Rigtig venlig, god og prof betjening. Fik præcis de sandaler jeg håbede på, nemlig et par der støtter og sidder perfekt, et par jeg fra første minut kunne beholde på i timer uden problemer.

Company replied
Super venligt og hjælpsomt personale! Jeg kom for at købe et skohorn! - men gode tilbud betød, jeg også købte 5 andre ting! - vinterstøvler, sko, træsko, sandaler!!!
Company replied
Jeg købte et par Hummel støvler. Der var desværre en produktionsfejl i, fik dem ombyttet. Der var desværre også fejl i. Så jeg fik pengene retur. Så synd at butikken lukker, de er altid så sød, hu... See more
Company replied
Helt ærligt. jeg hader jeres spørgeskema, skal svare på det samme, hver gang man har handlet. Er stjerner ikke nok. Ender med at jeg dropper mit medlemskab.
Written by the company

Storgade 32, 4180, Sorø, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from Skoringen - Sorø
Hurtig ekspedition og orden i tingene. Meget tilfreds med en gode service

Reply from Skoringen - Sorø
Super venligt og hjælpsomt personale!

Reply from Skoringen - Sorø
Så jeg fik pengene retur.
Så synd at butikken lukker, de er altid så sød, husker en og hjælpsomme. Handler der altid

Reply from Skoringen - Sorø
At ekspedienten var sød til at finde støvler frem til mig, selvom der var mange kunder.

Reply from Skoringen - Sorø
Godt personale, god betjening selv om butikken lukker. Hvilket jeg er ked af.

Reply from Skoringen - Sorø
Plejer være glad for handle der men de sidste par gange er vi gået med følelsen af; Gode varer men dårlig service.

Reply from Skoringen - Sorø
Jeg handler helst lokalt ... MEN når min lokale Skoringen ikke har de sko jeg ønsker at prøve, ja, så må jeg bestille på webshoppen. Og det gik hurtigt og nemt, jeg købte 3 par sko, hvoraf det ene par passede mig perfekt, de to andre par, returnerede jeg til min lokale butik, og der fik jeg venlig service, og straks pengene retur🤗