Company replied
Fandt selv hvad jeg ville have og en flik ekspedient hentede en kasse med fodtøjet - jeg betalte og gik - nemt og ligetil😊
Company replied
Jeg havde ikke fået bestilt/købt den rigtige størrelse i webshoppen, men tog mit køb med til den nærmeste Skoringen. Ingen problemer, de byttede dem med et "smil" God service, selvom fejlen var min.... See more
Written by the company

Næstved Storcenter 23, 4700, Næstved, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Imødekommende og venlig ekspedient.
God service.
Jeg havde fundet et par sko som jeg ville have, men der var et Kæmpe rids på skoene.
Spurgte ekspedienten om hun havde et par nye..
Det havde hun ikke.. En af hendes kollega kom og sagde til mig.. Der ville Komme ridser på den anden når du går med den.
Jeg synes det var en mærkeligt og en meget Uprofessionel svar.
Da jeg har den Mærke/ model og har aldrig haft problemer med ridser.
Så jeg sagde pænt nej tak ville hellere købe online helt nye uden fejl på skoen.
Syns servicen er meget højre i næstved city skoringen og de Vil rigtig gerne sælge og hjælpe.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Forfærdelig service. Jeg arbejder selv i detailbranchen og ved, hvor vigtigt det er at hilse på kunderne og spørge, om de har brug for hjælp. Vi var inde og prøve nogle sko i omkring 10 minutter. Imens gik salgsassistenten rundt og hilste på alle de andre kunder, som kom ind efter os. Vi blev fuldstændig ignoreret, og det var tydeligt, da hun flere gange gik forbi os med blikket vendt væk.
Det gav mig en dårlig smag i munden, så jeg tog min mor i hånden, og vi gik. Jeg havde ikke lyst til at bruge mine penge her.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Besøger først jeres butik og der står en ung dame og glor på os, og svarer: “det ved jeg ikke” til alle vores spørgsmål. Vi skal købe et par Birkenstock Boston, da hun ser den str. min søn skal bruge stopper hendes hjælp for hun ved hun ikke kan lave et salg da i slet ikke har den str. i butikken. Vi forlader butikken og tjekker online og der har i et par i den rigtige str. og bredde. Så dem bestiller vi. Men så sender i de forkerte. Jeg gik i en butik og returnerede. Og har nu bestilte online hos en anden forhandler. Alle butikker vil så gerne have kunder men når i ikke har str. eller vil hjælpe til at finde str. og bestille en vare hjem. Så ender købet online

Skoringen Næstvedstoecenter.
1 stjerne fordi man ikke kan give mindre.
De har morgensko på lager men vil IKKE vise deres sortiment det kunne man gå på nettet og se.
Servicen i Skoringen Næstved har i mange år været ringe, men nu ligger den da på nul hvad angår service.
Derfor benytter jeg altid Skoringen Køge.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Købte et par sandaler en tirsdag. Kiggede på dem om torsdagen og fandt noget jeg ikke syntes burde være gået igennem kvalitetskontrollen. Sten var ikke limet lige på. Fik dem byttet om fredagen. Helt igennem tilfreds med jeres service og personale.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Rar og imødekommende betjening og stort udvalg af sko👍🏻😀😀

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Flot butik og super service ..
Fandt ikke det jeg søgte men fik fin hjælp i butikken til at finde andet jeg så kunne bruge

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Man får altid en god service fra smilene og positive udadvendte ekspedienter.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Jeg fik hvad jeg ønskede og et smil med på vejen. Det er efterhånden en mangelvare.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Fik lov til at gå rundt og kigge, for derefter at snakke med ekspedient og blev godt vejledt. Sødt personale

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
God, venlig og professionel betjening af en sød og smilende ung pige 😃

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Vedr. reklamation. Super service og betjening. Samme oplevelse da jeg købte skoene.

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Kanon service hos sikringen i Næstved storcenter, hvor den meget imødekommende ekspedient var super hjælpsom med at undersøge om de Timberland støvler jeg gerne ville have fandtes i min str et sted i DK (har ledt i 3 år efter denne model i den farve) nu skal jeg ikke lede mere!!!!
Igen super service!!!!!!!
Mvh Claus Kolster

Reply from Skoringen - Næstved, Næstved Storcenter
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.