service, selvom fejlen var min.... See more

Company details

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

945 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde fundet et par sko som jeg…

Jeg havde fundet et par sko som jeg ville have, men der var et Kæmpe rids på skoene.
Spurgte ekspedienten om hun havde et par nye..
Det havde hun ikke.. En af hendes kollega kom og sagde til mig.. Der ville Komme ridser på den anden når du går med den.

Jeg synes det var en mærkeligt og en meget Uprofessionel svar.

Da jeg har den Mærke/ model og har aldrig haft problemer med ridser.

Så jeg sagde pænt nej tak ville hellere købe online helt nye uden fejl på skoen.

Syns servicen er meget højre i næstved city skoringen og de Vil rigtig gerne sælge og hjælpe.

August 10, 2026

Hej Ernada.

Tak for din feedback og fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er ked af at høre, at du ikke fik den service, du forventede, og at du oplevede en uprofessionel kommentar. Det er beklageligt, at skoene havde en fejl, og at du ikke følte dig ordentligt hjulpet.

Vi tager din kommentar meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores kundeservice.

Rated 4 out of 5 stars

Fandt selv hvad jeg ville have og en…

September 8, 2026

Hej Tommy.

Vi er glade for at høre, at jeres besøg var nemt og ligetil, og at vores medarbejder var hjælpsom.

Vi sætter stor pris på jeres positive feedback.

Meget fin og kompetent betjening

Meget fin og kompetent betjening

August 22, 2026

Hej Henni.

Tusind tak for din fine tilbagemelding 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en kompetent og god betjening.

Vi håber at se dig igen snart 🥰

Forfærdelig service

Forfærdelig service. Jeg arbejder selv i detailbranchen og ved, hvor vigtigt det er at hilse på kunderne og spørge, om de har brug for hjælp. Vi var inde og prøve nogle sko i omkring 10 minutter. Imens gik salgsassistenten rundt og hilste på alle de andre kunder, som kom ind efter os. Vi blev fuldstændig ignoreret, og det var tydeligt, da hun flere gange gik forbi os med blikket vendt væk.
Det gav mig en dårlig smag i munden, så jeg tog min mor i hånden, og vi gik. Jeg havde ikke lyst til at bruge mine penge her.

July 28, 2026

Hej Sara.

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager, at du følte dig overset under dit besøg.

Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig set, velkomne og får den hjælp, de har brug for. Det lyder desværre ikke som om, vi levede op til det denne gang.

Vi tager din feedback alvorligt og vil følge op med butikken, så vi kan lære af oplevelsen og sikre en bedre service fremadrettet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rated 2 out of 5 stars

Ingen hjælp i butik ender i fejl i jeres onlinebutik

Besøger først jeres butik og der står en ung dame og glor på os, og svarer: “det ved jeg ikke” til alle vores spørgsmål. Vi skal købe et par Birkenstock Boston, da hun ser den str. min søn skal bruge stopper hendes hjælp for hun ved hun ikke kan lave et salg da i slet ikke har den str. i butikken. Vi forlader butikken og tjekker online og der har i et par i den rigtige str. og bredde. Så dem bestiller vi. Men så sender i de forkerte. Jeg gik i en butik og returnerede. Og har nu bestilte online hos en anden forhandler. Alle butikker vil så gerne have kunder men når i ikke har str. eller vil hjælpe til at finde str. og bestille en vare hjem. Så ender købet online

May 5, 2026

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – både i butikken og med den forkerte vare, du modtog efterfølgende. Det er bestemt ikke den service eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt din frustration over både manglende hjælp og fejl i ordren.

Vi beklager, at besøget og købsoplevelsen hos os ikke levede op til dine forventninger.

Skoringen Næstvedstorcenter

Skoringen Næstvedstoecenter.

1 stjerne fordi man ikke kan give mindre.
De har morgensko på lager men vil IKKE vise deres sortiment det kunne man gå på nettet og se.
Servicen i Skoringen Næstved har i mange år været ringe, men nu ligger den da på nul hvad angår service.
Derfor benytter jeg altid Skoringen Køge.

