Reklamerede den 22/12 over et par vinterstøvler til børn der ikke kunne holde vandet ude. Blev mødt af en venlig elev der undersøgte hvordan der skulle forholdes og butikken skulle “trykprøve” støvlen... See more

Company replied
SKORINGEN RO’s TORV, Roskilde. En dejlig positiv oplevelse at handle i denne skobutik, stort udvalg, mange på tilbud, og dertil søde og servicemindede medarbejdere…….jeg kommer igen, og det skulle du... See more
Company replied
En meget hjælpsom ekspedient, med faglig kompetance og stort kendskab til deres varelager. Sød og smilende og tålmodig , så fik handlet hvad jegkom efter
Company replied
Ros torv Roskilde Supervenlig smilende kundepleje. Høj faglighed fra Signe.
Company replied
Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.
Written by the company

RO's Torv 1, st.1, 4000, Roskilde, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Har i går været i Skoringen på Ro’s Torv og fået en super behandling af meget venligt og imødekommende personale. Fandt et par dejlig sko og da jeg skulle betale fik jeg også rigtig god vejledning i vedligehold og bytte-/reklamationsret. For mit vedkommende vil jeg i hvert fald benytte butikken fremadrettet og har anbefalet familie og venner at gøre det samme - uagtet de par sure opstød, som jeg kan se, at der har været her på Trustpilot.

Reply from Skoringen - Roskilde, RO's Torv
Vi har tidligere fået fin service i Skoringen i Ro's torv og købt sko til hele familien i butikken, men det er desværre slut.
Jeg fik et par støvler i gave, men dog et nummer for store. Da jeg kommer ind i butikken mødes jeg af en ekspedient, som tydeligvis er træt af bytteræset efter jul. Jeg får at at vide, at butikken ikke har støvlerne i et nummer mindre. Det er heller ikke muligt for dem at bestille dem hjem. Jeg spørger så om hun evt. kan sige hvilke andre Skoringen Butikker der måtte have dem hjemme. Det kan hun heller ikke hjælpe med - igen med forklaringen om at de er en privatejet butik med et Skoringen-logo og derfor har et enormt rigidt service og byttesystem. Det eneste hun vil være behjælpelig med er et varenummer så jeg selv kunne ringe rundt til landets Skoringen Butikker og finde ud af om støvlerne findes i rette størrelse. Støvlegaven er altså kun blevet et støvleproblem for mig som kunde og jeg får derfor lov til at tage støvlerne med igen.
Senere på centerturen tænker vi at vi hellere må gå tilbage og få et tilgodebevis, så vi ikke brænder inde med støvlerne efter bytteperioden. Vi får fat i en anden ekspedient end tidligere, med en helt anden attitude. Der er heldigvis ingen problemer med tilgodebeviset her, men ekspedienten fra tidligere kommer straks løbende for at kigge kollegaen over skulderen. (det kunne jo være at den nye ekspedient ville give en bedre service ;) ). Hun er tydeligvis irriteret og spørger om jeg har fået ringet til andre butikker, hvortil jeg svare at jeg ikke har haft muligheden i de 5min jeg har været væk, men at jeg tænker at jeg er nødt til at få et tilgodebevis, så jeg ikke brænder inde med at par støvler jeg ikke kan bruge. Ekspedienten siger ikke mere, men virker kun træt sit job. Jeg må nu i gang med at ringe rundt til landets Skoringen butikker og finde støvlerne i den rigtige størrelse. Forhåbentligt kan jeg få løst mit støvleproblem selv. Skoringen Ro's Torv har i hvertfald ingen intentioner om at være behjælpelige.

