De unge piger som stod i forretningen var virkelige hjælpsomme, den ros skal de ha God betjening, det kunne de lære noget af nede i Skoringen i Vestsjællands Centeret

Company replied
Man betaler heller pengene retur fremfor at skaffe en vare fra en kollega, selv om man kan se, at der er den er lager ??? Vi var 2 kunder i træk der fik den service på 2 minutter. Blev sikkert en dy... See more
Company replied
Dejlige efterårsstøvler, god pris og rigtig sød, opmærksom og serviceminded betjening. TAK Mvh Iben Roslind
Written by the company

Rådhuspladsen 1, 4200, Slagelse, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Vi var 2 kunder i træk der fik den service på 2 minutter. Blev sikkert en dyr formiddag
KB, Slagelse

Reply from Skoringen - Slagelse, Rådhuspladsen
God service. Gik efter et par sandaler, men kunne kun få dem online. ( lidt dårligt, har været i 4 forskellige skoringe, og ville jo helst prøve dem da jeg har en dårlig fod) men blev vejledt til nogle andre som jeg er rigtig glade for .

Reply from Skoringen - Slagelse, Rådhuspladsen
Jeg var i skoringen Rådhuspladsen slagelse for at ville kigge/prøve et par begynder sko til min datter. Jeg får at vide at de ikke har den pågældende sko hjemme, men at jeg kan købe den på deres hjemmeside som klik og collegt. På vej fra butikken mod bilen bestiller jeg denne sko med levering til den butik jeg lige har været i og kører hjem. Inden jeg når hjem har jeg fået en mail at min ordre er klar til afhentning.
Det er den dårligste behandling jeg længe har fået og jeg køber helt sikkert ikke sko hos dem igen.

Reply from Skoringen - Slagelse, Rådhuspladsen
Jeg går ind i skoringen i Vestsjællandscentret med min 2 årige søn d.09.maj for at købe gummistøvler til ham. Vi finder nogle fra Bundgaard, som han godt kan lide og jeg spørger om vi kan få hjælp til at måle hans fødder, så vi ikke køber den forkerte størrelse til ham. Ekspedienten tager sålen ud og jeg spørger om de er smalle, da min søn har brede fødder. Jeg fortæller, at vi sidste år købte fra mærket Skofus og der fungerede rigtig godt. Ekspedienten oplyser, at Bundgaard netop er til brede fødder (bredeste på markedet).. han prøver kun det ene par, hun mærker efter og siger størrelsen passer fint.. min søn bliver utålmodig så jeg skynder mig at købe støvlerne og går ud af butikken. Han bliver sendt afsted til dagpleje som fortæller at han sætter sig ned og ikke har lyst til at gå fordi skoene falder af og han går rigtig dårligt i dem.. jeg læser så ind på skoringens hjemmeside at de har noget der hedder tryghedsgaranti, hvilket jeg slet ikke er blevet oplyst om, da vi køber støvlerne til ham. Jeg vender tilbage til butikken d.16.maj og bliver fortalt at jeg skal have min søn med, fair nok.. jeg tager ham med og han prøver støvlerne på, så de kan se hvordan han går.. ekspedienten fortæller at hun godt kan se han går rigtig dårligt i dem og de er for BREDE til ham.. men vi fik at vide d.9.maj at størrelsen passede fint.. hun fortæller at jeg selv efterspurgte støvler til brede fødder, jeg siger at det er korrekt, men jeg også har oplyst hende om at hans tidligere støvler er fra mærket skofus, som hun jo ikke har kommenteret på..
Vi får gratis et par nye sål som slet ikke hjælper på problemet , og hun erkender at støvlerne stadig er for brede til ham selvom hans fødder er brede, men at fejlen ligger hos mig, da jeg selv skulle have været opmærksom på det derhjemme inden han fik skoene på udenfor.. men hvad går tryghedsgarantien så ud på? Og hvorfor bliver man ikke vejledt om det, når man køber sko i butikken…
Vi har købt utallige sko fra dem, men fremover kører jeg hellere end gerne 100km for at få en god service og de rigtige sko..

Reply from Skoringen - Slagelse, Rådhuspladsen
I går var jeg ude og købe nogle skechers blinke sko til min datter på 4 år i Rødovre centeret. Da vi kommer hjem finder jeg ud af den ene sko ikke vil blinke, så vil tage ud og bytte dem dagen efter dvs i dag.
Men da vi bor langt væk fra Rødovre centeret og tæt på den i Slagelse, tænker jeg det vil da være nemmest for mig tage derud.
Jeg tager ud i skoringen i Slagelse og kommer ind og siger vi havde købt de her sko i Rødovre centeret, men da vi kommer hjem virker de ikke, om jeg kan få byttet til nogle nye, hvor jeg så viser det ikke vil virke.
Damen der ekspederet mig sagde med det sammen at hun var sikker på der ikke er reklamationsret på de sko. Jeg siger til hende at det undre mig lidt, da jeg købte skoen i går. Med det samme smider hun i hovedet på mig jeg skal slappe af.
Jeg fortæller så at jeg er helt afslappet, men jeg ikke forstår hvorfor der ikke er det. Hun vil se bon, som er fair, hvor jeg fortæller da jeg købte dem i Rødovre centeret fik jeg ikke bonen da hende der ekspederet derude sagde hun bare skulle have mit telefonnr så blevet det gemt hos dem.
Damen i Slagelse siger så til mig at det nok fordi hende i Rødovre går ud fra jeg vil tage i Rødovre centeret hvis der er noget galt.
Jeg undre mig jo over hun ikke kan slå det op, da de er samme kæde igen stille og roligt i stemmen, men får igen smidt i hovedet jeg skal slappe af.
Hun siger jeg kan ringe til skoringen Rødovre centeret og få dem til at sende mig bonen. Hvor jeg efterfølgende spørg om hun kan give mig numret, for vil ikke tage hjem for at gøre det. Igen får jeg den med jeg skal slappe af.
Jeg får numret af hende og ringer to gange, men begge gange kan jeg ikke komme igennem da de har travlt med kunder. Jeg siger det til hende.
Jeg spørg om de så ikke kan gøre et eller andet for at hjælpe mig, så siger hun til mig igen jeg skal slappe af og må indrømme efter fire gange få smidt i hovedet jeg skal slappe af, var det svært at slappe af, der blev jeg sur og gik i vrede og sagde det er den dårligere service jeg har oplevet og hun skal stoppe med hele tiden sige jeg skal slappe af.
Glemte lige og skrive hun sagde jeg skulle tage til Rødovre centeret for at bytte dem.
Jeg tager min bil og måtte køre til Rødovre centeret.
Jeg kommer derind og så viser det sig der er en tænd og slukke knap til ekspederet i Rødovre viser mig. Jeg har ALDRIG følt mig så meget til grin over det opførelse de har i skoringen i Slagelse.
1. Får smidt i hovedet FIRE gange jeg skal slappe af uden jeg har på noget tidspunkt ophidset mig.
2. Jeg har spildt to timer (frem og tilbage) på at sidde i en bil, for så at få en god service i Rødovre centeret, hvor jeg ligeså godt kunne havde fået den i Slagelse.
Jeg meget uforstående over den opførelse jeg blev mødt med. Jeg arbejder selv i service faget og tænker i skal lære jeres medarbejder man ikke siger til kunder de skal slappe af, bare fordi de kommer ind stille og roligt med sko de tror ikke virker.

Mvh Iben Roslind