May 7, 2026

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i butikken. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker, at vores kunder skal opleve, og vi forstår godt din frustration over ikke at have fået vist sortimentet i butikken.

Vi beklager, at besøget hos os ikke levede op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

God service og meget venlig og hjælpsom sælger

March 17, 2026

Hej Merete.

Tusind tak for din anmeldelse 😁

Det glæder os at høre, at du oplevede god service og en venlig, hjælpsom sælger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Reklamation

Købte et par sandaler en tirsdag. Kiggede på dem om torsdagen og fandt noget jeg ikke syntes burde være gået igennem kvalitetskontrollen. Sten var ikke limet lige på. Fik dem byttet om fredagen. Helt igennem tilfreds med jeres service og personale.

March 7, 2026

Hej Helle.

Tusind tak for din feedback 😊

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at bytte sandalerne, og at du oplevede god service fra vores personale.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds – vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Rar og imødekommende betjening og stort…

Rar og imødekommende betjening og stort udvalg af sko👍🏻😀😀

February 28, 2026

Hej Gitte.

Mange tak for din dejlige anmeldelse 👍🏻😀

Det glæder os at høre, at du oplevede en rar og imødekommende betjening – og at du er tilfreds med vores store udvalg af sko.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Super service

Super service

January 27, 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du oplevede super service.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Søde og hjælpsomme

January 11, 2026

Hej Sara,

Tusinde tak for din feedback! 🤩
Skønt at høre, at du oplevede vores personale som søde og hjælpsomme.

Rated 5 out of 5 stars

Flot butik og super service

Flot butik og super service ..
Fandt ikke det jeg søgte men fik fin hjælp i butikken til at finde andet jeg så kunne bruge

May 25, 2025

Hej Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os!

Vi er glade for, at du oplevede butikken som flot og servicen som super – og at vi kunne hjælpe dig med at finde noget andet, du kunne bruge 🙌

Vi håber at se dig igen snart! ✨

Rigtig god service

Man får altid en god service fra smilene og positive udadvendte ekspedienter.

February 4, 2025

Hej Malene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du altid får god service fra vores smilende og positive ekspedienter i Skoringen Næstved. 🙌

Det betyder meget for os og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik hvad jeg ønskede og et smil med…

Jeg fik hvad jeg ønskede og et smil med på vejen. Det er efterhånden en mangelvare.

January 23, 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du både fik det, du ønskede, og et smil med på vejen hos Skoringen i Næstved Storcenter. 😊 Vi sætter stor pris på din feedback, og vi er glade for, at vi kunne give dig en positiv oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Fik lov til at gå rundt og kigge

Fik lov til at gå rundt og kigge, for derefter at snakke med ekspedient og blev godt vejledt. Sødt personale

January 2, 2025

Hej Anne-Grethe,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig godt tilpas, og at vores personale kunne give dig god vejledning. Det betyder meget for os at skabe en behagelig og hjælpsom oplevelse for vores kunder.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen snart.🤩

God og høflig betjening

God, venlig og professionel betjening af en sød og smilende ung pige 😃

October 16, 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😃 Vi er glade for, at du fik en god og venlig betjening fra vores smilende medarbejder.

Venlig hilsen

Vedr

Vedr. reklamation. Super service og betjening. Samme oplevelse da jeg købte skoene.

October 11, 2024

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både reklamationen og ved køb af skoene. Din tilfredshed betyder meget for os 😊

Super service👍👍

Kanon service hos sikringen i Næstved storcenter, hvor den meget imødekommende ekspedient var super hjælpsom med at undersøge om de Timberland støvler jeg gerne ville have fandtes i min str et sted i DK (har ledt i 3 år efter denne model i den farve) nu skal jeg ikke lede mere!!!!
Igen super service!!!!!!!
Mvh Claus Kolster

September 24, 2024

Hej Claus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, og endelig fandt de Timberland-støvler, du har ledt efter 😊

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look