Banner for Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret Reviews

TrustScore 3 out of 5

Vestsjællandscentret 10A, 4200 Slagelse, DK

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Hjælpsomme og imødekommende, så de får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god service. Ringede til butikken og de sørgede hurtigt for at finde varen og sende den.

Company details

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Vestsjællandscentret 10A, 4200, Slagelse, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

557 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ingen service i Skoringen i Vestsjællandscentret…

Skoringen i Vestsjællandscentret (Slagelse)
Ingen personale at se ved ankomst til butikken.
Stod længe og ventede ved kassen.
Til sidst fandt jeg 2 ansatte stå ved bagerste kasse i butikken.
Den ene henslængt over disken midt i personlig samtale.
Min forespørgsel om at få makkeren til den ønskede sko, forekom dem nærmest forstyrrende og Ingen af dem hilste.
Ved køb af skoene, blev imprægnering ikke tilbudt, hvilket er fast kutyme.
Da jeg forlod butikken kom yderligere 2 ansatte ud fra baglokalet, også dem uden at hilse og de værnede mig ikke et blik.
Dårlig service og Ingen høflighed.
Sætter ikke mine ben i den butik igen.

May 20, 2026

Hej Tina-Melua,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i butikken. Det, du beskriver, lever bestemt ikke op til den service og imødekommenhed, vi ønsker, at vores kunder skal møde hos os. Vi forstår godt, at det har været en frustrerende og skuffende oplevelse.

Vi beklager, at besøget hos os ikke levede op til dine forventninger.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjælpsomme og imødekommende, så de får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.

May 1, 2026

Hej Per.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede os som hjælpsomme og imødekommende.

Vi sætter stor pris på de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og din feedback – det betyder meget for os 🙌

Vestsjællandscenter

Vestsjællandscenter, Slagelse
Respektløs kort håret ældre medarbejder! Vores barn græder i butikken. Både mor og far er til stede, så kommer hun og tusser på ham med en løftet pegefinger og går sin vej. Og de havde "børnenes dag"

April 9, 2026

Hej.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at jeres besøg i Skoringen i Vestsjællands Centeret ikke levede op til jeres forventninger – især på en dag, der netop skulle være rar og imødekommende for børnefamilier. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt, og vi vil følge op internt for at sikre, at vores medarbejdere møder både børn og forældre med respekt og forståelse – også i situationer, hvor børn bliver kede af det.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang.

God betjening

Personalet er yderst hjælpsomme

November 17, 2024

Hej Knud Erik Birk,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede god betjening og hjælpsomt personale 😊👏

Rated 1 out of 5 stars

Surt og ikke særlig serviceminded eller…

Surt og ikke særlig serviceminded eller hjælpsomt personale. Ingen tålmodighed ift. vejledning og hjælp til at finde sko til sine børn. Det var første og sidste gang jeg købte sko der. Fremover bliver det Paw sko, der er servicen altid i top og det rareste personale, der med glæde giver sig tid til at hjælpe uden at stresse.

October 18, 2024

Hej Amanda,

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig velkomne og får den hjælp, de har brug for – særligt når det gælder noget så vigtigt som sko til børn. Vi tager din oplevelse til efterretning og vil bruge den til at forbedre vores service fremadrettet.

Skoringe

Rated 1 out of 5 stars

De ville ikke tage en reklamation

De ville ikke tage en reklamation på et par støvler der var 2 uger gammel da jeg kun havde dankortkvittering. De havde ikke spurgt om mit nummer da jeg købte dem, så selvom jeg er medlem af kundeklubben var de ikke registreret. De ville ikke slå min bon op i deres bon arkiv og pigen der stod der havde en meget nedladende og dårlig attitude.

Fik hjælp af en anden skoringen der slog bonnen op og tog imod reklamationen.

October 4, 2024

Hej Mia,

Det er beklageligt at høre, at servicen under dit første besøg med reklamationen ikke levede op til forventningerne. Vi er dog glade for at høre, du fik hjælp i en anden Skoringen butik 😊

Rated 5 out of 5 stars

Det er nemt at bestille fra Skoringen

Det er nemt at bestille fra Skoringen, idet at de har en god overskuelig hjemmeside, hvor man kan se sine sko fra alle vinkler, hvilket gør det nemmere at vælge, endvidere er de nemt at returnere skoene hvis de ikke passer el andet,de kan byttes I Skoringens butik, eller de kan sendes retur med bytte labels som er med I forsendelsen, nemmere kan det ikke være,er fuldt ud tilfreds.

July 8, 2024

Hej Dorthe,

Tusind tak for de positive ord 💚

Rated 3 out of 5 stars

Vi købte sko hos jer på børnenes dag og…

Vi købte sko hos jer på børnenes dag og havde vores børn med. Vi blev mødt af en meget upædagogisk og kontant medarbejder som ikke havde den store forståelse for at det var fredag eftermiddag, børnene var trætte og de ikke havde den store tålmodighed. Det er ærgeligt da jeres personale ellers generelt er smilende og imødekommende.

April 25, 2024

Hej,

Tak for at dele din oplevelse med os!

Det er meget beklageligt at høre om dit besøg hos os under Børnenes Dag. Vi bestræber os altid på at skabe en positiv og imødekommende atmosfære i vores butik, og det er derfor ærgerligt at høre, at vi ikke levede op til dette under dit besøg.

Vi beklager derfor oplevelsen mange gange. Vi håber dog selvfølgelig, at I alligevel kom hjem med nogle sko, der kan bruges.

Meget flot sko

Meget flot sko. Jeg er glad og tilfreds😊

July 30, 2023

Hej Svetlana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med de sko du har købt hos Skoringen. 🤩

Kathrine, Skoringen

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig vejledning i valg af produkt

Købte for 2 måneder siden et par støvler til min søn, vi gjorde meget ud af at sige han var en aktiv dreng som går på naturskole så der er meget slid på skoene.
Her 3 måneder senere er skoene slidt helt op. Butikken mener ikke der er noget at gøre da det er slid.

Fred være med at skoene er blevet slidt hurtigt op, det kan ske når det er den slags sko men jeres ansatte skal bruge meget mere tid på at være nysgerigge og spørge til hvad skoen skal bruges til.
Ved at vise nysgerrighed overfor kunderne og stille de rigtige spørgsmål kan i som kæde undgå dumme situationer ved at sælge det rigtige produkt som holder til den slags leg som bliver leget på en naturskole.
Hvis i som kæde trænende jeres ansatte til at stille åbne positive spørgsmål ville i kunne yde en langt bedre service og møde kundernes behov bedre end det har været tilfældet i denne situation.

December 28, 2022

Hej Mads,

Tak for din feedback på dit køb og besøg i Skoringen Slagelse, Vestsjællandscentret.

Hos Skoringen ønsker vi, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken med rette vejledning, så vi er naturligvis ærgerlig over at høre om dit besøg, og at du ikke mener, at vejledningen har været godt nok.

Vi beklager oplevelsen mange gange.

Rigtig god service

December 7, 2022

Hej Lise

Du skal have mange tak for den flotte feedback. Vi håber, at du bliver glad for dine nye sko 🤗

Rated 4 out of 5 stars

Supersød hjælpsom og serviceminded…

Supersød hjælpsom og serviceminded ekspedient
fin service

November 6, 2022

Hej Ulla

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Slagelse. Tusind tak for din feedback. 🤗

Take a closer look