Reply from Skoringen - Roskilde, RO's Torv
Barnets første sko… dette skulle være en fed dag, især for moderen som længe har glædet sig til at skulle købe sko, støvler, sandaler i massevis til øjestenen… MEN…
Vi får sådan set en udemærket service ved køb af vinterstøvler i butikken og ved betaling spørger jeg om ekspedienten ved om støvlerne er på udsalg online eller kommer på januarudsalg, hun svarer at det er de ikke, men hun kan ikke garantere at de ikke kommer på bud til januarudsalg i midt januar. Jeg tænker ja, der er lang tid til midt januar når hun mangler støvlerne nu. Vi betaler de 550kr (av av børnesko er dyre) og går derfra.
Da vi kommer hjem vil jeg gerne være sikker på at vi har valgt den rigtige støvle til øjestenen og går på skoringen.dk hvor det første som dukker op er de støvler vi netop har købt men til 385kr på udsalg. Jeg bliver lidt øv men vender snuden tilbage til ros torv.
På ros torv fortæller jeg at vi netop har købt denne støvle til 550kr men at den online står til 385kr. Ekspedienten bliver tydeligt irriteret og svarer at de ikke prismatcher med nettet… jeg svarer lidt uforstående at det jo er på deres egen hjemmeside Skoringen.dk, hvorefter hun siger Ja men vi er jo ligesom privatejet, så det er fløjtende ligemeget… øh ok, det står jo så ingen steder at I er privatejet og derfor ikke kører samme priser som skoringen ellers.. hun siger videre at hun intet kan gøre for mig… jeg føler at hun er yderst nedladende og jeg bliver ret irriteret over at blive behandlet på denne måde! Jeg Beder om at få pengene retur, da jeg bestemt ikke vil give 550kr for en vare jeg kan få online til 385kr og oveni købet med fri fragt.
Jeg får pengene retur men ekspedienten er tydeligvis i dårligt humør…
Jeg er ovenud skuffet! Vi har kigget på så mange fede sko i skoringen og endelig kan vi så småt begynde shoppingen også får vi en behandling som bestemt gør at vi ikke kommer retur dertil! Næste gang kører vi til en ikke privatejet hvor priserne matcher dem man ser online!!!
Tak til skoringen.dk for at spare os så mange penge at vi nu også kan bestille sutsko😍

Ang. nedladende optræden fra personale fra Skoringen på RO’s torv:
Travlhed gør åbenbart tidligere betalende kunder mindre værd, når der er tale om reklamationssager. Min kone og jeg har købt et par vinterstøvler til vores 2-årige dreng, der skulle kunne holde tæt når regn, sne og slud skulle være over os. Vi finder et par og får rådgivning i, de sagtens kan holde tæt, hvis bare de bliver imprægneret, hvilket vi får vejledning i og har fulgt til fulde. Vi har så desværre oplevet, at vores dreng har haft våde sokker efter brug af vinterstøvlerne et par gange og i dag har skoene været fuldstændig gennemblødte. Min kone ringer i første omgang op til en ekspedient, der ikke kan tage stilling til om det er reklamationsberettiget eller ej. Fortæller man er nødt til at vente på en chef til at tage beslutningen. Derudover får vi at vide, man skal undersøge støvlerne og det kan tage op til et døgn. Vi spørger så hvad vi skal gøre i mellemtiden, da vi ikke kan undvære vinterstøvler til vores dreng, hvortil der bliver svaret “det kan vi ikke gøre noget ved”. Ekspedienten kan ligeledes ikke fortælle, hvornår en chef kan kigge på vinterstøvlerne, da der åbenbart ikke vides, hvornår en evt. chef møder ind på arbejde igen. Vi skal så derfor selv tage kontakt løbende, for at finde ud af, hvornår en chef møder ind på job.. 2 timer efter, ringer jeg selv op og får fat i en anden ekspedient, der desværre ikke er mere behjælpelig på nogle punkter. Jeg fortæller om sagen og fortæller, vi ikke helt føler os fulgt ordentligt til dørs. Og at vi gerne vil have et mere konkret svar, da det er vigtigt for os at vide, hvor lang tid vi skal vente på at vores dreng skal gå med våde vinterstøvler, som er utætte, før vi kan forvente en afklaring. Jeg fortæller om min utilfredshed over situationen og kræver noget mere konkret, da det i mine ører lugter langt væk af, man prøver at slippe af med os, da andre kunder er vigtigere end os. Ekspedientens tone bliver meget hård og direkte (der har ikke været skyggen af forståelse fra ekspedientens side på noget tidspunkt). Ekspedienten bliver derefter mere og mere irriteret på mig, da jeg fortæller at min oplevelse af forløbet ikke vender til det positive samt at jeg ikke synes det er okay, at ekspedienten bliver sur og hæver stemmen. Jeg fortæller jeg ikke synes det er god kundeservice at lade sine frustrationer gå ud over mig/os over der er for travlt i butikken samt jeg ikke får lov til at tale ud. Jeg giver derimod udtryk for forståelse over der er travlt, men at de må forstå vi er klart utilfredse over måden vi er blevet behandlet på, og det jo desværre i sidste ende resulterer i at man vælger dem fra som butik, hvilket er synd, da vi før har fået fin betjening, hvor der til sidst bliver råbt “VI RINGER TIL DIG IMORGEN, DU HED NICOLAJ IKKE?”
Jeg ved ikke hvem denne chef er som man ikke ved hvornår møder ind igen, men vedkommende bør lære sine ansatte om god kundeservice, eller at nedladende samt ligegyldig optræden fra personalet, faktisk er skyld i kunder vælger andre steder at handle.