Banner for Skoringen - Nykøbing F.

Skoringen - Nykøbing F. Reviews

TrustScore 4 out of 5

Jernbanegade 12-14, 4800 Nykøbing F, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fin/ god hjemmeside fra Skoringen (Online Outlet)Stort udvalg i nedsatte sko. Gode billeder og hurtig levering. Købt både støvler og sko inde i butikken i Nyk F.? God og venlig betjening. Også da je... See more

Rated 1 out of 5 stars

Skoningen Nykøbing F. burde ikke eksisterer. Kom i dag fredag ved 17.15 tiden, spejdede efter noget hjælp, begyndte så selv at prøve sandaler, tror jeg var der 10-15 minutter. Prøvede et par... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skoringen skaffede de sko jeg ønskede, selv om de var udsolgt i deres egne butikker 💪 Tusind tak for hjælpen

Rated 5 out of 5 stars

Fortrukne sko butik, altid en dejlig behandling og service man får. Søde og hjælpsomme

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Nykøbing F.

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Jernbanegade 12-14, 4800, Nykøbing F, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

607 reviews in the last 12 months

Write a review

Super hjælp

Super hjælp af meget imødekommende personale. Tak.

January 15, 2026

Hej!

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har fået super hjælp af vores imødekommende personale.

Rated 3 out of 5 stars

En ugidelig medarbejder

Jeg var uheldig den 17.10, at møde en doven ekspedient, da jeg kom for at bytte et par sko.
Jeg fik mine penge retur, men ingen hjælp til at finde et nyt par som passede.

October 18, 2025

Hej Annette

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi beklager, at du mødte en ekspedient, der virkede uengageret, og at du ikke fik hjælp til at finde et nyt par sko, der passede. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde.

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god og erfaren betjening hos os. Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder får kompetent og venlig service ✨

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

Hej Lena.

Tusind tak for din fine feedback 😊

Dejligt at høre, at du altid møder sød og venlig betjening i Nykøbing F.

Ha’ en skøn dag 🤩

Perfekt service

Tusind tak for hjælpen

June 14, 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din fantastiske feedback! 💪

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde de sko, du ønskede, selvom de var udsolgt i vores butikker. Det er altid vores mål at gøre vores kunder glade!

Skoringen 👟

Behagelig betjening

Behagelig betjening

May 30, 2025

Hej Annelise

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os, at du oplevede en behagelig betjening.

Vi håber at se dig igen snart! ✨

Rated 1 out of 5 stars

Skoningen Nykøbing F

Skoningen Nykøbing F. burde ikke eksisterer.
Prøvede et par Gabor til sidst, som jeg egentlig gerne ville købe, ingen kom og spurgte om jeg skulle bruge hjælp.

Opdagede så at de stod to ansatte damer og havde mere travlt med at snakke med hinanden, satte skoene på plads og gik.
Sagde lidt højt, at det var godt nok dårlig service, vi finder et andet sted.

Jeg tror de damer har været ansat for længe i den butik, for hjælpe gad de ikke.

Næste gang kører jeg hellere til Næstved storcenter igen, der får man hjælp hver gang i Skoringen, det er mere end man kan sige om Nykøbing F.

May 9, 2025
Unprompted review

Hej Susanne.

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse i vores Skoringen butik i Nykøbing F.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, at du ikke blev mødt med hjælp og opmærksomhed under dit besøg. Din feedback er vigtig, og vi tager den med os i det videre arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Vi håber, du vil overveje at besøge os igen en anden gang, så vi kan få lov til at give dig en langt bedre oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Fin/ god hjemmeside fra Skoringen…

Købt både støvler og sko inde i butikken i Nyk F.? God og venlig betjening. Også da jeg kom igen, og skulle have lavet ekstra huller i remmene . Anbefaler varmt andre at købe sko der.

February 8, 2025

Hej Ellen.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse både online og hos Skoringen i Nykøbing F. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg, billederne på hjemmesiden og den venlige betjening.

Vi sætter stor pris på, at du anbefaler os til andre, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Med venlig hilsen,

Kundevenlige

Kundevenlige
Havde varen på lager
God betjening
Dejligt at handle lokalt

November 29, 2024

Hej Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede os som kundevenlige og fik den vare, du søgte. Det betyder meget for os at kunne tilbyde god lokal betjening! 😊

Fortrukne sko butik

November 5, 2024
Unprompted review

Hej Anette,

Tusind tak for de skønne ord! 😊 Det glæder os, at vi er din foretrukne skobutik, og at du altid får en god oplevelse hos os.

God Service

Dygtig medarbejder og god Service hos Skoringen Nykøbing Falster.

July 21, 2024

Hej Errling,

Skønt at høre! Tusind tak for din feedback 🤗

Vældig god betjening af Sara

Vældig god betjening af Sara , altid venligt personale 🎄

December 20, 2023

Hej Hans

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Altid god service

Altid god service. Hurtig levering og kun godt at sige om skoringen.

September 22, 2022

Hej Ingelise

Tusind tak for de rosende ord. Vi håber, dine nye sko lever op til forventningerne 🌞

Hej Anita

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse 😊

Take a closer look